Recenzje książki "Miłość na sprzedaż"

Dodaj swoją recenzję

Książka to przyjemna lektura, choć wbrew pozorom nie jest ona wcale lekka

26.09.2020

"Miłość na sprzedaż" rzuciła mi się w oczy przypadkiem, bo książek jest tyle, że nie sposób być na bieżąco ze wszystkimi tytułami. Zapoznałam się z opisem, okładka wpadła mi w oko i nie mogłam od tak odpuścić, zważywszy na to, że mamy tu do czynienia z kolejnym romansem, a te najzwyczajniej w świecie uwielbiam bo potrafią świetnie urozmaicić wolny... Recenzja książki Miłość na sprzedaż

"Miłość na sprzedaż"

14.09.2020

"Gdy zależy Ci na szczęściu najbliższej osoby, nie cofniesz się przed niczym". Sarah ma dwadzieścia jeden lat, jest serdeczną, ciepłą, skromną dziewczyną. Studiuje farmację, jest w stanie zrobić wszystko, aby zapewnić ukochanej, schorowanej babci - która ją wychowywała po śmierci rodziców - odpowiednią opiekę w domu opieki społecznej. Nie j... Recenzja książki Miłość na sprzedaż

"Miłość na sprzedaż"

28.08.2020

Propozycja recenzencka książki „Miłość na sprzedaż” debiutującej autorki Sandry Robins była może trochę nieoczekiwana, ale nie mogłam odmówić, zwłaszcza, kiedy opis był tak ciekawy i wiele blogerek ją zachwalało. Nie boję się sięgać po debiuty, a tego powiem Wam szczerze byłam bardzo ciekawa. Czy miłość można kupić? Wiele zagadnień w sferze emocjo... Recenzja książki Miłość na sprzedaż

Współczesna "Pretty Woman"

6.08.2020

Książkę otrzymałam z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl. Wybrałam ją ze względu na okładkę. I w tym przypadku moja intuicja mnie nie zawiodła. Zarówno na zewnątrz, jak i w środku powieść jest przyjemna i ciekawa. Po przeczytaniu mogę z całą pewnością stwierdzić, że dzieło Sandry Robins "Miłość na sprzedaż" jest napisana w stylu filmu "Pretty wo... Recenzja książki Miłość na sprzedaż

Miłość na sprzedaż

4.08.2020

Książkę otrzymałam z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl, za co bardzo dziękuję. ,,Miłość na sprzedaż,, to jedna z takich pozycji, którą pochłonęłam dosłownie w locie. Pięknie napisany debiut, który przeczyta jeszcze wielu czytelników. Dla autorki wielkie brawa za lekkie pióro, ciekawą fabułę, do tego moc różnych, towarzyszących i zaskakujących ... Recenzja książki Miłość na sprzedaż

Lekka i przyjemna

1.08.2020

Za egzemplarz do recenzji dziękuję serwisowi nakanapie.pl. Czy lubicie debiuty?? I do tego polskie?? Ja uwielbiam, gdyż mogę poznać nowych wartościowych autorów. I jestem za tym, żeby czytać jak najwięcej polskiej literatury. A jeśli chodzi o książkę Sandry Robins "Miłość na sprzedaż" to jestem jak najbardziej na tak. Bardzo mi się ona podobała.... Recenzja książki Miłość na sprzedaż

Miłość na sprzedaż

28.07.2020

Zapewne każdy z nas choć raz zastanawiał się, w jaki sposób można szybko zarobić dużą gotówkę. Pierwsze co przychodzi wielu osobom do głowy to sprzedaż swojego ciała. Choć dla większości to nie jest łatwa decyzja, to zdarza się , że wydaje się to być jedynym wyjściem z trudnej sytuacji . Poznajemy 21 letnią studentkę farmacji Sarah , która przed ... Recenzja książki Miłość na sprzedaż

Miłość na sprzedaż

27.07.2020

Sarah ma 21 lat i niełatwe życie za sobą. Była małą dziewczynką, kiedy jej rodzice zmarli w wypadku. Została jej tylko babcia, która mocno ją kochała, a ona ją. Niestety babcia zachorowała i w pewnym momencie jedynym wyjściem było oddać ją do prywatnego domu opieki. Kobieta pracuje i studiuje, mieszka z Alanem – przyjacielem, jakich mało. Jednak m... Recenzja książki Miłość na sprzedaż

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl