Recenzje książki "Kwestia czasu"

Dodaj swoją recenzję

#171 "Kwestia czasu" Małgorzata Starosta

20.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Dobrze wiesz, że nic nie dzieje się bez przyczyny, choćby nie wiem, jak przypadkowe by się wydawało." Po powrocie do Augustowa Edyta porządkuje swoje sprawy, Pruskowie szykują się na powiększenie rodziny i życie, jak się wydaje, zaczyna biec spokojnym rytmem. Jednak spokój nie jest pisany rodowi Prusków. Spokojny obiad w Starej Stanicy n... {} Recenzja książki Kwestia czasu

@Bookwizja@Bookwizja {}× 4

Jak to z tym Prusko będzie

8.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jestem zdecydowanie z tych, co lubią komedie kryminalne, choć nie każda trafia w mój gust, i jestem zdecydowanie w gronie tych, którzy pokochali @Link ❤❤❤⁣ ⁣ Małgosia w różowych szatach podbiła niejedno serducho swoim cyklem o Pruskich babach i choć z bólem żegnam się z tą trylogią, to już niebawem zapuka do naszych serc z kolejną w nowych sukienk... {} Recenzja książki Kwestia czasu

@czerwonakaja@czerwonakaja {}× 2

Gdzie Prusko, tam trup!

5.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatnia część trylogii Pruskich Bab od Małgorzaty Starosty pozostawia po sobie niedosyt. Autorka zaczyna być coraz bardziej rozpoznawalna w gatunku komedii kryminalnej i powiem więcej: powinna mieć więcej rozgłosu. Niezależnie od płci oraz doświadczenia życiowego każdy w tej historii znajdzie coś dla siebie. Żyjemy aktualnie w dużym stresie, a po... {} Recenzja książki Kwestia czasu

Kwestia czasu

27.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

 Niektóre rozstania niosą w sobie smutek, ale wciąż są na tyle ciepłe, że człowiek mimowolnie się uśmiecha. Niektóre rozstania przebiegają w radosnej atmosferze, choć niewidzialna siła zgniata serce. Niektóre rozstania są niczym skończenie „Kwesti czasu", czyli trzeciego tomu różowej trylogii, w której losy rodzinne przeplatają się z kryminalną ... {} Recenzja książki Kwestia czasu

@mewaczyta@mewaczyta {}× 2

Kwestia czasu

11.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tym razem przedstawiam Wam recenzję ostatniej części trylogii "Pruskich bab" napisanych przez Małgorzatę Starostę, a mianowicie mam na myśli książkę pt. "Kwestia czasu". Jest mi bardzo przykro, że autorka zakończyła losy rodziny Prusków i mimo wszystko liczę na kontynuację. Również w tej części jestem zachwycona poczuciem humoru bohaterów, jak i ... {} Recenzja książki Kwestia czasu

Idealne zakończenie serii.

10.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dlaczego wszystko, co dobre musi się skończyć? Ja się nie godzę!! Jak ja uwielbiam tę naszą Edytkę, jej rodzinę, przyjaciółki i zakręcony nie do końca sielski świat! Spotykamy się przy 3 ostatniej już części przygód Pruskich bab i ciekawe czy Edytka w końcu będzie rozwódka? Kiedy urodzi? I co najważniejsze, co urodzi? Jaka będzie tego historia? Ki... {} Recenzja książki Kwestia czasu

Kwestia czasu

1.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witajcie w 2021! Ależ ja spędziłam udanego Sylwestra. Co prawda najeździłam się między Augustowem a Wrocławiem, ale taki wieczór warty był każdego kilometra, który pokonałam w tę i z powrotem. Tak, dobrze się domyślacie. Wieczór spędziłam z ostatnią częścią Pruskich bab Małgorzaty Starosty. Koniec roku to i koniec serii. Chyba, że pani Małgorzata... {} Recenzja książki Kwestia czasu

@rudemysli71@rudemysli71 {}× 9

W Augustowie sobie tuptam...

{} WYBÓR REDAKCJI
30.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kiedy nieuchronnie zbliżałam się do ostatniego rozdziału “Kwestii czasu” Małgorzaty Starosty, towarzyszyły mi uczucia ambiwalentne. Z jednej strony chciałam jak najszybciej poznać zakończenie trzytomowej historii Edyty Prusko i jej niecodziennej rodziny, a z drugiej wiedziałam, że przewrócenie ostatniej kartki oznacza pożegnanie z bohaterami, do k... {} Recenzja książki Kwestia czasu

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl