Recenzje książki "Miasto mafii"

Dodaj swoją recenzję

Bez zmian...

4.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Miasto mafii” miałam okazję czytać po raz pierwszy w innym wydaniu! Co więcej, była to jedna z pierwszych książek, które dostałam do recenzji z wydawnictwa! Ahhh jak ja się wtedy cieszyłam. Niestety mój entuzjazm opadł po jej przeczytaniu. Nie będę czarować, że mi się podobała, bo tak nie było. Była dość przeciętna. Gdy tylko dowiedziałam się, ż... {} Recenzja książki Miasto mafii

@justus228@justus228 {}× 1

Nowe miasto mafii

1.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Miasto mafii - Kinga Litkowiec Emma pracuje w barze u Tess w małym miasteczku nieopodal Nowego Jorku. Tym małym miasteczkiem rządzi mafia. Mieszkańcy są terroryzowani, na hasło zostań w domu, oni zostają. Trojka braci, którzy rządzą miasteczkiem, są bardzo, ale to bardzo niebezpieczni Emma ma dwie drogi do pracy. Zazwyczaj wybiera tę, gdzie moż... {} Recenzja książki Miasto mafii

Miasto grzechu warte

31.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Emma Greene mieszka w małym miasteczku w pobliżu Nowego Jorku. Okolicą rządzi mafia, mieszkańcy wydają się sterroryzowani przez panującą gangsterką rodzinę, na zawołanie potrafią nie wychodzić z domów przez kilka dni. Emmie o dziwo się tutaj podoba, a szczególnie uwielbia patrzeć na Arthura, jednego z synów złego mafioza. Nawet przejście w pobliżu... {} Recenzja książki Miasto mafii

@mysilicielka@mysilicielka {}× 1

Recenzja

31.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Emma mieszka w małym mieście Randall, które jest blisko Nowego Jorku. Od jakiegoś czasu w tym małym miasteczku rządzi mafia . A dokładniej troje braci : Arthur, Ethan i Lucas. Pracując w barze z przyjaciółką Oliwią, Emma wiodła spokojne życie, do czasu aż jej drogi zeszły się z Arthurem. Tajemniczym mężczyzną, który przyprawia ją o szybsze bicie s... {} Recenzja książki Miasto mafii

@monia.czyta@monia.czyta {}× 1

Miasto mafii

30.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wyjazd do małego miasteczka niedaleko Nowego Jorku miał być dla Emmy nowym początkiem. Chciała zapomnieć o przeszłości i w sumie jej się udało. Znalazła pracę, przyjaciółkę oraz mieszkanie. Jednak nie jest to tak do końca spokojne i bezpieczne miasteczko, a wszystko za sprawą trzech bezwzględnych mężczyzn. Bracia Rossi są mafiosami, a to miasto wy... {} Recenzja książki Miasto mafii

Miasto mafii

29.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W ostatnim czasie przeczytałam sporo książek z wątkiem mafijnym i nadal nie mam ich dość. W życiu codziennym raczej nie obracamy się w takim środowisku, więc tym bardziej lubię poczuć dreszczyk emocji i niebezpieczeństwa, choćby tylko na kartach książki. Moje oczekiwania wobec tej lektury były dość spore i czuję pewien niedosyt. Głównie w kwestii ... {} Recenzja książki Miasto mafii

@iza.81@iza.81 {}× 3

Miasto mafii

25.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kinga Litkowiec bezapelacyjnie zasłużyła na miano królowej romansów mafijnych. I może nawet jeśli ona sama nie myślała tak o sobie kiedy dzieliła się ze mną wersja roboczą tekstu Miasta mafii, ja co do tego nie miałam wątpliwości. Wciąż na mojej półce jest pierwsze wydanie tego tytułu. A dziś dołącza do kompletu wznowienie od Wydawnictwa Muza i Gr... {} Recenzja książki Miasto mafii

Recenzja

24.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🏘🏘🏘Recenzja przedpremierowa🏘🏘🏘 Premiera 28.07.2021 "Miasto mafii" - Kinga Litkowiec Miasto w którym rządzi bezwzględna mafia. Interesy, porachunki i zabójstwa to ich świat. Nie ma miejsca na miłość. A jednak niewidzialne przeciąganie zaburza świat dwojga ludzi. Emma w życiu przeszła wiele złe. To co ją spotkało odbiło piętno na jej duszy. Star... {} Recenzja książki Miasto mafii

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl