Recenzje książki "Królowa Nocy"

Dodaj swoją recenzję

Złamała mi serce....

26.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Masz ostatnią szansę – odezwał się napiętym głosem. – Potem już nie będzie odwrotu" Na moim Instastory mówiłam, że nie mogę przestać myśleć o książce, a w zasadzie jej zakończeniu? To właśnie ta książka! Cieszę się, że otrzymałam ją do recenzji. Oliwia studiuje na trzecim roku farmacji. Niestety, z powodu braku pieniędzy, dopada ją widmo bankru... {} Recenzja książki Królowa Nocy

Królowa Nocy

12.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Oliwia, studentka trzeciego roku farmacji potrzebuje pieniędzy. Niestety samotne utrzymanie i zarobienie na wykształcenie jest bardzo trudną sprawą dla młodych osób. Dziewczyna musi szybko znaleźć pracę, albo pożegnać się z marzeniami. To ciężka sytuacja, w której staje wiele osób. Pokazuje to, że chcemy czy nie, pieniądze mają wpływ na wiele rze... {} Recenzja książki Królowa Nocy

Królowa Nocy

29.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Oliwia jest studentką farmacji, mieszkającą z dwoma chłopakami, solidnej postury, ale o wielkich sercach. Są z sobą razem, ale się z tym nie afiszują, a dla dziewczyny są jak bracia. Kończy się kolejny rok i niestety Oliwii kończą się pieniądze z kredytu studenckiego. Nie będzie miała za co skończyć studiów, a to, co zarabia starcza tylko na bieżą... {} Recenzja książki Królowa Nocy

Miała to być gra z zasadami, które po niedługim czasie oboje łamią....

22.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wciągający i namiętny romans, który rozbudzi w Was wcześniej nieznane emocje. Doprowadzi Was do łez, a także rozśmieszy. „Królowa Nocy” Izabeli Zawis zawiera w sobie dużo pikanterii, opisy seksu w każdym rozdziale dla wielu osób mogą być nudne, lecz w tej książce za każdym razem dzieje się coś innego. Inne miejsce, inna pozycja, a czasami nawet ... {} Recenzja książki Królowa Nocy

"Królowa nocy"

22.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lubię czytać erotyki, często po nie sięgam, jednak nie spodziewałam się, przeczytać takiej książki, która wyszła spod pióra Izabeli Zawis. Miałam okazję czytać książki tej autorki, zawsze miały związek z fantastyką i w jakiś sposób zaskarbiły sobie moją sympatię. Kiedy zobaczyłam, że pojawiła się „Królowa nocy”, a na dodatek akcja książki dzieje... {} Recenzja książki Królowa Nocy

@snieznooka@snieznooka {}× 1

Królowa nocy

20.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książkę ,, Królowa nocy,, przeczytałam dzięki Klubowi Recenzenta serwisu nakanapie.pl., za co bardzo dziękuję. To z pewnością jedna z takich pozycji, którą czyta się lekko, łatwo i przyjemnie. Napisana bardzo przystępnie dla czytelnika, łatwym w rozumieniu fajnym językiem, takim jak lubię. To pierwsza książka tej autorki, po którą sięgnęłam. Moja ... {} Recenzja książki Królowa Nocy

Lekka i przyjemna

16.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Za egzemplarz do recenzji dziękuję serwisowi nakanapie.pl Gdy tylko zobaczyłam tę książkę w Klubie Recenzenta to od razu chciałam ją przeczytać. Moją uwagę przykuła okładka i ciekawy opis. Czy lubicie czytać polską literaturę?? Ja uwielbiam, gdyż mogę poznać nowych wartościowych autorów. I jestem za tym, żeby czytać jej jak najwięcej. Trzeba... {} Recenzja książki Królowa Nocy

"Królowa nocy"

{} WYBÓR REDAKCJI
14.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Między nimi toczyła się gra, która ich fascynowała i popychała ku sobie…” Oliwia mieszka we Wrocławiu, jest studentką trzeciego roku farmacji, jest też mistrzynią tańca poolo dance. Taniec jest jej pasją i miłością. Wynajmuje mieszkanie razem z współlokatorami, z którymi łączy ją prawdziwa i szczera przyjaźń. Dziewczynie zaczyna brakować pieni... {} Recenzja książki Królowa Nocy

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl