Recenzje książki "Nad ziemią"

Dodaj swoją recenzję

Uczucia nie do ugaszenia . Nad ziemią

8.11.2022

Była pierwsza część serii Żywioły Magdaleny Szponar, więc musi być i druga. A w niej ciąg dalszy losów Igi i Olka. Czy uda im się w końcu wyjaśnić sobie wszystko ? Iga jest w ciąży i zarówno ją to uszczęśliwia jak i przeraża. Powiecie, że to normalne. Każda kobieta jest na swój sposób przerażona tym czy podoła swojej nowej roli, czy będzie dob... Recenzja książki Nad ziemią

Dwa kroki w przód, jeden w tył

29.10.2022

@Obrazek „czasami warto odpuścić i posłuchać serca” Tom pierwszy dylogii „Uczucia nie do ugaszenia” pozostawił nas w niepewności co do dalszych losów Olka i Igi. Ich uczucie zostało wystawione na próbę i jak dotąd nie ze wszystkim potrafili sobie poradzić, dlatego byłam ciekawa, jak dalej potoczą się ich losy, tym bardziej, że nie ze wszystki... Recenzja książki Nad ziemią

@Mirka@Mirka × 9

Recenzja

18.10.2022

❣️RECENZJA ❣️ Hej, hej dziś zapraszam na recenzję książki Magdaleny Szponar "Nad Ziemią" 😊 to drugi tom przygód Igi i Aleksandra 😊 Z jaką książką spędzacie dzisiejszy wieczór? „Dzień po dniu, tydzień po tygodniu, miesiąc za miesiącem. Życie przepływało nam przez palce, czy tego chcieliśmy, czy nie. Ile zmarnowanych szans? Ile chwil, które... Recenzja książki Nad ziemią

Nad ziemią

17.10.2022

Historia Igi i Olka tak mocno pochłonęła moją uwagę, że wprost nie mogłam doczekać się momentu, gdy sięgnę po jej kontynuację. Drugą część zaczęłam jeszcze tego samego dnia. Przyznaję - pochłonęłam tę pozycję w kilka godzin, ale całą winą obarczam autorkę i to, jak dobrą historię stworzyła. No ale okej, ja tutaj słodzę, ale jak oceniam całą dylogi... Recenzja książki Nad ziemią

Nad ziemią

16.10.2022

"Nad ziemią" jest drugim tomem dylogiiUczucia nie do ugaszeniazmotywem strażackim w tle, opowiadającej historię Igi i Olka. Magdalena Szponar wie jak zagrać na uczuciach i emocjach czytelnika, co pokazała już w pierwszej części. Gdy już myślimy, że wszystko zmierza ku dobremu, następuje nagły zwrot akcji i znów nic nie jest pewne. Bardzo lubię ta... Recenzja książki Nad ziemią

@iza.81@iza.81 × 4

Nad ziemią

14.10.2022

„Nie sądziłem, bym był w stanie pokochać kogokolwiek równie mocno. Iga była moim ogniem, moim powietrzem, moją wodą i ziemią. Wszystkimi żywiołami, które dopiero w połączeniu stanowiły jedno: sens mojego życia”. Niekiedy zamykanie w sobie ciężkich chwil, złych emocji i udawanie, że ich nie ma. Nie jest najlepszym sposobem na radzenie sobie z nimi... Recenzja książki Nad ziemią

Recenzja

10.10.2022

Recenzja Premiera 15.09.2022 r. „Nad ziemią” – Magdalena Szponar Bohaterowie tym razem będą musieli zmierzyć się z wieloma przeciwnościami losu, zarówno z tymi dobrymi jak złymi. Niestety życie nie potrafi im dać jasnych wskazówek. Ciągle muszą walczyć z przeszłością, która coraz mocniej zaciska pętle na szyi. Iga pod fasadą zimnej i opanowane... Recenzja książki Nad ziemią

Nad ziemią

8.10.2022

Hej moliki! Ostatnio czytaliście moje wrażenia po przeczytaniu książki "Nad wodą" autorstwa @szponarmagda , teraz przyszła kolej "Nad Ziemią", która kończy serię "Uczucia nie do ugaszenia" i "Żywioły", jest to kontynuacja losów Igi i Olka. Osoby, które nie czytały "Pod Wodą", uwaga bo może pojawić się spoiler 🙈 Bohaterowie nadal zmagają się ze s... Recenzja książki Nad ziemią

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2023 nakanapie.pl