Recenzje książki "Miłość na sprzedaż"

Dodaj swoją recenzję

To historia o miłości, która trafia się tylko raz w życiu.

7.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Strzała amora dosięga w najmniej oczekiwanym momencie. Przekonali się o tym bohaterowie mojej kolejnej lektury. Sarah to studentka farmacji. We wczesnym dzieciństwie straciła rodziców. Opiekę nad nią objęła babcia, która stała się najważniejszą osobą w życiu wnuczki. Życie jest niesprawiedliwe, nie dość, że Sarah nie ma nikogo z rodziny, to jeszc... {} Recenzja książki Miłość na sprzedaż

@magdag1008@magdag1008 {}× 1

Historia do puzzli podobna

23.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gdy zależy ci na szczęściu najbliższej osoby, nie cofniesz się przed niczym. 21-letnia Sarah, studentka farmacji, jest w stanie poświęcić wszystko, byle tylko zdobyć pieniądze na opłacenie domu opieki dla schorowanej babci, która wychowywała ją po śmierci rodziców. Dziewczyna jest przekonana, że zatrudniając się w ekskluzywnej agencji towarzyskiej... {} Recenzja książki Miłość na sprzedaż

Recenzja

22.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🤎🤎🤎Recenzja🤎🤎🤎 "Miłość na sprzedaż" - Sandra Robins Studentka potrzebująca pieniędzy i morze namiętności. Czy to dobre połączenie aby powstała miłość ? Sophia, młoda kobita na której barki została rzucona opieka nad ukochaną, schorowaną babcią. Jest mocno zdesperowana, co za tym idzie nie cofnie się przed niczym. Podpisuje kontrakt i od tej por... {} Recenzja książki Miłość na sprzedaż

Recenzja

13.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

💎 Ile jesteśmy w stanie poświęcić dla drugiej osoby? Mówią, że dla najbliższych można zrobić wszystko... 💎 Sarah to rudowłosa piękność ,nieco zagubiona, z dobrym sercem. Bardzo chce pomóc finansowo swojej babci, która jest w domu opieki, postanawia poszukać pracy w agencji towarzyskiej. Trafia do lokalu o nazwie Kwiat lotosu. Tam poznaje Alexa, ... {} Recenzja książki Miłość na sprzedaż

@monia.czyta@monia.czyta {}× 1

Dwa różne światy które połączy miłość, namiętność, pożądanie, przyjaźń i tajemnica.

12.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dwa różne światy które połączy miłość, namiętność, pożądanie, przyjaźń i tajemnica. Życie niekiedy wymaga od nas podjęcia drastycznych decyzji, gdy zostajemy przyparci do ściany. I właśnie w takim momencie poznajemy Sarah. Jest gotowa na wszystko żeby zapewnić ukochanej babci najlepszą opiekę. Czuje, że w ten sposób się jej odwdzięczy za opiekę... {} Recenzja książki Miłość na sprzedaż

Czy miłość można kupić?

14.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Długo zastanawiałam się, czy napisać swoja opinię. Mam mieszane uczucia co do tej lektury. Sarah by zapewnić chorej babci najlepsza opiekę, zatrudnia się jako kobieta do towarzystwa. O ironio dziewica będzie ekskluzywną towarzyszką. Borys właściciel klubu ,w którym zatrudnia się rudowłosa piękność, pragnie jej jak nikogo innego. Ich relacji nie mo... {} Recenzja książki Miłość na sprzedaż

@Damka1988@Damka1988 {}× 2

Książka to przyjemna lektura, choć wbrew pozorom nie jest ona wcale lekka

26.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Miłość na sprzedaż" rzuciła mi się w oczy przypadkiem, bo książek jest tyle, że nie sposób być na bieżąco ze wszystkimi tytułami. Zapoznałam się z opisem, okładka wpadła mi w oko i nie mogłam od tak odpuścić, zważywszy na to, że mamy tu do czynienia z kolejnym romansem, a te najzwyczajniej w świecie uwielbiam bo potrafią świetnie urozmaicić wolny... {} Recenzja książki Miłość na sprzedaż

"Miłość na sprzedaż"

14.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Gdy zależy Ci na szczęściu najbliższej osoby, nie cofniesz się przed niczym". Sarah ma dwadzieścia jeden lat, jest serdeczną, ciepłą, skromną dziewczyną. Studiuje farmację, jest w stanie zrobić wszystko, aby zapewnić ukochanej, schorowanej babci - która ją wychowywała po śmierci rodziców - odpowiednią opiekę w domu opieki społecznej. Nie j... {} Recenzja książki Miłość na sprzedaż

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl