Recenzje książki "Miasteczko głodnych dusz"

Dodaj swoją recenzję

„Miasteczko głodnych dusz” Thor Larsen

17.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Uwielbiam skandynawskie kryminały, za każdym razem sięgam po nie z ogromną ekscytacją. Tak też było z Miasteczkiem głodnych dusz, którego autorem jest Thor Larsen. Jakie było moje zdziwienie po lekturze, gdy dowiedziałam się, że to pseudonim polskiej pisarki Kariny Krawczyk! Bjorn Andersen, policjant z dużymi osiągnieciami, wraz z partnerem angażu... {} Recenzja książki Miasteczko głodnych dusz

@Sylwia.B@Sylwia.B {}× 2

Miasteczko Głodnych dusz ❤️❤️

2.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witam, dziś mam dla was recenzję książki Miasteczko Głodnych dusz autor Thor Larsen. „Czasem następuje taki moment, kiedy zmarli przemawiają zza grobu” Dzień, jak co dzień, do czasu, kiedy w małym miasteczku zostaje zamordowana młoda dziewczyna 17-sto latka. Policjant, który zajmuje się tą sprawą za wszelką cenę próbuje odnaleźć mordercę, lecz c... {} Recenzja książki Miasteczko głodnych dusz

@monika032890@monika032890 {}× 1

Świetna książka!

1.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

SŁOWEM WSTĘPU Miasteczko głodnych dusz to czwarta książka autora, ale pierwsza wydana pod pseudonimem. Karina Krawczyk, bo o niej mowa, przybrała skandynawskie imię i nazwisko (Thor Larsen) i stworzyła naprawdę świetny kryminał. FABUŁA Miasteczko głodnych dusz Niektóre książki mają to do siebie, że ujawnienie kawałka fabuły jest jednoznaczne ... {} Recenzja książki Miasteczko głodnych dusz

Miasteczko Głodnych Dusz

9.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie czytałam do tej pory kryminałów. Romanse z takimi wątkami jak najbardziej ale czyste kryminały nie. Wyjście z tej książkowe strefy komfortu budziło we mnie niepewnóść, ale także ciekawość. Undredal to spokojne miasteczko w Norwegii gdzie nic się nie dzieje, aż nagle odnajdują zwłoki młodej dziewczyny Anny Fjeld. Pisząc to zdanie w mojej głowi... {} Recenzja książki Miasteczko głodnych dusz

Skandynawski, a może jednak polski? Kryminał z tajemnicą.

22.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

– Tato, mądry w Internecie znajdzie mądre rzeczy i będzie jeszcze mądrzejszy, głupi – głupie i będzie jeszcze głupszy. Kryminały to taki gatunek, którego często może na blogu nie spotkacie, ale sięgam po takie książki i dziś bardzo chętnie opiszę jeden z nich. Miasteczko głodnych dusz Thora Larsena należy do kryminałów skandynawskich, które ... {} Recenzja książki Miasteczko głodnych dusz

@Possi@Possi {}× 10

www.swiatmiedzystronami.blogspot.com

28.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Thor Larsen to ani skandynawski autor, ani mężczyzna. To nasza rodzima autorka Karina Krawczyk, która na swoim koncie ma już kilka książek w tym między innymi "Nazywam się Milion", którą miałam okazję recenzować. Dlaczego sięgnęłam po kolejny jej tytuł, który wydała nie tylko w swoim wydawnictwie, ale i pod pseudonimem? Ponieważ kocham skandynawsk... {} Recenzja książki Miasteczko głodnych dusz

Miasteczko głodnych dusz

27.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Malutka miejscowość Undredal to miejsce, w którym życie płynie monotonnym i jednostajnym rytmem. Wszystko zmienia się gdy zostaje odnalezione ciało młodej kobiety. Jeden znak pozostawiony na ofierze, jest łudząco podobny do znaku, który odkryto na ciele ofiary sprzed czterdziestu lat. Czyżby pojawił się naśladowca, a może ofiary były w jakiś sposó... {} Recenzja książki Miasteczko głodnych dusz

Nieprzeżyte życie

23.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Głodne dusze włóczą się po życiu bez celu. Czasem wydaje im się, że nie mogą otworzyć tych albo innych drzwi, boją się zmian, a miliony krwinek niechętnie wykonują zlecone przez ich odrętwiały mózg polecenia. Ich wargi się poruszają, język coś rezonuje, wyślizguje jakieś słowa, które nie mają żadnego znaczenia. Gdzieniegdzie zostawiają okruchy si... {} Recenzja książki Miasteczko głodnych dusz

@asiaczytasia@asiaczytasia {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl