Recenzje książki "Greenwich Park"

Dodaj swoją recenzję

Debiut

20.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Greenwich Park - Katherine Faulkner Helena wiedzie spokojne, dostatnie życie w domu, którego mogą zazdrościć jej wszyscy, na jednym z osiedli w Londynie. Jest w kolejnej ciąży, poprzednich nie udało jej się donosić. Przez co jej stosunki z mężem są takie jakie są, ale kolejna ciąża sprawia że małżeństwo jakoś się dogaduje i planują remont domu. W... {} Recenzja książki Greenwich Park

Kim jesteś Rachel?...

30.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Greenwich Park" Katherine Faulkner to zaskakujący i ciekawie napisany thriller psychologiczny będący debiutem autorskim. Książkę przeczytałam z dużym zainteresowaniem i do samego końca nie byłam pewna, co wydarzyło się przed dziesięciu laty - podczas ostatniego roku studiów głównych bohaterów w Cambridge oraz jak potoczą się obecne zdarzenia, tak... {} Recenzja książki Greenwich Park

Co się stało w Greenwich Park?

29.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Długo myślałam jak ocenić tą książkę. Liczyłam na to, że gdy minie pierwsze wrażenie będzie łatwiej. Niestety nie jest. Planowałam dać lepszą ocenę ze względu na fakt, że jest to debiut autorki, ale thriller psychologiczny, to thriller psychologiczny i musi trzymać pewien poziom. Podkreślam, że moja ocena powieści jest podyktowana czysto subiektyw... {} Recenzja książki Greenwich Park

@Logana@Logana {}× 7

Komu mogę ufać?

25.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zdaje się, że Helen Thorpe ma wszystko to, czego pragnie każda kobieta- kochającego męża, grono przyjaciół i dziecko w drodze. Zdecydowanie może nazwać siebie szczęściarą i codziennie dziękuje losowi za to, że po wcześniejszych złych czasach nie został już nawet ślad. Czuje, że teraz wszystko idzie właściwym torem. Może czasami delikatnie czuje si... {} Recenzja książki Greenwich Park

@fankath135@fankath135 {}× 1

Greenwich Park dla ubogich

19.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Greenwich Park to jedna z zamożnych dzielnic Londynu. Helen Thorpe razem z mężem Danielem zamieszkuje jeden z imponujących domów dzielnicy – wiktoriańską willę. On jest cenionym architektem, ona aktualnie na zwolnieniu, oboje z niecierpliwością oczekują narodzin pierwszego dziecka. W szkole rodzenia do Helen zbliża się Rachel. To kobieta bardzo be... {} Recenzja książki Greenwich Park

@justyna_@justyna_ {}× 3

Idealne życie?

9.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Najboleśniejszą prawdą jest odkryć kłamstwo”. Idealne życie. Ostatnio sporo kontrowersji na Instagramie wzbudził wpis jednej z celebrytek, która stwierdziła, że mamy modę na brzydotę. Gdy przeczytałam cały post, miałam mętlik w głowie. No bo jak to? Mamy udawać? Kłamać, że nasze życie jest idealne, świetne, cudowne, gdy tego nie czujemy? Mamy o... {} Recenzja książki Greenwich Park

Polecam

7.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Idealne życie w idealnym miejscu. I kobieta, która zamieni je w idealny koszmar." "Greenwich Park" Katherine Faulkner to debiutancka powieść autorki. I szczerze nie spodziewałam się, że debiut może być aż tak dobry! Thriller bardzo podobał mi się. Nie mogłam się od niego oderwać. Spełnił moje oczekiwania i ogromnie cieszę się, że mogłam go prz... {} Recenzja książki Greenwich Park

Udany debiut!

6.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Greenwich Park mnie pochłonęło. Przeczytałam w mniej niż 24 godziny, a to musi o czymś świadczyć. Debiut Katherine Faulkner uważam za udany i powiem nawet, że chciałabym takich więcej. Już sama promocja tej książki wzbudziła u mnie i ciekawość i przerażenie. Zafascynowało mnie to na tyle, że nawet wzięłam ją do recenzji bez czytania opisu. I w sum... {} Recenzja książki Greenwich Park

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe