Recenzje książki "Ja, Potępiona"

Dodaj swoją recenzję

„Charon przerażał mnie bardziej niż Śmierć. Mimo że obydwoje najwyraźniej zaopatrywali się w ...

24.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ja, potępiona o już moje trzecie spotkanie z tym cyklem. Książki Katarzyny Bereniki Miszczuk zostały ostatnio wznowione przez wydawnictwo, więc postanowiłam się z nimi zapoznać. Na portalu lubimyczytac.pl mają one naprawdę dobre opinie. Jednak dwie poprzednie części nie zachwyciły mnie. Czy podobnie będzie z Ja, potępiona? W wyniku kolejnej diabe... {} Recenzja książki Ja, Potępiona

Kolejna zabawne i fascynujące spotkanie z Wiktorią Biankowską!

10.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wraz z premierą powieści Katarzyny Bereniki Miszczuk pt. "Ja, ocalona" - będącej zarazem najnowszą odsłoną cyklu fantasy "Wiktoria Biankowska", Wydawnictwo W.A.B. zdecydowało się przypomnieć czytelnikom poprzednie części tej barwnej sagi, wydając je w nowej i niezwykle klimatycznej odsłonie. I właśnie dziś mam przyjemność opowiedzieć wam o trzeci... {} Recenzja książki Ja, Potępiona

@Uleczka448@Uleczka448 {}× 2

Po piekle i niebie, przyszedł czas na Tartar

26.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ponoć miłość ogłupia. Patrząc na to co wyczynia w tej części Beleth. Zgadzam się w stu procentach! Zazdrość (lub chęć posiadania, jakby powiedział diabeł) jest motywem niezmiennym w całej serii. Fakt jest taki, że Wiktoria ginie kolejny raz, przez machlojki Beletha. A że tym razem przez przypadek? Zdarza się. I pewnie jakoś rozeszłoby się to... {} Recenzja książki Ja, Potępiona

Martwa poraz drugi

25.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Katarzyna Berenika Miszczuk stworzyła bardzo ciekawą wizję świata. Cała opowieść jest bardzo spójna i nie miałam problemu z jej przyswojeniem. Historia wchodzi jak nóż w miękkie masło). „Ja potępiona” to trzeci tom opowieści o Wiktorii Biankowskiej, której osoba bardzo przypadła mi do gustu. Zwłaszcza kiedy była diablicą. Autorka stworzyła z nieś... {} Recenzja książki Ja, Potępiona

Umrzeć po raz trzeci

18.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Trzecia cześć przygód byłej diablicy i niedoszłej anielicy Wiktorii. Przyznam, że bardzo obawiałam się tej części, bałam się, że to już za dużo, że coś może nie wyjść, że znów autorka zaserwuje Nam ten sam odgrzewany kotlet, tylko w innej scenerii. Jednak nie było tak źle. Fakt sceneria się zmienia. Tym razem poznajemy trzeci z zaświatów – czyl... {} Recenzja książki Ja, Potępiona

Witaj Tartarze !

8.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Ja, potępiona” to zakończenie historii Wiktorii Biankowskiej , która już była diablicą ,miała zostać anielicą a teraz trafiła w najgorsze miejsce ,w które można trafić po śmierci. Jak sobie poradzi i co zrobiła żeby tam trafić? „Biada nam. Socjopata napalił się na socjopatkę. To może skończyć się rzezią, kiedy trzecia socjopatka, właścicie... {} Recenzja książki Ja, Potępiona

Wszystko co dobre, kiedyś się kończy... ale czy na pewno musi?

16.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wiktorii Bienkowskiej - byłej diablicy i niedoszłej anielicy - nie jest dane spokojne życie. Po raz kolejny zostaje uwikłana w diabelskie intrygi i po raz kolejny zostaje zamordowana! Ile razy można umrzeć? Jak najwyraźniej widać jeden raz to za mało. Wiki nie trafia jednak ani do Piekła, ani do Nieba, lecz do miejsca gdzie trafiają najmroczniejsz... {} Recenzja książki Ja, Potępiona

Potępiona,anioły i diabły? O mamo tak!

5.12.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

@Link "Boże przenajświętszy, to wy!- zawołał [Gabriel]. Nie miał jednak zbyt wiele czasu, by zdumieć się porządnie. Szatan zerwał się na równe nogi, zrzucając na ziemię talerz pełen eklerek, i krzyknął, pokazując palcem na Archanioła: - HA!!! Użyłeś nadaremno!" 😈👿😈👿 "Przysięgam, że jeśli wyjdę z tego cało, to zapiszę się na siłownię i przestanę j... {} Recenzja książki Ja, Potępiona

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl