Recenzje książki "Listy z jeziora"

Dodaj swoją recenzję

Listy z jeziora

22.07.2013

Główną bohaterką książki "Listy z jeziora" jest Pani Irena, właścicielka pensjonatu na Mazurach. Pewnego poranka pijąc kawę na ganku, dostaje tajemniczy list w zielonej kopercie, który zakłóca jej spokój. Jego treść brzmi następująco: "Ireno, przypomniałem sobie wszystko. Jestem w pobliżu. Za to, co zrobiłaś, zostaniesz ukarana." Albert List ten b... {} Recenzja książki Listy z jeziora

Listy z jeziora - Agnieszka Korol

8.08.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ta książka leżała na mojej półce już dość długo, a jej czas nadszedł wraz z krótkim urlopem i wyjazdem na Opolszczyznę. A dokładnie to wraz z powrotem, który trwał trzy godziny dłużej niż powinien... No ale nie o kolejowych historiach mam tu pisać, a o "Listach z jeziora" Agnieszki Korol - książce całkiem ciekawej, dobrej na podróż, jednak w moim o... {} Recenzja książki Listy z jeziora

Miłość pod mazurskim niebem!

26.03.2012

Potrzebowałam ostatnio jakiejś lekkiej lektury, którą można poczytać po ciężkim dniu, aby się zrelaksować. Na stronie wydawnictwa Promic dostrzegłam Listy z jeziora. Klimatyczna okładka przedstawiająca papierową łódkę unoszącą się na wodzie, a w tle niebo, zapewne zachód słońca - zachęcające, prawda? Tematyka powieści również mi odpowiadała, także ... {} Recenzja książki Listy z jeziora

@Angiee@Angiee {}

Listy z jeziora

4.03.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Agnieszka Karol- (ur.1964r.) z zawodu i powołania nauczycielka. Również autorka Bajek o smokach podróżnych i innych bajek dla dzieci. Poszukiwaczka ciekawych miejsc i ciekawych ludzi. Obecnie mieszka nad jeziorem, w pięknym zakątku Pojezierza Iławskiego. Nie interesuje się polowaniem,wędkowaniem i sportami ekstremalnymi.* Główną bohaterką Listów z... {} Recenzja książki Listy z jeziora

Listy z jeziora

5.01.2012

Czasami w książkach akcja biegnie od pierwszych stron powieści, ale z potkaliście się z książką, w której dzieje się coś spektakularnego już na pierwszej stronie, jak tylko przeczytacie kto ją napisał ? Bez żadnych wstępów i tak dalej? Ja nie, ale to się zmieniło, gdy przeczytałam pierwszą stronę powieści "Listy z jeziora" autorstwa Agnieszki Korol... {} Recenzja książki Listy z jeziora

Ludzie listy piszą – recenzja książki Agnieszki Korol „Listy z jeziora”

2.12.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Za górami, za lasami…a właściwie za jeziorem. Tak mogłaby rozpocząć się opowieść „Listy z jeziora” pani Agnieszka Korol. Bo powieść, którą udało jej się stworzyć, jest ciepłą, nieomal bajkową historią, w której pojawiają się postacie i motywy, które nieco przypominają postacie z bajek. Jest ktoś, przypominający rozkapryszoną księżniczkę (Sylwia), k... {} Recenzja książki Listy z jeziora

Agnieszka Korol: "Listy z jeziora"

2.09.2011

Książkę Agnieszki Korol kilka miesięcy temu wypatrzyłam w katalogu księgarni Weltblid. Zainteresowałam się zwłaszcza tym, że akcja rozgrywa się na Mazurach, czyli w miejscu, w którym sama mieszkam. Pewnego dnia zobaczyłam w sprzedaży „Listy z jeziora” autorstwa czterdziestosiedmioletniej nauczycielki, która ma na swoim koncie również bajki dla dzie... {} Recenzja książki Listy z jeziora

Listy z jeziora

11.07.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Agnieszka Korol- autorka między innymi Bajek o smokach podróżnych oraz innych książek dla dzieci, natomiast z zawodu i powołania nauczycielka. Szaruga- niewielka miejscowość na Mazurach. To właśnie tutaj pani Irena prowadzi od lat swój pensjonat. Położony w urokliwym miejscu, z dala od miejskiego zgiełku, co roku niezmiennie przyciąga nowych turys... {} Recenzja książki Listy z jeziora

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe