Recenzje książki "Kochaj mnie szeptem"

Dodaj swoją recenzję

Miłość nie musi boleć

3.04.2021

Nie znam wcześniejszej twórczości pani Anny Dąbrowskiej, więc "Kochaj mnie szeptem" jest naszym pierwszym wspólnym spotkaniem. Ale muszę zaznaczyć od razu, że spotkaniem bardzo satysfakcjonującym - i to od samego początku. Poznajemy spokojną Gabrielę i jej rozrywkową koleżankę, Eryka, skomplikowanego żołnierza, a także tajemniczego i intrygująceg... Recenzja książki Kochaj mnie szeptem

Kochaj mnie szeptem

2.04.2021

Kiedy zaczynałam tę książkę nie sądziłam, że będzie tak trudna, niezwykła i bolesna historia. Historia, która wzrusza na każdym kroku. Gabrysia to młoda studentka, która nie miała w życiu lekko. Nie wierzy w siebie jest podatna na wpływy. Naiwna, niepotrafiąca się postawić Kiedy poznaje Eryka ma nadzieje, że jej życie się odmieni. Wbrew suges... Recenzja książki Kochaj mnie szeptem

,,Kochaj mnie szeptem" Anna Dąbrowska

1.04.2021

❗❗ RECENZJA❗❗ Anna Dąbrowska strona autorska Wydawnictwo AMARE Gabrysia to nieśmiała, pełna kompleksów studentka polonistyki. Dziewczyna wierzy w miłość, ale nie wierzy w siebie. Zatem uważa, że żaden mężczyzna nie będzie nią zainteresowany. Takie myślenie powoduje zachowanie jej koleżanki, która ulega wdziękom prawie każdego ledwo pozna... Recenzja książki Kochaj mnie szeptem

@Czerwonowlosa_czyta@Czerwonowlosa_czyta

Kochaj mnie szeptem - Marzec 2021

30.03.2021

Dzień dobry to moje pierwsze spotkanie z twórczością Anny Dąbrowskiej. Za nim jednak sięgnęłam po pierwszy tom z dylogii pod tytułem "Kochaj mnie szeptem", przeczytałam dostępny w serwisie nakanapie.pl wywiad z autorką na temat cyklu. Okazał się dla mnie bardzo pomocny, ponieważ rzucił mi lepsze światło na nowe dzieło autorki. Gabrysia ma dwadzie... Recenzja książki Kochaj mnie szeptem

Kochaj mnie szeptem

30.03.2021

Tydzień temu miała swoją premierę dylogia Anny Dąbrowskiej "Kochaj mnie szeptem", "Zamień mnie w krzyk". Bohaterką tej historii jest Gabrysia, dwudziestoletnia studentka, nie znająca jeszcze życia, wychowana przez despotyczną matkę. Wiążąc się z trochę starszym od siebie Erykiem, zawodowym żołnierzem, dziewczyna myślała, że wyrwie się z toksycznej... Recenzja książki Kochaj mnie szeptem

NA
@nasturcja_czyta

Kochaj mnie szeptem

27.03.2021

Pierwszy od dawna spokojny wieczór. Czas dla mnie. Zaparzyłam swoją ulubioną herbatę, otuliłam się mięciutkim kocem. Kot wskoczył na kolana, delikatnie mrucząc. Sięgnęłam po książkę, delektując się chwilą samotności. „Kochaj mnie szeptem”, historia niosąca ogromny ładunek emocjonalny. Przepełniona namiętnością, strachem, przemocą przepleciona lekk... Recenzja książki Kochaj mnie szeptem

Niekończąca się podróż do krainy erotycznych uniesień ...

26.03.2021

Kochaj mnie ciszą i spokojem. Dotykaj mnie szeptem i subtelnie. Takie przyjemności to pewnie marzenie większości kobiet. Delikatność i powab w okazywaniu uczuć, miłe i ciepłe słowa, elektryzujący dotyk ciepłą dłonią. Ale czy oczekiwania zawsze idą w parze z rzeczywistością? Czy zawsze jest tak, jak sobie wymarzymy? Na pewno chciałybyśmy, aby tak b... Recenzja książki Kochaj mnie szeptem

Kochaj mnie szeptem

26.03.2021

Gabriela ma dwudziescia lat, studiuje, ma przyjaciółkę i pozornie zwyczajne życie. W klubie poznaje Eryka, żołnierza i bardzo szybko się do niego zbliża. Eryk jest czarujący, władczy, przystojny. Szybko wymaga zbliżenia, szybko klękła na jedno kolano. Gabrysia czuje że to dzieje się za szybko, jednak mówi tak. To efekt samotności, zauroczenia, a... Recenzja książki Kochaj mnie szeptem

© 2007 - 2024 nakanapie.pl