Recenzje książki "List w butelce"

Dodaj swoją recenzję

Urocza, magiczna powieść o pragnieniach i wyborach

5.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Połyskująca napięciem i emocjonalną intensywnością - zabiera czytelników na poszukiwanie prawdy o człowieku i jego wspomnieniach, a także o łamiącej serce kruchości i ogromnej sile miłości. Boleśnie urocza powieść o zbiegach okoliczności, pragnieniach i wyborach, które mają największe znaczenie. Nicholas Sparks jest naszym najlepszym kronikarzem ... {} Recenzja książki List w butelce

Miłość aż po grób

19.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wreszcie przeczytałam kultową książkę Sparksa. Konkretnie to wysłuchałam jej jako audiobook. Czytał pan Teleszyński, którego głos lubię. Napisałam z takim ochem, że wreszcie, bo kilka lat temu polecała mi ją ciocia, że ona się zaczytywała w niej, jej córki też, a ja nie strawiłam. Aż się zdziwiła, że jak to, nie spodobała mi się? Ale teraz już wie... {} Recenzja książki List w butelce

@Renax@Renax {}× 17

List w butelce

22.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nicholas Sparks "List w butelce". Film "List w butelce" oglądałam wiele razy. Za każdym razem mnie wzrusza do tego stopnia, że ciężko zatamować potok łez. Książkę miałam w planach, ale dopiero teraz się zdecydowałam (w domu książka stoi sobie grzecznie na półce, w szpitalu wykorzystałam więc czytnik). Theresa znajduje na plaży butelkę z listem w... {} Recenzja książki List w butelce

@emmeneea@emmeneea {}× 3

Sparksowskie czytadło

6.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kolejne – trzecie już – spotkanie z twórczością Sparksa, to dla mnie rozczarowanie. Zresztą podobnie było za pierwszym i za drugim razem. Wówczas jednak, niezrażona, powiedziałam sobie, że do trzech razy sztuka i postanowiłam spróbować raz jeszcze, tym bardziej, że literacki dorobek autora jest dość pokaźny. Może dotychczas nie trafiłam na właściw... {} Recenzja książki List w butelce

List niesiony falami oceanu

20.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wyobraźmy sobie, że idąc plażą znajdujemy butelkę z listem w środku. Słowa adresata listu są tak wzruszające, że ciekawość poznania autora stanie się coraz większa. Jaką podjąć decyzje w takiej sytuacji? Czy warto spróbować odnaleźć tajemniczego autora? W takiej sytuacji znalazła się Theresa Osborne, dziennikarka, po rozwodzie samotnie wychowując... {} Recenzja książki List w butelce

List w butelce

27.12.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nicholas Sparks to współczesny pisarz amerykański, którego książki ukazały się w 33 językach, w łącznym nakładzie ponad 40 milionów egzemplarzy. Serca czytelników podbił swoją pierwszą powieścią Pamiętnik. Kolejne plasowały się przez wiele miesięcy w czołówce światowych rankingów sprzedaży. Po twórczość Sparksa sięgają również twórcy filmowi. Wiele... {} Recenzja książki List w butelce

W oceanie uczuć

16.02.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z zawodu dziennikarka, kobieta po rozwodzie i matka dwunastoletniego Kevina, Theresa Osborne, pragnie na nowo ułożyć sobie życie. Po przykrym doświadczeniu z jej byłym mężem Davidem, wyrusza na wakacje do Cape Cod, gdzie natrafia na butelkę, w której znajduje się list. Wzruszona do głębi wyrazem miłości oraz tęsknotą do ukochanej kobiety, Theresa p... {} Recenzja książki List w butelce

„List w butelce” – Nicholas Sparks

27.08.2012

Nicholas Sparks, to amerykański pisarz, którego książki tłumaczone są na różne języki i wydawane w milionowych nakładach. Znany jest między innymi z powieści takich jak „Pamiętnik”, „Jesienna miłość”, „I wciąż ją kocham” czy „Ostatnia piosenka”. Jego powieści bardzo szybko stają się bestsellerami, a reżyserzy chętnie ekranizują jego dzieła. Czytaj... {} Recenzja książki List w butelce

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl