Recenzje książki "Niezbędnik obserwatorów gwiazd"

Dodaj swoją recenzję

O dorastaniu, pierwszej miłości, przyjaźni i marzeniach, o które warto walczyć.

27.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Finley McManus to małomówny chłopak, mieszkający z dziadkiem w Bellmont. Ogromną pasją nastolatka jest koszykówka, której poświęca każdą wolną chwilę i która jest dla niego odskocznią od trudów codziennego życia. Drugą miłością jest Erin, dziewczyna, z którą jest bardzo szczęśliwy. To właśnie z nią uwielbia przesiadywać na dachu, rozmawiać i marz... {} Recenzja książki Niezbędnik obserwatorów gwiazd

@m_mikos@m_mikos {}× 2

Niezbędnik obserwatorów gwiazd

19.12.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytuł : Niezbędnik obserwatorów gwiazd Autor : Matthew Quick Wydawnictwo : Otwarte Ocena : 9/10 Od dawno już chwiałam przeczytać tę książkę, ale wcześniej nie było okazji aż do momentu, gdy natrafiłam na nią w kiosku u kuzyna za ok 11 złotych . Okazja, więc od razu postanowiłam ją kupić. Nie wiedząc, co mogę się po niej spodziewać i czy mi si... {} Recenzja książki Niezbędnik obserwatorów gwiazd

Niezbędnik każdego miłośnika książek

25.01.2015

Finley to najzwyklejszy w świecie chłopak, który ma ciężkie przeżycia za sobą, małomowny, spokojny i najbardziej na świecie kocha koszykówkę. Wraz ze swoją dziewczyną-przyjaciółką poza sezonem ćwiczą zaciekle do gry, a w jego trakcie skupiają się tylko i wyłącznie na niej. Kiedy chłopak dostaje nietypową propozycję od swojego trenera, żeby pomóc dz... {} Recenzja książki Niezbędnik obserwatorów gwiazd

@Neph@Neph {}× 1

Mathew Quick: Niezbędnik obserwatorów gwiazd

11.10.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Są książki, które od dłuższego czasu masz w domu i czekają na przeczytanie. Ja mam takich pełno, a jedną z był "Niezbędnik obserwatorów gwiazd" Mathew Quicka. Sama nie wiem dlaczego go przeczytałam. Nagle poczułam, że to ten czas. Czas by poznać historię chłopaka, Finleya i jego dziewczyny, Erin, którzy mieszkają w Bellmont. Miejscu, w którym nikt ... {} Recenzja książki Niezbędnik obserwatorów gwiazd

Kosmiczna powieść Quicka - Niezbędnik obserwatorów gwiazd, M. Quick

5.03.2014

Przyglądając się świeżo wyjętej z bąbelkowej koperty kolejnej książce autora "Poradnika pozytywnego myślenia", wiedziałam, że będzie ona zupełnie inna, niż wszystkie te pozycje, które czytam z prawdziwą pasją. Nie myliłam się. Matthew Quick ma prawdziwy dar pisania dla zdecydowanie młodszego odbiorcy, któremu nie będzie przeszkadzał czasami zbyt b... {} Recenzja książki Niezbędnik obserwatorów gwiazd

Niezbędnik obserwatorów gwiazd

5.01.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z życiem nie tak łatwo jest się zmierzyć. Szczególnie trudno jest poradzić sobie z przykrymi sytuacjami, z śmiercią bliskiej osoby, z utratą czegoś szczególnie ważnego. Matthew Quick po raz kolejny oferuje nam dawkę prawdziwych emocji. Znów możemy poznać bohaterów, którzy po pewnych przejściach muszą odnaleźć się w rzeczywistości, która przypomina ... {} Recenzja książki Niezbędnik obserwatorów gwiazd

Co widzisz, kiedy spoglądasz w rozgwieżdżone niebo?

6.11.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Matthew Quick jest amerykańskim pisarzem, którego twórczość została doceniona i nagrodzona. W 2009 roku został finalistą nagrody Fundacji Hemingwaya. Zanim został pisarzem, pracował jako nauczyciel angielskiego. Zadebiutował powieścią "Poradnik pozytywnego myślenia", która w 2012 roku została zekranizowana. Co prawda nie miałam okazji czytać tej ks... {} Recenzja książki Niezbędnik obserwatorów gwiazd

Kiedy patrzę w gwiazdy moje problemy robią się takie małe

1.11.2013

Matthew Quick to amerykański pisarz, autor bestsellerów New York Timesa, który podbił serca czytelników powieścią „Poradnik pozytywnego myślenia”. Ja na pierwsze spotkanie z twórczością pisarza wybrałam „Niezbędnik obserwatorów gwiazd”. Liczyłam na ciekawą przygodę, ale nie przypuszczałam, że autor zafunduje mi tak dużą dawkę wrażeń i emocji. Bo... {} Recenzja książki Niezbędnik obserwatorów gwiazd

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe