Recenzje książki "Król Midas"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja

1.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,, KIEDY BUDOWAŁ SWOJE IMPERIUM, KREW LAŁA SIĘ STRUMIENIAMI " LEONARDO BINENTI - przystojny , bogaty , przy władzy mężczyzna, który wszsytko co zdobył i na co poświęcił wiele lat swojego życia pozyskał w dość nielegalny, zły, a nawet czasem brutalny sposób. Przez to jaki styl życia prowadził oraz ile krwi się polało został nazwany Królem Midasem.... {} Recenzja książki Król Midas

⭐RECENZJA⭐

26.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

⭐RECENZJA⭐ Leonardo Binenti jest władcą wielkiego mafijnego imperium. Przez wiele lat walczył o to, co teraz ma, ale jakim kosztem? Emily Carter to kobieta, która całe życie miała pod górkę. Niestety los nadal jej nie oszczędza. Na swojego chłopaka nie może liczyć, a jak okazuje się, że jest w ciąży, to już w ogóle. W końcu postanawia zawalczyć o... {} Recenzja książki Król Midas

Świetna, popołudniowa lektura!

21.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lubię debiutujących pisarzy. Często są to osoby, które do roli debiutanta przygotowywali się nie od dzisiaj. Zawsze to szansa na wzbogacenie swojej ekipy ulubionych bohaterów. Oczywiście, zawsze można nie trafić w powieść, ale czy każdy od razu był mistrzem pióra i pisał same bestsellery? Właśnie to sprawia, ze tym częściej sięgam po nazwiska, któ... {} Recenzja książki Król Midas

Pan i władca oraz pyskata, zwykła dziewzcyna

18.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Leonardo Binenti miał wszystko, na czym mu zależało: władzę, szacunek i pieniądze. Pracował na to wiele lat dopingowany przez zemstę i rozgoryczenie. Kiedy budował swoje imperium, krew lała się strumieniami. Z czasem nazwano go królem Midasem, bo wszystko, czego dotknął, zamieniało się w złoto. Nikt nie pytał, za jaką cenę. Emily Carter przez całe... {} Recenzja książki Król Midas

Król Midas

17.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Legenda Króla Midasa jest znana na całym świecie. Leonardo zamienia w przysłowiowe złoto wszystko, czego tylko się dotknie. Każdy interes przynosi ogromne zyski, a wrogowie drżą na samą myśl o spotkaniu z nim. Emily stanowi przeciwieństwo Leonarda. Przez całe życie walczy z przeciwnościami losu, które nie pozwalają jej na podniesienie wysoko głowy... {} Recenzja książki Król Midas

Czy mafijne historie nie mają do zaoferowania niczego więcej poza złym facetem i niewinną, sk...

27.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Moje uczucia względem debiutów są raczej mieszane. Niektóre to prawdziwe perełki, inne to książki, o których wolałabym zapomnieć, a w jeszcze innych widzę potencjał do dalszego, owocnego rozwoju. Jak jest w przypadku Magdaleny Szwedy i jej ,,Króla Midasa''? Sam początek książki to zderzenie z wewnętrznym monologiem Leonarda - tytułowego Króla Mid... {} Recenzja książki Król Midas

"Król Midas"

27.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Tak łatwo było wydać osąd, gdy się kogoś nie znało.” Leonardo Binenti to człowiek pozbawiony jakichkolwiek skrupułów, przez lata, uparcie, po trupach dążył do obranego celu. Teraz ma władzę, pieniądze i jest poważany. Nazwano go królem Midasem, bo wszystko, czego się dotknął zamieniało się w złoto. Poznajemy go w niezbyt sprzyjających mu okolicz... {} Recenzja książki Król Midas

Król Midas

24.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Emilii nie ma łatwego życia. Mieszka z mężczyzną, który zamiast ją chronić, bije i gwałci, znęca się nad nią zarówno fizycznie, jak i psychicznie. Kiedyś próbowała uciec, szybko tego pożałowała, odnalazł ją, a kara była bardzo bolesna. Jednak kiedy zachodzi w ciążę, wie, że musi odejść, tym razem na zawsze, uciec tak, aby jej nie znalazł. Tylko do... {} Recenzja książki Król Midas

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe