Recenzje książki "Hyperversum"

Dodaj swoją recenzję

Ostrzeżenie przed grami komputerowymi.

4.06.2014

"Hyperversum to akronim hyper universum - hiperwszechświata. Był to najlepszy dostępny na rynku produkt rozrywkowy, doceniony przez miliony graczy na całym świecie." W ten sposób zostaje wyjaśniony tytuł książki. Jest to dość logiczna droga na wytłumaczenie czytelnikowi z czym spotka się na kolejnych kartach książki. Sześcioro bohaterów Ian, Danie... {} Recenzja książki Hyperversum

"Hyperversum" - uwięzieni w przeszłości

15.08.2013

Cecilia Randall to włoska autorka bestsellerowych powieści dla młodzieży. Jedną z nich jest "Hyperversum". Skuszona pozytywnymi recenzjami przystąpiłam do czytania. Czy i również mnie oczarowała ta historia? Daniel Freeland, jeden z głównych bohaterów jest pasjonatem gier RPG, szczególnie tej jednej o nazwie "Hyperversum". Gdy do rodzinnego domu p... {} Recenzja książki Hyperversum

Hyperversum

3.09.2012

Wyobraź sobie komputerową grę RPG, która pozwala nie tylko śledzić losy bohaterów, ale wejść w ich skórę. Która zaciera granicę pomiędzy rzeczywistością a światem wirtualnym. Ile razy marzyłem sobie by wraz z hobbitem podróżować po Gondorze. Ile razy chciałem polatać z Harrym Potterem na miotle i zagrać w quidditcha. Chyba skojarzenie tych wspomni... {} Recenzja książki Hyperversum

Wyobraź sobie komputerową grę RPG, która pozwala nie tylko śledzić losy bohaterów, ale wejść ...

6.08.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Wyobraź sobie komputerową grę RPG, która pozwala nie tylko śledzić losy bohaterów, ale wejść w ich skórę. Która zaciera granice pomiędzy rzeczywistością a światem wirtualnym. Taka gra nazywa się Hyperversum." Cecilia Randall urodziła się w Modenie i, jak sama mówi o sobie, wyrosła na "chlebie, książkach i komiksach". Ukończyła studia na wydziale ... {} Recenzja książki Hyperversum

@Elaine@Elaine {}

Cecilia Randall - Hyperversum

5.08.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zachęcona pozytywnymi recenzjami na blogach i ja postanowiłam zmierzyć się z "Hyperversum". Kiedy tylko paczka do mnie dotarła, przeżegnałam się ręką. Pierwsza myśl: cegła, tomiszcze, biblia tysiąclecia - wniosek - chyba nigdy tego nie przeczytam. Ale spokojnie, z ogromnym kubkiem kawy mrożonej i krakersami, stopniowo wciągałam się w świat młodych ... {} Recenzja książki Hyperversum

Hyperverum-podróż do średniowiecza

25.07.2012

Co byś zrobił, gdyby okazało się, że gdy grasz w swoją ulubioną grę z przyjaciółmi, przeniesie cię ona do jej wnętrza ? A tak na prawdę do przeszłości, która istniała na prawdę, a nie jest to wymysł komputera? I okazało by się, że jesteś ważną osobą, która stworzyła historię ? Szósta przyjaciół: Ian, Daniel, Martin, Jodie, Donna i Carl grają w g... {} Recenzja książki Hyperversum

"Wszystko sprowadzało się do tego strasznego słowa, które zdawało się materializować nad ich ...

13.07.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Wszystko sprowadzało się do tego strasznego słowa, które zdawało się materializować nad ich głowami: przeznaczenie." Gdybyś mógł podróżować w czasie, w jakim momencie historycznym byś chciał się znaleźć? A jakby to nie było zależne od ciebie i obudziłbyś się nagle w X wieku, gdzie nie mógłbyś liczyć na nikogo, kto obroniłby cię i wprowadził w taj... {} Recenzja książki Hyperversum

Daj się wciągnąć!

22.06.2012

Wyobrażasz sobie, że miałbyś porzucić wszystko i przenieść się osiemset lat wstecz do średniowiecza? Poradziłbyś sobie bez wszystkich udogodnień, jakie przyniosła nam współczesność? Mi wyjątkowo trudno byłoby się zaaklimatyzować w nowym, tak odmiennym środowisku. Nie potrafię nawet myśleć o życiu bez elektryczności czy dostępu do ciepłej, bieżącej ... {} Recenzja książki Hyperversum

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe