Recenzje książki "Gra pozorów"

Dodaj swoją recenzję

Gra pozorów

1.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Praca w męskim świecie jest ogromnym wyzwaniem dla Eleny. Czuje się niedoceniana, a jej osiągnięcia nie są dostrzegane przez przełożonego, ponieważ jest kobietą. Przypadkowo wypowiedziane słowa stają się zapalnikiem nieuchronnych zmian, jakie zajdą w jej życiu. A to wszystko za sprawą pewnego, wymagającego, bardzo przystojnego szefa. Nowe wyzwania... {} Recenzja książki Gra pozorów

"Gra pozorów"

30.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Elena po powrocie z urlopu zastaje swoje miejsce pracy w totalnym chaosie. Opinie o nowym szefie wyrabia sobie już po plotkach krążących pomiędzy pracownikami, przez co, nie mając świadomości jak ów szef wygląda, wypowiada przy nim kilka słów, które bez wątpienia nie powinny dotrzeć do jego uszu. Ten jednak, na jej słowa reaguje nie tak, jak sądz... {} Recenzja książki Gra pozorów

Gra Pozorów

27.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🖤Recenzja 🖤 "Gra Pozorów " Mroczne Pożądanie #1 Autorki @linda_malczewska @wydawnictwoniezwykle Opis Dwudziestosiedmioletnia Elena Sanchez pracuje w agencji nieruchomości i z każdym dniem czuje się coraz bardziej wypalona. Uważa, że jest niedoceniana i to tylko dlatego, że nie nosi spodni. Kiedy okazuje się, że podczas jej urlopu firmę przejął ... {} Recenzja książki Gra pozorów

Wspaniały debiut

23.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dwudziestosiedmioletnia Elena Sanchez pracuje w agencji nieruchomości i z każdym dniem czuje się coraz bardziej wypalona. Uważa, że jest niedoceniana i to tylko dlatego, że nie nosi spodni. Kiedy okazuje się, że podczas jej urlopu firmę przejął młody miliarder Logan James Grant, sytuacja wydaje się zmieniać ze złej na jeszcze gorszą. Nie wiedząc, ... {} Recenzja książki Gra pozorów

"Gra pozorów"

30.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Udawanie, że wszystko jest w porządku było dla mnie tak naturalne jak jedzenie, spanie czy oddychanie. Przyodziałam ten pancerz już dawno temu i dzięki niemu czułam się bezpieczna.” Elena Sanchez ma dwadzieścia siedem lat, wynajmuje maleńkie mieszkanie, ma przyjaciół i pracę w agencji nieruchomości. Dziewczyna czuje, że utknęła w martwym punkcie... {} Recenzja książki Gra pozorów

Mroczne pożądanie #1

27.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dwudziestosiedmioletnia Elena jest agentką nieruchomości, która po powrocie z urlopu odkrywa, że ma nowego szefa. Firmę przejął młody miliarder. Z zasłyszanych plotek wnioskuje, że ,,to podobno apodyktyczny, egocentryczny, nadęty palant…” Kobieta ma w zwyczaju wypowiadać swoje myśli, co doprowadza do wielu zabawnych sytuacji. Kiedy prawda wychodzi... {} Recenzja książki Gra pozorów

Gra pozorów

26.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Elena pracuje w agencji nieruchomości i chociaż się stara, nie jest zbytnio doceniana. Wakacyjny wyjazd z przyjaciółką miało pozwolić jej odetchnąć od codzienności, naładować akumulatory. Po powrocie okazuje się, że firmę, w której pracuje, przejął nowy właściciel, o którym krąży wiele plotek. Uważany jest za mężczyznę bezwzględnego, gburowatego, ... {} Recenzja książki Gra pozorów

Gra

24.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Roześmiałem się w duchu. Nigdy nie mogłem nadziwić się temu, jak ogromną władzę ma pieniądz. Ludzie są gotowi zaprzedać diabłu swój honor, dumę, a nawet własną duszę i to wszystko za kilka srebrników.” „Gra pozorów” to spory grubasek, który przeraził mnie gdy wyjęłam ją z koperty, ale nie spodziewałam się tego co zaserwowała mi autorka i to w d... {} Recenzja książki Gra pozorów

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe