Recenzje książki "Lekcja francuskiego"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja

9.08.2022

Halvor to młoda ale bardzo ambitna kobieta. Zdobyła miliony obserwowatorów w mediach społecznościowych. Jej kariera nabiera fajnego tempa, jednak całe szczęście przysłaniają jej rodzice, którzy jej w tym nie wspierają. Do San Francisco wraca jej siostra Harper. Wiele ich dzieli, jednak mają podobny gust co do mężczyzn, bowiem chłopak Harper to Mas... Recenzja książki Lekcja francuskiego

Lekcja francuskiego ❤️❤️

9.08.2022

Witam, dziś mam dla was recenzję książki Lekcja francuskiego ❤️ Autorek P.J. Howard oraz Natalie Renard ❤️. Halvor Castrell młoda dziewczyna, która w mediach społecznościowych uzyskała milion obserwatorów, zajmuje się kompanią reklamową, która otwiera jej drzwi do kariery. Jednak jej rodzice nie pałają entuzjazmem do jej osiągnięć, którzy mają wy... Recenzja książki Lekcja francuskiego

Miłość, namiętność i pożądanie

9.08.2022

Dłuższy czas chodziłam po księgarniach w poszukiwaniu jakiegoś romansidła, ze względu, iż nigdy nie miałam styczności z tym gatunkiem literackim, w formie papierowej.Kiedy weszłam w lipcu na stronę "na kanapie" po bardzo długiej przerwie, po zakończonej jednej żałobie, nic mnie nie interesowało. Przesuwałam suwak, aż zainteresowała mnie ta okładk... Recenzja książki Lekcja francuskiego

Miłość wbrew zasadom

8.08.2022

 „Sztuką nie jest kochać i żyć w spokoju, ale kochać i być u boku drugiej osoby również wtedy, kiedy wszystko przestaje być doskonałe.” Miłość dopada dwoje osób czasami w niespodziewany sposób i potrafi nieźle skomplikować życie, łącząc ze sobą ich ścieżki. Bohaterowie książki pt.: „Lekcja francuskiego” doświadczyli tego na własnej skórze i ... Recenzja książki Lekcja francuskiego

@Mirka@Mirka × 5

Lekcja francuskiego

5.08.2022

Jeśli ktoś lubi czytać lekkie i przyjemne romanse - powinien być zadowolony z wyboru lektury. Jest to historia młodej dziewczyny, nie do końca rozumianej przez najbliższych. Znalazła swój sposób na życia, drogę którą chce podążać i pasje dającą jej szczęście i poczucie spełnienia. Mimo sukcesu jaki osiągnęła, nadal nie jest traktowana poważnie p... Recenzja książki Lekcja francuskiego

Recenzja

25.07.2022

Halvor Gastrell ma wszystko o czym marzą rówieśniczki w jej wieku. Miliony obserwatorów w mediach społecznościowych, kampanie reklamowe i szeroko otwarte drzwi do międzynarodowej kariery. Niestety nie każdy zdaje się podzielać pasje młodej Gastrell i uprzykrza jej życie, a tym kimś są jej rodzice i siostra. Rodzice mają względem Halvor bardzo wygó... Recenzja książki Lekcja francuskiego

Lekcja francuskiego

24.07.2022

Młoda Dziewczyna, maturzystka Halvor Gastrell i o wiele starszy od niej nauczyciel francuskiego Mason Crosby. Przypadkowe spotkanie, elektryzujące przyciąganie, upojne zbliżenie i na tym miało być koniec. To miała być tylko weekendowa jednorazowa przygoda. Zadowoleni i spełnieni, każde udaje się do swego krańca świata. Jednak tu sprawdza się przys... Recenzja książki Lekcja francuskiego

@ela_r22@ela_r22 × 16

Lekcja francuskiego

12.07.2022

RECENZJA PATRONACKA „Czuła się przy nim swobodnie, bo rozumiał i akceptował jej pasje, nie negował jej decyzji, dawał wsparcie, którego tak bardzo brakowało jej ze strony dotychczasowego otoczenia”. „Lekcja Francuskiego”, czyli najnowsza książka autorstwa P.J. Howard oraz Natalie Renard. To kolejne wspólne dzieło autorek, które miałam okazję pr... Recenzja książki Lekcja francuskiego

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl