Recenzje książki "Miasto mafii"

Dodaj swoją recenzję

"Miasto mafii"

5.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Udany debiut. Niebezpieczni mężczyźni, świat pełen przemocy, bezwzględności – mafia. Obok uczucie, które wybucha z gwałtowną siłą i całkowicie przewartościowuje dotychczasowe życie. Wciągająca powieść obyczajowa, intrygujący romans i gorące opisy seksu. „Czuję strach i ekscytację, choć to drugie bierze górę nad moim lękiem”. Emma to młoda... {} Recenzja książki Miasto mafii

GROŹNY RÓD MAFIJNY RODZINY ROSSICH, NIE TYLKO SIEJE POSTRACH WŚRÓD SWYCH WROGÓW, ALE I LUDZI,...

4.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Miasteczko pod rządami bezwzględnej Mafii... Jednak w tym MIEŚCIE MAFII można znaleźć MIŁOŚĆ...! Ta książka serwuje nam już od pierwszych stron niezwykłą i bardzo wybuchową dawkę emocji, które nie odpuszczają nas do samego końca lektury. W tej erotycznej powieści, emocje nie tylko grają pierwsze skrzypce, ale są również w stanie nieźle skomplik... {} Recenzja książki Miasto mafii

Nie jest źle

31.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witajcie kochani 😘😘 Dzięki akcji First Bloger Time, które zorganizowało @wydawnictwoniezwykle miałam okazję przeczytać "Miasto mafii" Kingi Litkowiec @rhythm_of_my_life i jest to pierwsza książka z pakietu w ramach tej akcji, a zarazem debiut literacki autorki. Czytaliście? Jakie były wasze wrażenia? Książka miała swoją premierę 05 marca, czyta... {} Recenzja książki Miasto mafii

średniaczek

22.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatnio w literaturze kobiecej pojawia się coraz więcej książek o tematyce mafijnej. Romans mafijny. Coś słodkiego, przyjemnego, pomieszane z brutalnością, światem pełnym mroku. Miałam okazję przeczytać już kilka tego typu książek i przyznaję, że byłam ciekawa jak to będzie z Miastem Mafii. Jest to literacki debiut Kingi Litkowiec, wcześniej publ... {} Recenzja książki Miasto mafii

@Angel@Angel {}× 1

No mogło by być lepiej ...

15.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Mogła uciec. Miała wybór. On jej na to pozwolił. Ale tego nie zrobiła." I co myślicie, gdy to czytacie? Jaka jest Wasza pierwsza myśl? - O! będzie się działo... a może - to Ci głupia kobieta była ;)? Intryguje? Czy odrzuca? Książka "Miasto mafii" miała swoją premierę 5.03. Czekałam na nią z wielką niecierpliwością, bowiem zaciekawił mnie opis, no... {} Recenzja książki Miasto mafii

@justus228@justus228 {}× 4

Konkurencja K.N. Haner!

6.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Emma to piękna kobieta, która pracuje w barze wraz z przyjaciółką Olivią. Mieszka w małym miasteczku położonym niedaleko Nowego Jorku. Przybycie do miasteczka było ucieczką od trudnej przeszłości. Arthur to boss mafii. Przybycie do miasteczka jego jak i jego braci zmienia życie mieszkańców. To oni zaczynają rządzić miasteczkiem. Codziennie widzi ... {} Recenzja książki Miasto mafii

Świetny debiut!

8.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej, hej, hej! Za niecały miesiąc swoją premierę będzie miało "Miasto mafii" spod pióra Kingi Litkowiec. Jest to mój cudowny patronat medialny, a sama Autorka podpisała już umowę na wydanie kolejnej książki! Ją też już przeczytałam, ale o niej będzie bliżej jej premiery. Dzisiaj skupię się właśnie ma "Mieście mafii", które oficjalnie wjedzie na p... {} Recenzja książki Miasto mafii

"Miasto mafii"- Kinga Litkowiec

{} WYBÓR REDAKCJI
13.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Coraz częściej na naszym rynku wydawniczym pojawiają się powieści z wątkiem mafijnym. Jest ich cała masa i wszystkie są do siebie bardzo podobne. Czy "Miasto mafii" Litkowiec również zalicza się do tego grona? Czy też posiada w sobie coś, co miło zaskoczy?  Emma jest młodą kobietą z traumatyczną przeszłością. Przeszłością, od której ucieka do... {} Recenzja książki Miasto mafii

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl