Recenzje książki "Niewybaczalne"

Dodaj swoją recenzję

W pogoni za utraconą chwilą

30.06.2022

Chwila, jeden moment, który wiele potrafi zmienić. Wszystko wydaje się w jak najlepszym porządku, by za moment wszystko zmieniło się o sto osiemdziesiąt stopni. Runęło, niczym domek z kart powodując łzy i poczucie bezradności. Cały ten stan mija, kiedy pojawia się jakaś iskra nadziei. Jakaś mała cząstka, która pozwala odkryć coś tajemniczego. Jest... Recenzja książki Niewybaczalne

Niewybaczalne

24.05.2022

Czy jest coś czego nie wybaczylibyście nikomu? Przy okazji tej książki zastanowiłam się chwilę nad tym pytaniem. I doszłam do wniosku, że nigdy nie wybaczyłabym krzywdy wyrządzonej mojego dziecku. Takich rzeczy nie można wybaczyć, są zbyt bolesne i dotykają najczulszego miejsca w sercu matki. Każda tak skrzywdzona matka do ostatnich sił będzie szu... Recenzja książki Niewybaczalne

Niewybaczalne zbrodnie

18.05.2022

Każdy z nas ma takie książki, z którymi zostaje na dłużej i wraca do nich myślami. Tak jest u mnie w przypadku "Niewybaczalne" Izabeli Janiszewskiej. Jest to moje pierwsze spotkanie z autorką, ale mogę śmiało powiedzieć, że nie ostatnie. 🔪Kłamstwo ma krótkie nogi, prędzej czy później ujrzy światło dzienne. Zuzanna przekonana, że jej matka zmarła ... Recenzja książki Niewybaczalne

@florenka@florenka × 1

Niewybaczalna tragedia

9.02.2022

"W życiu często zadajemy pytania, nie zdając sobie sprawy, że wcale nie chcemy usłyszeć odpowiedzi." To tak jak z oczekiwaniem na kolejną książkę ulubionej autorki, której wcale nie chciałam przeczytać... O czym dowiedziałam się, jak było już za późno... Przeczytałam i rozbiłam się na drobne kawałeczki... Rozsypałam się... z nadmiaru emocji... Str... Recenzja książki Niewybaczalne

Niewybaczalne zbrodnie

30.01.2022

Do sięgnięcia po "Niewybaczalne" skusiła mnie świetna lektura trylogii z Larysą Luboń i Brunem Wilczyńskim. Miałam nadzieję, że idąc tym tropem nie zawiodę się tą książką. Na całe szczęście autorka podołała wyzwaniu i zaspokoiła moje czytelnicze ego. Przyznaję, że początek książki mnie nie zachwycił. Wstęp był całkiem niezły, ale początek hist... Recenzja książki Niewybaczalne

@Marcela@Marcela × 4

Tajemnica małego miasteczka.

21.01.2022

Początek książki bardzo mnie zaintrygował. Zaginięcie małego trzyletniego chłopca z pełnego ludzi domu handlowego oraz tragiczna śmierć kobiety w podejrzanych okolicznościach, dodatkowo uznanej za zmarłą przed dwudziestu laty, zachęciła mnie do dalszego czytania. Później intryga goni intrygę, jest wielu podejrzanych i kilka tropów. Jednak społeczn... Recenzja książki Niewybaczalne

@Malwi@Malwi × 13

Prawda i fałsz.

19.01.2022

Jest to moje pierwsze spotkanie z panią Izabelą Janiszewską. Jakoś nie mogłam się wcześniej zabrać do czytania jej książek. Z tą pozycją było zupełnie inaczej. Ta okładka tak do mnie przemówiła zapraszająco, że nie mogłam się jej oprzeć. Dodatkową zachętą było polecenie mojej córki abym koniecznie przeczytała te książkę. I naprawdę nie żałuję tej ... Recenzja książki Niewybaczalne

@maciejek7@maciejek7 × 28

Kilka uwag na temat (dobrego) warsztatu pisarskiego pani Janiszewskiej :)

12.12.2021

Izabela Janiszewska ma bardzo dobry warsztat pisarski. To jest taki najbardziej podstawowy wniosek, który można wyciągnąć z lektury tej powieści. Całość czyta się przyjemnie, z zainteresowaniem, lektura wciąga i daje czytelnikowi bardzo wiele satysfakcji. I rozpoczynam tę recenzję od takiego właśnie stwierdzenia nie przez przypadek. Otóż po tym, g... Recenzja książki Niewybaczalne

BA
@Bartlox
× 9
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl