Recenzje książki "Krew i Popiół"

Dodaj swoją recenzję

Krew i popiół

16.06.2022

,,Krew i popiół” opowiada o Poppy, która jest Panną, a to znaczy, że została poświęcona bogom i musi przystąpić do Ascendencji. Jej pozycja zabrania jej nawiązywania głębszych relacji z kimkolwiek. Życie jakie wiodła do tej pory jej nie odpowiada, a to sprawia, że zaczyna zaczyna się sprzeciwiać jeszcze bardziej nadchodzącej ceremonii. J... Recenzja książki Krew i Popiół

Przewidywalna, ale ciekawa

6.05.2022

Książka jakiś czas przeleżała na mojej półce i wołała "weź mnie, weź mnie". W końcu uległam i wzięłam. Czytałam wiele pozytywnych opinii, wiele ochów i achów, i byłam przekonana, że ze mną też tak będzie. Liczyłam, że nie będę mogła oderwać się od lektury i całość przeczytam w dwa, może trzy dni. Nic jednak takiego się nie stało, a czytanie szło w... Recenzja książki Krew i Popiół

@Banshee22@Banshee22 × 3

Uciekająca panna (tym razem nie sprzed ołtarza)

5.04.2022

Za górami, za lasami, za siedmioma morzami... w państwie zwanym Solis żyła sobie Penellaphe, w skrócie Poppy. Ta dorastająca Panna ze względu na swój wyjątkowy dar ma za zadanie przejść Ascendację i dla dobra całego kraju oddać się bogom. Z tego względu zostaje przetrzymywana pod kluczem, odmawia jej się najprostszych rzeczy i przyjemności, stresz... Recenzja książki Krew i Popiół

@Rakshell@Rakshell × 1

Krew i Popiół

23.03.2022

Główna bohaterka, Poppy jest Panną i wcale nie oznacza to jej znaku zodiaku, tylko to, że została wybrana przez Bogów. A co za tym idzie musi przestrzegać wielu zasad. Jako Wybrana nie może ukazywać swojej twarzy, nie może rozmawiać z innymi Damami Dworu, musi uczęszczać na lekcje do arcykapłanek, musi być posłuszna, nie stwarzać problemów, nie na... Recenzja książki Krew i Popiół

Krew i popiół

17.03.2022

"Krew i popiół" trochę przeleżało na mojej półce, chyba przez to że była wszędzie a niestety kilka razy dałam się ponieść zachwytom o innych książkach na różnych forach a potem okazywało się że u mnie niestety ich nie było. Dlatego choć zakupiłam książkę w przedsprzedaży i byłam bardzo z początku podekscytowana to mój zapał lekko się wypalał by zo... Recenzja książki Krew i Popiół

Hit z TikToka?

14.03.2022

Bawiłam się na tej książce naprawdę dobrze! Świetnie spędziłam przy niej kilka godzin; zaczynałam czytać, nie zauważałam mijającego czasu, przenosiłam się do świata przedstawionego. Ale zdecydowanie nie jest to książka idealna... Nie podchodźcie do niej z myślą, że powali was na kolana, że przebije dotychczas przeczytane ulubione serie, bo możecie... Recenzja książki Krew i Popiół

Najnowsza obsesja

28.02.2022

"Krew i Popiół" Jennifer L. Armentrout to kolejna książka, która zawładnie Waszym czytelniczym życiem! Pierwsza część przygód Poppy wprowadza nas do niesamowicie wykreowanego świata z wieloma ciekawymi istotami. Dla niektórych początek może być przytłaczający, ponieważ mamy tam natłok informacji, jednak ja nie miałam z tym problemu. Bardzo podoba... Recenzja książki Krew i Popiół

Nowa książka wspaniałej Armentrout!

27.02.2022

Jennifer L. Armentrout to jedna z moich ulubionych autorek! I tak się cieszę, że znów jej książki będą wydawane w Polsce. Tym razem zajęło się tym wydawnictwo You and ya books. Pierwszy tom From Blood and Ash "Krew i popiół" miał premierę 12 stycznia. Poppy jest Panną. A to oznacza, że praktycznie nic nie może. Niedługo dostąpi rytuału ascendencj... Recenzja książki Krew i Popiół

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl