Recenzje książki "Klinika"

Dodaj swoją recenzję

Każdy człowiek ma prawo do życia po swojemu. Nikt nie ma prawa podejmować decyzji za nas.

13.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy możemy czuć się bezpiecznie? Czy wychodząc z domu możemy ślepo wierzyć, że wrócimy do niego cali i zdrowi? Chyba jednak nie, a boleśnie się o tym przekonała moja kolejna bohaterka, Gaja. Gaja to studentka, która wiele przeszła w dzieciństwie. W wieku płodowym wykryto u niej śmiertelną chorobę genetyczną. Dawniej skazana byłaby na śmierć, ale ... {} Recenzja książki Klinika

@magdag1008@magdag1008 {}× 1

Klinika

11.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"klinika" Klaudia Muniak to moje pierwsze spotkanie z piórem tej autorki i powiem wam szczerze że bardzo mnie ta historia poruszyła. Z początku podchodziłam do niej trochę sceptycznie bojąc się, że będzie napisana językiem, którego nie zrozumiem ( biorąc pod uwagę wykształcenie autorki i to jak opowiada o swojej pracy , dla mnie to czarna magia) j... {} Recenzja książki Klinika

Pani Klimek na liście moich ulubionych Autorek!

9.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Uwielbiam powieści Autorów, których jeszcze nie miałam okazji poznać. Takim wyborem tym razem została pani Klaudia Muniak, którą widywałam niejednokrotnie na Instagramie. Jej tytuły przewijały się wiele razy i bardzo długo nie miałam odwagi sięgnąć po żaden z nich. Do czasu! Pamiętam tamten wieczór, gdy zobaczyłam recenzje wychwalającą „Klinikę” i... {} Recenzja książki Klinika

Klinika

4.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Klaudia Muniak pojawiła się na naszym, polskim rynku książki z thrillerami medycznymi. Zaczęło się w moim przypadku od "Psychopaty" i wtedy przepadłam. Tego typu powieści uwielbiam i z reguły sięgam po zagranicznych autorów, bo zwyczajnie u nas takich książek nie ma. No i okazało się, że autorka znalazła właśnie ten kawałek swój literacki akurat w... {} Recenzja książki Klinika

Klinika Życia

13.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przygodę z twórczością Klaudii Muniak zaczęłam właśnie od "Kliniki" i po lekturze wyciągnęłam dwa wnioski: albo thriller medyczny to gatunek, który mnie nie porwał, albo ta konkretna książka nie jest porywająca. Główna bohaterka Gaja to "dziecko zmodyfikowane". Dotknięta zespołem Edwardsa uzyskała szansę na normalne życie. Poddano ją terapii modyf... {} Recenzja książki Klinika

Dobry pomysł, wykonanie słabsze

12.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Autorka znana z takich książek jak "Nie ufam już nikomu", "Substancja" czy "Psychopata" oferuje czytelnikowi swą nową książkę, w której wodzi na pokuszenie fanów thrillerów medycznych w polskim wydaniu. Nie można odmówić Klaudii ciekawego pomysłu na przedstawione historie, jak i dreszczyku emocji wiążącego się z zagłębieniem w losy poszczególnych... {} Recenzja książki Klinika

Klinika

5.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Klaudia Muniak po raz kolejny dała rade. Stworzyła świetny thriller medyczny, który szokuje swoją prawdziwością. No bo przecież, daleko to szukać, patrząc na wydarzenia, które miały miejsce jakiś czas temu w naszym kraju?! Takich ludzi „żądnych krwi” jest pełno, dlatego ta książka mrozi momentami krew w żyłach, a zakończenie wbija w fotel… Wyob... {} Recenzja książki Klinika

„Klinika” Klaudia Muniak

28.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie ufam już nikomu było moim pierwszym spotkaniem z twórczością Klaudii Muniak. Gdy więc swoja premierę miała Klinika, najnowszy thriller autorki, wiedziałam, że koniecznie muszę przeczytać. Czy książka spełniła moje oczekiwania? Młoda kobieta budzi się w nieznanym miejscu, zagubiona i obolała. Okazuje się, że po ciężkim wypadku samochodowym znal... {} Recenzja książki Klinika

@Sylwia.B@Sylwia.B {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl