Recenzje książki "Jak rozkochałam w sobie księcia"

Dodaj swoją recenzję

Takie romanse historyczne lubię!

1.02.2022

Charlene na codzień musi zmagać się z trudem jakim jest życie nieślubnego dziecka hrabiego i kurtyzany. Sama również została wyszkolona na kobietę, która ma zadowolić każdego mężczyznę, jednak ona nie ma zamiaru się sprzedawać. Gdy otrzymuje propozycję dzięki której może zarobić pieniądze na spłatę długów, zamknięcia domu uciech i zapewnieniu odp... Recenzja książki Jak rozkochałam w sobie księcia

Jak rozkochałam...

16.01.2022

"Uśmiechnęła się lekko. Właściwie było to tylko drgnienie w kącikach ust, ale wystarczyło, aby przykuć spojrzenie do przepysznie wykrojonych warg, które aż prosiły się o pocałunek. I te szaroniebieskie oczy. Nie były wcale niewinne. Do diabła, pobłyskiwały w nich iskierki świadczące o tak wspaniałej bystrości umysłu, że dziewczyna mogłaby uwieść d... Recenzja książki Jak rozkochałam w sobie księcia

Jak rozkochałam w sobie księcia

15.01.2022

Uwielbiam romanse historyczne, ale tego to już chyba nie muszę Wam mówić, prawda? Decydując się na lekturę "Jak rozkochałam w sobie księcia" było strzałem w dziesiątkę. Jest to pierwszy tom cykluSkandaliczni książęta. Bohaterowie z miejsca wdarli się do mojego serca. Książę, wiadomo, ale przede wszystkim Charlene, której po prostu nie sposób nie ... Recenzja książki Jak rozkochałam w sobie księcia

@iza.81@iza.81 × 3

Świetny romans

14.01.2022

Ta książka z mocnym przytupem otwiera cykl historycznych romansów Skandaliczni książęta. Patrząc na okładkę dosłownie przepadłam, a gdy zagłębiłam się w treści, to uwierzcie, że odeszłam od lektury dopiero po dotarciu do finałowych kart. Od czasów liceum zaczytywałam się tego typu historiami i często wyobrażałam sobie, że kiedyś przeżyję taką prz... Recenzja książki Jak rozkochałam w sobie księcia

@Izzi.79@Izzi.79 × 3

Skandaliczni książęta #1

12.01.2022

Przyznajcie się! Która jako mała dziewczynka chciała być księżniczką? Bohaterka nowej serii ,,Skandaliczni książęta" o tym raczej nie marzyła, była realistką. Została jednak zmuszona odegrać pewną rolę.... Książę James Harland to mężczyzna nieprzestrzegający żadnych zasad moralnych ani etykiety. Żywiołowy, nieokrzesany, nieprzejmujący się tym, co... Recenzja książki Jak rozkochałam w sobie księcia

"Jak rozkochałam w sobie księcia"

9.01.2022

„Nie zawsze możemy wybrać swoją życiową ścieżkę. Czasem jakieś zadanie spada nam na barki… Lecz to może być dobra sposobność i wtedy albo dorastamy do tego, albo zbieramy ciosy od życia.” Książę James Harland nazywany przez angielskie towarzystwo „Jego Bydlęca Mość” to bardzo pewny siebie, nieokrzesany, zbuntowany mężczyzna. Przez ostatnie lata... Recenzja książki Jak rozkochałam w sobie księcia

Fałszywa dama

8.01.2022

Lenora Bell to bestsellerowa, wielokrotnie nagradzana autorka romansów historycznych. Pierwszy z nich pt. „Jak rozkochałam w sobie księcia” ukaże się w Polsce nakładem Wydawnictwa Otwartego już 12 stycznia tego roku. Kolejne tomy cyklu wydane zostaną w Polsce w kwietniu i lipcu. Charlene Beckett to nieślubna córka hrabiego i kurtyzany. Mieszka ... Recenzja książki Jak rozkochałam w sobie księcia

Jak rozkochałam w sobie księcia

8.01.2022

„Zasady fair play nie obowiązują w miłości ani zakładach hazardowych”. „Nie zawsze możemy sami wybrać swoją ścieżkę życiową. Czasem jakieś zadanie spada nam na barki.. Lecz to może być dobra sposobność i wtedy albo dorastamy do tego, ale zbieramy ciosy od życia”. Piękna okładka i ciekawy opis to dwie rzeczy, które skusiły mnie do przeczytania te... Recenzja książki Jak rozkochałam w sobie księcia

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl