Recenzje książki "Kandydatka."

Dodaj swoją recenzję

Kandydatka

14.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Powiem szczerze, że od momentu mojego ostatniego spotkania z serią Czarny Mag minęło już trochę czasu, jednak wciąż wracałam myślami do Ryiah i pozostałych bohaterów serii. Nareszcie postanowiłam sięgnąć po tom trzeci ich przygód, a w następnej kolejności doprowadzić do skończenia całej serii. Czy Kandydatka zachwyciła mnie równie mocno co poprzed... {} Recenzja książki Kandydatka.

Kandydatka

28.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ryiah jest czarną maginią frakcji bojowej, a wkrótce także i żoną księcia Darrena. Zanim weźmie udział w bitwie o szaty Czarnego Maga, dziewczyna ma udać się do Ferren's Keep, gdzie pomagać będzie żołnierzom, którzy walczą i bronią granic przeciwko buntownikom. Przebywając tam, zajęta jest ćwiczeniem swoich umiejętności magicznych do turnieju i pr... {} Recenzja książki Kandydatka.

TRUDNE DECYZJE

14.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

KANDYDATKA @Link seria fantasy Czarny Mag. Tom 3. „Moje życie miało się zaraz zmienić. Gdybym tylko wiedziała, jak bardzo.” Akcja rozpoczyna się chwilę po wydarzeniach z „Adeptki” gdzie Ry została Magiem Bojowym. Nasza bohaterka ma dwadzieścia lat i jest narzeczoną Darrena, co nie popiera król Lucius i jego następca brat Księcia - Blayne. Na... {} Recenzja książki Kandydatka.

@jagodabuch@jagodabuch {}× 1

Recenzja ,,Kandydatki,, - Wind of renewal

28.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W drugim tomie Ryiah zostaje czarną maginią frakcji bojowej, jednak dla niej to wciąż za mało. Teraz przyszła kolej na zostanie Czarnym Magiem. Dwudziestolatka od zawsze marzyła o legendarnej szacie. Aby ją zdobyć musi przejść turniej dla magów, który jest ukoronowaniem nauki w Akademii Magii. Dla Ryiah nie ma rzeczy niemożliwych. Kobieta przystęp... {} Recenzja książki Kandydatka.

Wciągająca przygoda

5.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Kandydatka” to trzecia część cyklu „Czarny Mag” Rachel E. Carter. Nie znałam wcześniej tej historii, więc przy okazji premiery najnowszego tomu zabrałam się także za „Pierwszy Rok” i „Adeptkę”. Przed zapoznaniem się z treścią sądziłam, że jest to seria dla młodszej części młodzieży i dlatego byłam sceptycznie nastawiona. Na szczęście dosyć szybk... {} Recenzja książki Kandydatka.

Jak się spisała "Kandydatka" Rachel E. Carter?

2.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Kandydatka" to trzeci tom z cyklu "Czarny mag" i jest ich bezpośrednią kontynuacją. Zdecydowałam się przeczytać ten tom, bez wcześniejszego zapoznania się z "Pierwszym rokiem" (tom 1) i "Adeptką" (tom 2) i chociaż nie czytało się źle, tzn. nie czułam się za bardzo zdezorientowana ani sfrustrowana, że mowa jest o czymś, o czym nie mam kompletnie p... {} Recenzja książki Kandydatka.

Czarny Mag

31.10.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Niektórym mogłoby się wydawać , że cykl Czarny Mag w bajkowej okładce jest historią dla młodszego grona czytelników. I tutaj Was zaskoczę, gdyż opowieść faktycznie zaczyna się gdy bohaterowie są bardzo młodzi, ale każdy kolejny tom jest dojrzalszy, tak jak i postacie w nim występujące. Z każdą częścią jest coraz więcej walki, wyborów, zdrad i miło... {} Recenzja książki Kandydatka.

@iza122@iza122 {}

W oczekiwaniu na kolejny tom!

29.09.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Pierwszą rzeczą, jaką zauważyłam, było słońce. Gdy wyszłam na arenę, poczułam, jak ogrzewa mi plecy. Jego promienie odbijały się od piachu, który skrzypiał mi pod butami. Było południe, a słońce znajdowało się niemal bezpośrednio nad stadionem.” Książka „Czarny Mag. Kandydatka” jest trzecią częścią serii „Czarny Mag”. Wie... {} Recenzja książki Kandydatka.

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl