Jajka i sery, czyli najlepsze omlety, zapiekanki, sałatki tw

Hanna Szymanderska
Jajka i sery, czyli najlepsze omlety, zapiekanki, sałatki tw
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

W tomie "Jajka i sery" znalazły się receptury na rozmaite jajecznice, zapiekanki, placki, sałatki, pasty i wiele innych.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
Data wydania: 2010
ISBN: 978-83-7073-865-5, 9788370738655
Wydawnictwo: MULTICO
Stron: 120

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Jajka i sery, czyli najlepsze omlety, zapiekanki, sałatki tw? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Jajka i sery, czyli najlepsze omlety, zapiekanki, sałatki tw. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl