Recenzje książki "Nagle trup"

Dodaj swoją recenzję

Potrzebujesz dobrej rozrywki? "Nagle trup" jest odpowiedzią.

29.07.2022

„Nagle trup” to pozycja, którą wydawnictwo Mięta debiutowało na rynku wydawniczym. Nie można było sobie wymarzyć lepszego wejścia na tę już i tak zatłoczoną scenę. Marta Kisiel zawsze była i nadal jest dla mnie gwarancją dobrej zabawy, inteligentnego humoru, energicznych dialogów i tego, że zawsze wcielę w życie coś z jej słowotwórstwa. Uwielbiam ... Recenzja książki Nagle trup

@Nina@Nina × 23

Nic śmiesznego.

27.07.2022

Są wakacje, ja mam urlop, więc posiadam znacznie więcej czasu, niż na co dzień, aby poświęcić na lekturę. Czytam, raczej poważniejszą literaturę, ale czasami sięgam, tak dla rozrywki, po coś lżejszego. Lubię kryminały, w wersji komediowej może trochę mniej, ale na zresetowanie komórek mózgowych nie ma lepszego sposobu. Jak dotychczas, nie przeczyt... Recenzja książki Nagle trup

@Malwi@Malwi × 22

Mordercza praca w wydawnictwie...

16.07.2022

"Redaktor Chojnowski, choć w pozie swobodnej, na sedesie prezentował się przede wszystkim niezaprzeczalnie sztywno. Przedstawiciele wydawnictwa w osobach zastygłego w drzwiach praktykanta Olafka oraz wyzierającej mu spod pachy Kasi przyglądali się sparagrafowanym zwłokom w głębokim oniemieniu." "Nagle trup" to kolejna komedia kryminalna Marty Kis... Recenzja książki Nagle trup

@maciejek7@maciejek7 × 4

Zbyt bystrzy muszą zostać wyeliminowani...

18.06.2022

"Nagle trup" to chyba moja pierwsza przygoda z twórczością Marty Kisiel i muszę przyznać, że bardzo udana. Jest to też moje pierwsze spotkanie z nowym wydawnictwem Mięta, które przynajmniej przez pewien czas będę kojarzyć z tym konkretnym tytułem oraz ogólnie z komedią kryminalną. Niezwykle przydatnym pod względem porządkowania informacji na tem... Recenzja książki Nagle trup

Taka sytuacja

13.06.2022

Oto książka, która zaskoczyła mnie ogromnie pozytywnie! Nie byłam w sumie przekonana na początku, ponieważ jest to moje drugie spotkanie z twórczością autorki. Pierwszego nie wspominam z fajerwerkami, choć było ok, to tutaj, jednak zmieniam zdanie i z ręką na sercu rekomenduję „Nagle trup”. Komedia kryminalna z wydawnictwem w roli głównej? Halo? ... Recenzja książki Nagle trup

Polecam

3.06.2022

„Nagle trup” to najnowsza powieść kryminalna autorstwa Marty Kisiel. Książka ukazała się nakładem debiutującego na polskim rynku @Link. Każdy bibliofil marzył, by pracować w wydawnictwie lub bibliotece. Codzienny kontakt z książkami, możliwość stanowienia o ich losie, ekscytacja odbiorem czytelników to tylko niektóre elementy, które mogłaby nie... Recenzja książki Nagle trup

@gavran.pl@gavran.pl × 1

Humor „ałtorki” nie zawodzi!

31.05.2022

Pewnie nieraz zdarzyło Wam się pomyśleć, że zabilibyście za dobrą książkę. Jeden z bohaterów „Nagle trup” potraktował te słowa zbyt poważnie… Jakby poniedziałek w godzinach porannych sam w sobie nie był katastrofą, to jeszcze ktoś postanowił tytułowym trupem dodatkowo utrudnić pracownikom wydawnictwa JaMas powrót do poweekendowej rzeczywistości. ... Recenzja książki Nagle trup

Jazda po bandzie

22.05.2022

Praca lekka, łatwa i przyjemna? To na pewno nie w wydawnictwie! To miejsce, w którym królują wielkie emocje, a wielkie emocje są jak burzowe chmury - może wiatr je rozgoni, a może piorun będzie bił za piorunem ... Charakterni redaktorzy, pełni pasji, uporu i pretensji pisarze, starania o zysk i jakość (co nie zawsze idzie w parze), do tego szara c... Recenzja książki Nagle trup

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl