Recenzje książki "Mala M."

Dodaj swoją recenzję

Mala M.

24.04.2021

Przyznam że bardzo zaintrygował mnie ten duet. Nie dość, że nie wiemy kim tak naprawdę jest Paulina Świt, to jeszcze dochodzi do tego Lilka Płonka. Nastawiłam się raczej na romans/erotyk, tymczasem otrzymałam również po trosze sensacji. Wraz z upływem stron zaczęły wychodzić na jaw skrywane przez bohaterów liczne tajemnice. Powiem Wam, że tu każda... Recenzja książki Mala M.

@iza.81@iza.81 × 3

Mala M.

23.04.2021

Cześć! Znacie twórczość Pauliny Świst? Która jej książka podobała wam się najbardziej? Ja poznałam pióro autorki w zeszłym roku, zaczęło się od opowiadania w antologii "Grzeszne Święta" pt. "BieSz/iCzady", a w następnej kolejności sięgnęłam po "Paprocany", która zresztą bardzo mi się podobała. 14 kwietnia odbyła się premiera najnowszej książki ... Recenzja książki Mala M.

Mala M

23.04.2021

„Wszystko wskazywało na to, że w najbliższym czasie raczej nie będę się nudziła. I wiecie co? Cholernie mi się to podobało” Wielokrotnie spotkałam się ze stwierdzeniem, że pióro Pauliny Świst jest dość specyficzne, dlatego jej książki albo się kocha, albo nienawidzi, z czym z pewnością się zgadzam. Rzeczą, którą jedyni nie będą w stanie tolerować... Recenzja książki Mala M.

Mala M

19.04.2021

"Mala M" ~ P. Świst i L. Płonka 7/10 ⭐ . . Skończyłam czytać tę książkę dosyć szybko, bo już 2 dni po otrzymaniu jej od wydawnictwa. Nie mogłam się doczekać, aż poznam " pióro " Pauliny, gdyż przeczytałam wiele pochlebnych opinii o jej poprzednich książkach. 😍 Jednak muszę przyznać, że trochę się rozczarowałam... . Książka zapowiadała się na prawd... Recenzja książki Mala M.

Rewelacja

17.04.2021

Książki autorstwa Pauliny Świst swoją specyficznością wzbudzają wiele kontrowersji wśród czytelników. Jedni je kochają, inni nienawidzą. A jak jest ze mną? Oczywiście należę do pierwszej grupy. Uwielbiam Paulinę i każda jej książka jest dla mnie przyjemnością. Mam wrażenie, że Paulina Świst z każdą książką bardziej się rozwija i dostarcza czytelni... Recenzja książki Mala M.

Niebieskooki nieznajomy

16.04.2021

Książka została otrzymana z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl. Witajcie! Dzisiaj piszę dla Was recenzje książki dwóch autorek: Pauliny Świst oraz Lilki Płonki. Na wstępie pragnę zaznaczyć, że piszę ją z uśmiechem na twarzy. Czemu? A to dlatego, że „Mala M”, jest pozycją, która dosłownie mną zawładnęła. Prawie wszystko mi się w niej podobało. J... Recenzja książki Mala M.

W stylu Pauliny Świst

15.04.2021

Dziś przyszedł czas na duet @swist i Lilka Płonka. Ich wspólne dziecko miało premierę 14.04.2021. Mala, a tak naprawdę Malwina Mączka to ponad trzydziestoletnia kobieta, która zajmuje się projektowaniem okładek do książek. Od razu trzeba podkreślić, że nie ma dziewczyna szczęścia do facetów. Ma za to cięty język, klnie jak szewc, w myślach gada d... Recenzja książki Mala M.

Parę razy nawet się uśmiechnęłam, ale nie było to tak wielkie wow, jakiego spodziewałam się p...

13.04.2021

Tytułowa Mala, nienawidząca swojego imienia przebojowa trzydziestolatka, niespodziewanie ląduje w łóżku z facetem, którego bez zastanowienia określiłaby bogiem seksu. Niebieskooki nieznajomy to spełnienie wszystkich jej fantazji, które przeżywa na jawie w trakcie krótkiego, acz intensywnego spotkania. Mężczyzna znika, ale to nie koniec kobiecych r... Recenzja książki Mala M.

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl