Recenzje książki "Miasto mafii"

Dodaj swoją recenzję

Polecam gorąco!

31.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Emma Greene chcąc poukładać sobie życie na nowo, postanawia przenieść się do spokojnego miasteczka koło Nowego Jorku. Miejsce to okazuje się rządzone przez trójkę braci powiązanych z mafią. Pewnego wieczoru dziewczyna przez przypadek jest świadkiem ucieczki złodzieja, który jak się okazuje, ukradł pieniądze mafii i z nimi przepadł. Od tamtej pory ... {} Recenzja książki Miasto mafii

@Oczytana@Oczytana {}× 1

...

12.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Emma Greene postanowiła zapomnieć o dawnych problemach i znaleźć spokój w niewielkim mieście w pobliżu Nowego Jorku. Niestety, władzę nad okolicą przejęła mafia. Część mieszkańców ucieka, inni szykują się na najgorsze, ale Emma reaguje inaczej: nowi „gospodarze” miasta przyciągają jej uwagę. Z wzajemnością; mafijny boss jest gotów uczynić wszystko... {} Recenzja książki Miasto mafii

Gdy On zawładnie jej światem, już nic nie będzie tak jak dawniej...

19.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Emma Greene mieszka w mieście, które przejęła mafia, wszyscy obawiają się tego, co może się stać w najbliższym czasie, ale nie ona. Dziewczyna odkąd zobaczyła Arthura jest nim zauroczona, codziennie w drodze do pracy zatrzymuje się na chwilę przed jego domem żeby poobserwować i pomarzyć o życiu u jego boku. Gdy pewnego dnia wracając z szefową do d... {} Recenzja książki Miasto mafii

Miasto mafii

19.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka została otrzymana z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl. Witajcie! Ostatnimi czasy na rynku pojawiło się mnóstwo książek o charakterze romansu mafijnego. Nie jestem pewna, czy to swego rodzaju moda, czy po prostu ten gatunek jest najlepiej sprzedającą się pozycją. Ja w swoim dorobku czytelniczym mam już ich naprawdę wiele. Także i tym ... {} Recenzja książki Miasto mafii

@wiki820@wiki820 {}× 1

Miasto mafii #1

18.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czytałam pierwszą wersję ,,Miasta mafii” i naprawdę bardzo mi się podobała. Dlatego byłam ogromnie ciekawa tej “odświeżonej” wersji. Muszę przyznać, że kilka różnic zauważyłam, ale niewielkich, a sens fabuły pozostał ten sam. Emma Greene przeniosła się do Randall, uciekając przed problemami i próbując ułożyć swoje życie od nowa. Władzę nad okoli... {} Recenzja książki Miasto mafii

Świetna

10.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Muszę przyznać, że w tym roku królują książki z gatunku romans mafijny. Jednak dużym zaskoczeniem była dla mnie ta lektura, która jest tak realistyczna, że wręcz namacalna i świetnie spędziłam z nią czas. Byłam przekonana, iż wiem czego się mam spodziewać, ale przyznaję, że byłam w ogromnym błędzie. Ta książka to prawdziwa petarda, którą czyta się... {} Recenzja książki Miasto mafii

Recenzja książki "Miasto mafii"

6.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witajcie Kochani <3 Tym razem mam dla Was recenzję książki Kingi Litkowiec „Miasto mafii". Za egzemplarz lektury bardzo serdecznie dziękuje autorce oraz wydawnictwu Muza — Grzeszne książki. To pierwszy tom historii mafijnej otwierającej cykl książek o tym samym tytule. Jest to wydanie wznowione, które otrzymało nowego wydawcę, świetną szatę grafic... {} Recenzja książki Miasto mafii

Miasto mafii , tom 1

6.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ta powieść jest debiutem autorki, wznowionym- książka zyskała nowego wydawcę, piękną szatę graficzną, oraz kilka drobne poprawki. Emma Greene 23 letnia kobieta ucieka od bolesnej przeszłości , szukając swojego miejsca na ziemi trafia do Randall. Miasteczkiem od dwóch lat rządzi mafia. Bracia Rossi budzą w mieszkańcach postrach, ludzie boją się na... {} Recenzja książki Miasto mafii

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl