Recenzje książki "Ja, diablica"

Dodaj swoją recenzję

Ja, diablica

8.04.2021

Pamiętam, że już kilka lat temu w oko wpadły mi książki Katarzyny Bereniki Miszczuk z serii o Wiktorii Biankowskiej. Kiedy dowiedziałam się, że wydawane będzie wznowienie serii, bardzo się ucieszyłam. Ładna oprawa graficzna, możliwość zdobycia tych książek nie za miliony monet... Czego chcieć więcej? Za mną lektura właśnie pierwszego tomu. Jak myś... Recenzja książki Ja, diablica

To nie tak to miało wyglądać

7.11.2020

To miał być dla Wiktorii tylko kolejny wypad do warszawskiego klubu i robienie maślanych oczu do Piotrusia. A jednak nie, dziewczyna nagle trafia do biura do spraw Rekrutacji w piekle, gdzie dowiaduje się, że ma zostać diablicą. Jak do tego doszło? Tam poznaje intrygującego demona Beretha, który ma jej pomóc i wprowadzić do Los Diablos. Jaka jest ... Recenzja książki Ja, diablica

Diabelskie porachunki

23.10.2020

Dziesięć lat po premierze, w nowej szacie graficznej, dzięki uprzejmości Wydawnictwa WAB, chwyciłam za debiut wydawniczy Katarzyny Bereniki Miszczuk. Cieszę się, że dopiero teraz, bo nie muszę czekać dziesięciu lat na premierę ostatniej części tego diabelsko - anielskiego kwartetu. Historia na pozór zwykłej dziewczyny, która zostaje zamordowana... Recenzja książki Ja, diablica

„— Ja bym spróbował nabić ich na pale, przebić im serca, obciąć zakute łby, potem poszatkować...

22.10.2020

Ja, diablica to pierwszy tom serii z Wiktorią Biankowską. Kilka tygodni wcześniej słuchałam audiobooka innej, świetnej książki, Katarzyny Bereniki Miszczuk – Ja cię kocham, a ty miau (bardzo polecam ją!) i miałam wielką nadzieję, że ta seria będzie w podobnym stylu. Teraz wydawnictwo W.A.B. postanowiło wznowić tę serię i skorzystałam z okazji, by ... Recenzja książki Ja, diablica

Diablica

15.10.2020

Wiktoria, młoda studentka nie wie, że wieczór spędzony w towarzystwie Piotrka będzie jej ostatnim. Jednym słowem ma pecha, bowiem zostaje zaatakowana nożem i umiera. Ale, żeby nie było tak miło, dziewczyna trafia do Piekła, gdzie zostaje Diablicą i pełnoprawną mieszkanką Piekielnego Miasta. Tam na pewno nie będzie się nudziła, gdyż zdobywa piekiel... Recenzja książki Ja, diablica

@Monika_8@Monika_8 × 3

Piekło w nowoczesnej odsłonie

8.10.2020

Poznajemy Wiktorię Biankowską, która... umiera. Po śmierci trafia do Piekielnego urzędu ds. Rekrutacji, gdzie dowiaduje się, że zostanie Diablicą i od teraz zamieszkiwać będzie w Los Diablos. Po podpisaniu kontraktu zostaje jej przydzielona diabelska moc i własna rezydencja, gdzie znajdują się wszystkie instrukcje dotyczące jej przyszłej pracy w k... Recenzja książki Ja, diablica

Ja diablica

5.10.2020

„Ja diablica” Katarzyna Berenika Miszczuk - Jeśli szukacie luźniej i dobrej rozrywki ubarwionej dobrym humorem, to ta książka będzie idealna dla Was. - Wiktoria nie pamięta niczego z ostatnich wydarzeń, w jej głowie przewija się jedynie mgliste wspomnienie imprezy i wbijanego noża, umarła… Dziewczyna trafia do zaświatów, a walkę o jej duszę wygryw... Recenzja książki Ja, diablica

@sija002@sija002 × 1

Zadziwiająco fajne piekło

29.07.2020

"Ja diablica" czyli Wiktoria Biankowska, młoda dziewczyna z Warszawy, która niespodziewanie umiera i... trafia do piekła. Dodatkowo, nie jako zwykła obywatelka a diablica, czyli damski odpowiednik diabła, który posiada moc. Owa dziewczyna nie do końca zdaje sobie sprawę z tego co się stało, ponieważ w jej sprawie maczali palce Azazel i Beleth, dwa... Recenzja książki Ja diablica

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2023 nakanapie.pl