Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu

Jan Gawęcki
Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Kompendium ma uświadomić czytelnikowi ścisłe związki między żywnością, żywieniem i zdrowiem, prostować fałszywe informacje upowszechniane przez media i wyjaśniać kontrowersje i problemy związane z tematyką książki.
Data wydania: 2007-09-01
ISBN: 978-83-01-14254-4, 9788301142544
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Stron: 450

Autor

Jan Gawęcki Jan Gawęcki
Urodzony w 1944 roku w Polsce
polski technolog żywności i żywienia, profesor nauk rolniczych.

Pozostałe książki:

Żywienie człowieka zdrowego i chorego t.2 Żywienie człowieka. Słownik terminologiczny Żywienie człowieka a zdrowie publiczne tom 3 Żywienie człowieka t 1 Podstawy nauki o żywieniu Żywienie człowieka Podstawy nauki o żywieniu tom 1
Wszystkie książki Jan Gawęcki

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
{}
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki
{}

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
{}️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
{} Dodaj cytat
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe