Jak to si臋 je. Savoir-vivre przy stole

Tadeusz Rojek
Jak to si臋 je. Savoir-vivre przy stole
Popraw t臋 ksi膮偶k臋 | Dodaj inne wydanie

Opis

Autor w ksi膮偶ce odpowiada na pytania:- Czy do wszystkich potraw u偶ywa si臋 sztu膰c贸w?-Czy niczego nie jada si臋 palcami?-Czy wypada nie u偶ywa膰 pa艂eczek w chi艅skiej restauracji?-Z kt贸rej strony siedz膮cej przy stole osoby nalewa si臋 alkohol, a z kt贸rej podaje si臋 p贸艂miski?-Kiedy wolno dola膰 wina do kieliszka?-Jaki trunek do czego pasuje ?-Kiedy wznosi膰 toasty?-Kto pierwszy wstaje od sto艂u?
Data wydania: 1999
ISBN: 978-83-05-13102-5, 9788305131025
Wydawnictwo: KSI膭呕KA I WIEDZA
Mamy 1 inne wydanie tej ksi膮偶ki

Gdzie kupi膰

Ksi臋garnie internetowe
Sprawdzam dost臋pno艣膰...
Og艂oszenia
{}
Dodaj og艂oszenie
2 osoby szukaj膮 tej ksi膮偶ki
{}

Moja Biblioteczka

Ju偶 przeczytana? Jak j膮 oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widz臋, 偶e znasz ksi膮偶k臋 Jak to si臋 je. Savoir-vivre przy stole? Koniecznie daj zna膰, co o niej my艣lisz w recenzji!
{}锔 Napisz pierwsz膮 recenzje

Moja opinia o ksi膮偶ce

Cytaty z ksi膮偶ki

O nie! Ksi膮偶ka Jak to si臋 je. Savoir-vivre przy stole. czuje si臋 pomini臋ta, bo nikt nie doda艂 jeszcze do niej cytatu. Mo偶e jej pomo偶esz i dodasz jaki艣?
{} Dodaj cytat
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatno艣ci Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Po艂udnie