Recenzje książki "Idealna para"

Dodaj swoją recenzję

Idealna Para

9.01.2022
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Idealna Para ,książka dla dorosłych . Choć dla mnie momentami zbyt mocna. Opis gwałtu ,czy też przetrzymywaniu dziewczynki bałam się ,że autor im dalej czytałam tym bardziej będzie skłonny opisać krzywdę wyrządzoną także jej. Historia celebrytki Anety pokazuje tutaj świat o jakim " przeciętny " obywatel nie ma pojęcia . Aneta celebrytka jest szybk... {} Recenzja książki Idealna para

Błędy przeszłości...

26.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Już na samym wstępie na okładce ukazuje się nam napis "TYLKO DLA DOROSŁYCH" i po przeczytaniu tej książki zgadzam się z tym napisem, ba nawet powiem, że i dla niektórych dorosłych to co dzieje się w tej książce może być za mocne. Historia Anety Herbik jest mocno skomplikowana i naznaczone nie zawsze dobrymi wyborami w życiu. Złe towarzystwo, kłop... {} Recenzja książki Idealna para

Idealna para

26.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kto nie wierzy, że można w książce zawrzeć mnóstwo wątków i ważnych tematów, które z pozoru się ze sobą nie łączą, niech przeczyta książkę Mossa. Ponownie przekonałam się, że w "chorych" sytuacjach bohaterów jego książek, może być zawarty bardzo ważny przekaz. W "Idealnej parze" miejscami miałam wrażenie, że jestem widzem hardkorowego stand upu. ... {} Recenzja książki Idealna para

"Idealna Para" czy aby na pewno?

26.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Idealna para" - Marcel Moss Przeszłość, która będzie miała wpływ na naszą przyszłość. Pomimo iż pewnych wydarzeń wolelibyśmy nie pamiętać, one nie dadzą o sobie zapomnieć. Będą towarzyszyć w każdym aspekcie naszego życia. Życie Anety Herbik celebrytki mogło być idealne. Influencerskie współprace, wycieczki, programy telewizyjne. Jej życie wydaj... {} Recenzja książki Idealna para

@sylwia923@sylwia923 {}× 1

Idealna para

20.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Główna bohaterka Aneta Herbik jest głęboko poranioną osobą. Wpakowała się w niezłe bagno, które zaważy na jej późniejszym życiu. Ma matkę, która po stracie męża załamała się i popadła w alkoholizm. Nie interesowała się życiem swoich córek. Myślała tylko o sobie i alkoholu. Trzy córki postanowił się od niej całkowicie odciąć. I dobrze zrobiły. Nasz... {} Recenzja książki Idealna para

Zaskakuje i ostrzega

17.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Chyba nie znajdzie się wśród nas nikt, kto nie słyszałby o świetnym autorze i jego wciągających książkach. Przeczytałam kilka jego powieści i zachwycona jego plastycznym piórem, dynamiczną akcją oraz poruszanymi jakże na czasie tematami, ochoczo sięgnęłam po najnowsze dzieło. Okładka zachwyca, przyciąga uwagę, a sam tytuł rozbudza wyobraźnię i na... {} Recenzja książki Idealna para

@Izzi.79@Izzi.79 {}× 2

Idealna para

15.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Idealna para" jest najnowszą powieścią Marcela Mossa od Filiia mroczną strona, zawsze czekam z niecierpliwością i odliczam czas aż będę mogła zatopić się w lekturze. Książki autora nie leżą u mnie długo na półce, gdyż od razu zabieram się za czytanie, i tak było tym razem 😊 "Dasz sobie radę. Upadałaś wiele razy i zawsze się podnosilaś" Aneta He... {} Recenzja książki Idealna para

Idealna para

14.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zastanawiam się często, co takiego ma w sobie Marcel Moss, dlaczego od jego książek nie sposób się uwolnić. Im dłużej o tym myślę, tym więcej argumentów przychodzi mi do głowy, ale tak naprawdę nie wiem, czy chodzi o to, by znaleźć jeden konkretny, bo może jego sukces bierze się właśnie z połączenia tak wielu elementów... Jest jednym z tych autor... {} Recenzja książki Idealna para

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl