Recenzje książki "Klub pana G."

Dodaj swoją recenzję

To nie jest zwyczajny klub

1.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Są takie książki, w których erotyka odgrywa ważną rolę, uzupełnia fabułę, nadaje głębie relacjom międzyludzkim, czy potęguje mroczny klimat. Ale istnieją też powieści, w których seks dominuje opowieść i stanowi spoiwo dla kiepsko przemyślanej fabuły. Do której z tych grup należy „Klub pana G.”, a może znajdzie swoje miejsce gdzieś pośrodku? Mil... {} Recenzja książki Klub pana G.

Erotyk

29.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Klub Pana G" to erotyk, który dosłownie ocieka seksem. Po książkę sięgnęłam, gdyż lubię czasem sięgnąć po dobry erotyk. Czy ten taki się okazał?? Dla mnie nie do końca. Miałam przyjemność czytać książkę "Gorąca gwiazdka", gdzie była ujęta opowieść autorki, do której bohaterów nawiązała w książce. Bardzo mi się to spodobało, że rozwinęła ich wątek... {} Recenzja książki Klub pana G.

@Gosia@Gosia {}× 1

Najlepszy!

14.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Milena utknęła w związku, który nie wygląda tak, jak to sobie wyobrażała. W dodatku opiekuje się nawet nie swoimi dziećmi. Czuje się zmęczona, mało atrakcyjna i emocjonalnie wypalona. Pewnego dnia trafia nie na księcia, ale prawie na anioła - przedstawia jej się tajemniczy Gabriel. Przyznam szczerze, że same pierwsze strony mnie trochę odepchnęły... {} Recenzja książki Klub pana G.

"Klub Pana G." Maya Frost

6.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzisiaj opowiem Wam o pewnym romansie, zupełnie innym niż typowe romansidła... Mowa o książce "Klub Pana G" Mayi Frost. Już sama okładka wskazuje na to, że jest w tej książce dużo pokus. Jeśli jesteście ciekawi więcej na jej temat, to zapraszam do dalszego czytania. Milena jest znudzoną, zaniedbaną żoną ginekologa i przy okazji macochą jego dzi... {} Recenzja książki Klub pana G.

"Klub pana G

28.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Za wyuzdanymi pragnieniami kryją się zwykli ludzie”. Milena to spokojna, ciepła i znudzona swoim życiem kobieta. Ma trzydzieści sześć lat, męża Adama, który jest bardzo wziętym ginekologiem. Zajmuje się prowadzeniem domu i wychowaniem bardzo krnąbrnych jedenastoletnich pasierbów. Dla miłości, zrezygnowała ze swoich pasji i pracy zawodowej. Czasa... {} Recenzja książki Klub pana G.

Klub Pana G.

25.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Tłumaczyłam sobie, że miłość fizyczna to nie wszystko. Potem przyszły erotyczne wizje i sny. Tak jakby ignorowana przeze mnie diablica ocknęła się, zorientowała, że jest uwieziona, i szukała wyjścia. Groziła, że się nie podda” Zanim zaczęłam czytać książkę „Klub pana G.”, doskonale wiedziałam, że mam w swoich rękach erotyk. Każdy, kto czyta tego... {} Recenzja książki Klub pana G.

Klub Pana G.

21.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

I żyli długo i szczęśliwie.... a może jednak nie? Milena zupełnie inaczej wyobrażała sobie życie z Adamem, poważnym, przystojnym, mądrym ginekologiem. Był mężczyzną, przy którym jej rozum podpowiadał jej, że reprezentuje sobą wszystkie cechy, jakich kobieta poszukuje u swojego życiowego partnera. Codzienność bardzo szybko zweryfikowała te założe... {} Recenzja książki Klub pana G.

Gorsząca, czy pouczająca?

17.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po siegnięcie tej książki niesamowicie skusiła mnie jej okładka. Jest po prostu piękna 💗 Przyciąga wzrok czytelnika oraz kusi, nie tylko jabłkiem. Milena, główna bohaterka książki to znudzona, przemęczona i nie co zaniedbana żona Adama. Do tego też sfrustrowana seksualnie kobieta. Będąc pewnego razu w kawiarni, zaczepia ją przystojny i seksowny Ga... {} Recenzja książki Klub pana G.

@paulinkaw@paulinkaw {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl