Recenzje książki "Na tropie sensacji"

Dodaj swoją recenzję

Na tropie sensacji

13.04.2022

Dziś przychodzę do was z książką z wyścigami samochodowymi w tle. Lubicie ten wątek? Przyznam się szczerze, że pomimo dużego wyboru romansów z tym motywem za wiele takowych nie miałam okazji czytać. Odkryłam natomiast, że nielegalne wyścigi w książkach wywołują u mnie ten sam rodzaj ekscytacji co moje ukochane niegrzeczne gwiazdy rocka 🙈 Więc jeż... Recenzja książki Na tropie sensacji

Połączenie sensacji i romansu — czyli jest dobrze, ale zawsze mogło być lepiej

2.04.2022

Chiara Gottardi to młoda kobieta i główna bohaterka powieści. Z dużą energią i zaangażowaniem pragnie ocalić redakcję gazety, którą odziedziczyła po śmierci ukochanej babci. Redakcji grozi upadek i bankructwo, ale jest jeden sposób, aby tego uniknąć — sensacja! Niespodziewanie dziennikarka dowiaduje się o nielegalnych wyścigach samochodowych i to ... Recenzja książki Na tropie sensacji

@viki_zm@viki_zm × 12

Gorący temat jedynym rozwiązaniem na ocalenie...

1.02.2022

"W moim starciu chodziło jednak o coś więcej niż o kasę i sławę. Chodziło o utrzymanie czegoś, co było kawałkiem mojego serca". Dzięki uprzejmości @nakanapie.pl mogłam przeczytać książkę "Na tropie sensacji". Chiara, główna bohaterka po śmierci ukochanej babci odziedziczyła redakcję, której grozi bankructwo. Co może ocalić ją przed upadkiem? O... Recenzja książki Na tropie sensacji

Na tropie sensacji

21.01.2022

Chiara jest właścicielką redakcji gazety. Niestety kobieta ma problemy finansowe, a uratować może ją jedynie sensacyjny artykuł. Z pomocą przyjaciółki trafia na trop, który może pomóc jej w załataniu dziury budżetowej i ocaleniu redakcji. Chiara zwraca się po pomoc do swojego przyjaciela. Salvatore jako były kierowca rajdowy doskonale nadaje się n... Recenzja książki Na tropie sensacji

Za szybcy i za wsciekli

18.01.2022

Na początku swojej recenzji chciałabym poinformować, że książkę otrzymałam z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl. za co bardzo serdecznie dziękuję. A teraz do rzeczy. Twórczość autorki "Na tropie sensacji" autorstwa Victorii Black miałam szansę poznać, bo czytałam i recenzowałam jej debiutancką powieść" (Nie) rozsądne szepty" Teraz mogłam sięgn... Recenzja książki Na tropie sensacji

Zagadka i romans

12.01.2022

 Główna bohaterka Chiara Gottardi za wszelką cenę chce ratować ukochaną redakcję gazety, którą odziedziczyła po babci. Jest gotowa zrobić wszystko byleby się jej udało. Ojciec jej przyjaciółki Letti jest policjantem i czasami rozwiązywała z nim spawy. Pisała artykuł, a on łapał złoczyńców. Jednak po pewnej sytuacji jego zaufanie się zmniejsz... Recenzja książki Na tropie sensacji

Na tropie sensacji

8.01.2022

Nielegalne wyścigi, adrenalina, sensacja, dziennikarka śledcza i pogoń za prawdą. Chiara by ratować swoją upadającą gazetę postanawia poznać prawdę o nielegalnych wyścigach które odbywają się raz w roku. Tylko pojawia się pewien problem, ona nie ma bladego pojęcia o tym ani o samochodach. Na szczęście jej przyjaciel Salvatore był kiedyś kierow... Recenzja książki Na tropie sensacji

...pogoń za sensacją.

5.01.2022

Nie odłączanym atrybutem dziennikarza jest pogoń za sensacją. To, co w tym zawodzie najważniejsze to zaistnieć z tematem, który zaskoczy. Chiara Gottardi inteligentna, temperamentna, dociekliwa dziennikarka śledcza. Po śmierci babci staje się właścicielką lokalnej gazety, ale nad redakcją zawisło widmo bankructwa. Wie, że musi coś zrobić, znaleźć... Recenzja książki Na tropie sensacji

@ela_r22@ela_r22 × 20
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl