Recenzje książki "Korona w mroku"

Dodaj swoją recenzję

Czy warto dawać drugą szansę?

24.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Celaena po roku w kopalni i próbach została królewską obrończynią. Król wyznacza dla niej kolejne zlecenia. Jednak dziewczyna nie jest tak lojalna jak mogłoby się wydawać. Ma swoje plany do realizacji i wie, że nikomu nie może ich zdradzić. Sprawy przybierają nieoczekiwany obrót, gdy na jej celowniku pojawia się nieoczekiwana osoba, a księżniczka ... {} Recenzja książki Korona w mroku

Kiedy inni zaczynają grać główne skrzypce

3.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Szklany Tron" był super, więc z przyjemnością sięgnęłam po kolejny tom przygód Celeany. I troszkę się zawiodłam. W tej części Celeana pracuje jako Królewska Obrończyni, ochrania różnych arystokratów jak i króla. Jednak ma też mroczniejszą funkcję- dostaje zlecenia zabójstw od swojego pracodawcy. Oczywiście nad szklanym zamkiem znowu zawisną czar... {} Recenzja książki Korona w mroku

@Rakshell@Rakshell {}× 3

Z każdym tomem coraz lepiej

8.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Do wiosny coraz bliżej 😉 Już nie mogę się doczekać słoneczka! Zwłaszcza, że dziś u mnie znów pada. A u was jakie nastroje na ten tydzień? Bardzo się cieszę, że razem z @Link zorganizowałyśmy roczny @Link, bo inaczej nie mam pojęcia kiedy wzięłabym się za tą serię, a tak po prostu muszę znaleźć na nią czas i już. Zwłaszcza, że naprawdę nie zmuszam... {} Recenzja książki Korona w mroku

Dlaczego pani Maas, dlaczego?

6.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

@Obrazek"Korona w mroku" to drugi tom cyklu Szklany Tron. Celaena wygrała turniej króla Adarlanu i została jego Królewska Zabójczyni. Wbrew temu co myśli król oraz najbliżsi przyjaciele Celaeny, nasza bohaterka nie spełnia zleceń króla. Po każdym zleceniu dostaje spore ilości złota, które wydaje na książki i wspaniałe kreacje. Wiedzie wygodne ży... {} Recenzja książki Korona w mroku

Do dwóch razy sztuka.

17.12.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Koronę w mroku" zaczęłam pewnie ze dwa lata temu. Zaczęłam, przeczytałam 'mniejszą połowę' i odłożyłam. Bo przez tę część Celaena się snuła. A to po mieście, a to po bibliotece, a to po pokojach. I się stroiła w cudne szmatki i uwodziła Chaola. I to mnie pokonało, mimo, że przecież romanse wielbię. Ale nie wielbię romansów z bohaterami, których n... {} Recenzja książki Korona w mroku

@wiedzma.sol@wiedzma.sol {}× 8

Korona w mroku - wstrząsające sekrety

28.10.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

" Być może w muzyce i sztuce kryła się magia, której nie dało się pokonać" 🇵🇱 "Korona w mroku", czyli druga część serii "Szklany Tron" Sarah J. Maas to pełna akcji, fantastyczna książka. Uwielbiam autorkę za te zwroty akcji. Były momenty, w których byłam wściekła na Celaene i nie rozumiałam jej podejmowanych w furii decyzji, przez co miałam o... {} Recenzja książki Korona w mroku

Celaena jako Królewska Obrończyni

20.04.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Celaena Sardothien wygrała turniej zabójców króla Adarlanu i została jego Królewską Obrończynią. Wiedzie spokojne życie... o ile można nazwać tak to, co dziewczyna robi. Zabójczyni ''wypełnia'' wszystkie rozkazy władcy do momentu, kiedy dostaje rozkaz zabicia starego znajomego, którego poznała w Twierdzy Zabójców. Archer Finn został oskarżony o z... {} Recenzja książki Korona w mroku

Spiskowcy i czekoladowe ciasta

4.05.2016

Po przeczytaniu Korony w mroku na usta cisnęło mi się jedno słowo. „Tęskniłam”. Celeana uzyskała tytuł Królewskiej Obrończyni. Zamieniła łańcuchy z Endovier na królewską smycz. Ale mamy tu w końcu do czynienia z Zabójczynią Adarlanu. Nikt jej nie będzie rozkazywał. Wykonując swoją pracę, Celeana stara się przywrócić swoją rzeczywistość do normy. Z... {} Recenzja książki Korona w mroku

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl