Recenzje książki "Niebezpieczna Gra"

Dodaj swoją recenzję

Niebezpieczeństwo.

17.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bohaterką debiutanckiej powieści Emili Wituszyńskiej jest Warszawska policjantka i znany aktor. Weronika ciężko znosząc śmierć partnera i przyjaciela dostaje nową sprawę, która może albo pomóc jej się otrząsnąć, albo ją pogrążyć. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że musi udawać dziewczynę aroganckiego aktora. Czy podoła zadaniu? Co myślę po przec... {} Recenzja książki Niebezpieczna Gra

Czekam na kolejną książkę Autorki

5.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książkę, dzięki uprzejmości Wydawnictwa Kobiece mogłam przeczytać przed oficjalną premierą, za co bardzo dziękuję. Skończyłam czytać ją przedwczoraj ale niestety natłok obowiązków spowodował, że nie zdążyłam napisać recenzji wcześniej. Spodziewałam się, że otrzymam thriller, kryminał, ale zostałam zaskoczona tym, że jest to też historia ... {} Recenzja książki Niebezpieczna Gra

Gra o miłość

26.10.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Weronika to policjantka, która po śmierci kolegi, który umiera postrzelony podczas akcji, stacza się i pogrąża w alkoholizmie. Po roku zostaje wezwana na służbę i przydzielona do ochrony gwiazdora, który obawia się o swoje życie. Muszą udawać zakochanych, aby nie wzbudzać podejrzeń. Jednak po pewnym czasie dziewczyna widzi, że on nie mówi jej praw... {} Recenzja książki Niebezpieczna Gra

"Niebezpieczna gra"

28.08.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Weronika Kardasz, odważna i nieugięta policjantka po śmierci swojego partnera zawodowego załamała się. Był nie tylko jej kolegą z pracy, ale również najlepszym przyjacielem. Obiwniając się o to, co się stało popadła w alkoholizm. Kiedy zostaje zamordowany kandydat na premiera, Weronika wraca do służby. Ma chronić jedynego świadka, znanego aktora, ... {} Recenzja książki Niebezpieczna Gra

Było miło, ale..

24.07.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzisiaj mam dla Was książkę, na którą bardzo czekałam. Czy mi sie podobała? I tak i nie. Sięgając po "Niebezpieczną grę", nie ukrywam, że liczyłam na kryminał z dodatkiem romansu. Dostałam romans z wątkiem kryminalnym. Czy jestem zawiedziona? Trochę tak. Trochę nie.. (Eh.. baby 😂) . Emilia Wituszyńska napisała historię, którą czyta się bardzo dobr... {} Recenzja książki Niebezpieczna Gra

@woleksiazki @woleksiazki

Rewelacja

1.07.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zawsze po przeczytaniu książki zastanawiam się czy mam być szczera czy miła 🤔🤔🤔. Postawię na szczerość 🙊. Powiem Wam, że ta książka jest ... hmm... . REWELACYJNA ❤. . Po prostu WOW 😱. To historia, od której nie mogłam się oderwać, co dla mnie jest ogromnym plusem. Zostałam "pożarta" przez fabułę. . Jednym słowem działo się, działo... A główną boha... {} Recenzja książki Niebezpieczna Gra

Niebezpieczna gra

24.06.2019

Głównymi bohaterami „Niebezpiecznej gry" są Weronika Kardasz i Przemysław Rej. Ona jest świetną policjantką, a on wziętym aktorem. To połączenie to istna mieszanka wybuchowa. Weronika znajduje się obecnie na życiowym zakręcie. Podczas jednej z akcji straciła partnera i zarazem najbliższego przyjaciela. To wydarzenie wstrząsnęło nią na tyle, że z... {} Recenzja książki Niebezpieczna Gra

Niebezpieczna gra

10.06.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książkę przeczytałam dzięki wydawnictwu kobiecemu. Bardzo dziękuję! To debiut autorki. I jak dla mnie całkiem udany. Fajne jest zbudowane napięcie, czyta się szybko i wszystko ma ręce i nogi. Jednak chwilami zachowanie bohaterów mnie irytowało. No i to na pewno nie jest kryminał. To powieść obyczajowa z malutkim wątkiem kryminalnym. Czekam na... {} Recenzja książki Niebezpieczna Gra

{}