Recenzje książki "Nieznajomy z samolotu"

Dodaj swoją recenzję

Nieznajomy z samolotu

10.08.2022

RECENZJA "Nieznajomy z samolotu" to romans biurowy rozpoczynający serię "Bracia Miles" @tlswanauthor . Emily Foster to młoda zadziorna i ambitna dziennikarka. Poznajemy ją gdy wraca w podłym nastroju z wesela swojej koleżanki, na którym musiała oglądać swojego ex z obecną dziewczyną. Jakby tego było mało, na lotnisku spotyka ją niemiły incydent z... Recenzja książki Nieznajomy z samolotu

Nieznajomy z samolotu...

3.08.2022

Emily wraca za ślubu koleżanki i swojego byłego faceta. Kobieta czeka na lotnisku i pijany mężczyzna próbuje zniszczyć jej bagaż. Jako zadośćuczynienie, obsługa lotniska, oferuje dziewczynie lot w pierwszej klasie. Emily bardzo cieszy się na taką możliwość i ma nadzieję, że będzie mogła odpocząć podczas podróży. Niestety, dostaje miejsce obok face... Recenzja książki Nieznajomy z samolotu

@paulinkaw@paulinkaw × 1

SMUT ideał

14.07.2022

Już od pierwszych stron tej książki wiedziałam, że ją pokocham. Jest idealnie odzwierciedleniem mojego ulubionego typu książek. Zabawna, romantyczna, erotyczna - SMUT idealny. Czytając ją cały czas przechodziły mnie ciarki z podekscytowania. Zarwałam dla niej noc. Poznajcie Emily Foster. Emily wraca właśnie ze ślubu koleżanki, który okazał się kat... Recenzja książki Nieznajomy z samolotu

Nieznajomy z samolotu

6.07.2022

❤️Recenzja❤️ "Wiem, że tylko ona jest w stanie mnie pokonać. Jest moją jedyną słabością. A ja nie mogę sobie pozwolić na słabości. Ani teraz, ani nigdy." Emily to kobieta, która ma pecha. Najpierw piany mężczyzna, chce zniszczyć jej bagaż, a następnie przystojny nieznajomy będzie jej towarzyszył podczas podróży. Jednak to nie jest do końca pech,... Recenzja książki Nieznajomy z samolotu

Nieznajomy z samolotu

20.06.2022

Tytuł: "Nieznajomy z samolotu" Autorka: T. L. SWAN Wydawnictwo : Niezwykłe Emili wracając z wesela koleżanki na, którym przez cały wieczór musiała znosić swojego byłego z nową dziewczyną. Marzy tylko o tym aby być już w samolocie, ale niestety samolot ma opóźnienie i nie zadowolony pasażer zaczyna się awanturować i wyrzywa się na bagażu dziewczy... Recenzja książki Nieznajomy z samolotu

Nieznajomy z samolotu

7.06.2022

„Nieznajomy z samolotu” – T.L. Swan Jest to pierwsza część serii „Bracia Miles”, opowiada o losach Emily Foster i Jamesona Milesa. Emily jest młodą reporterką ubiegającą się o pracę w Miles Media. Jest ambitna i charakterna. To typ człowieka, który umie zawalczyć o swoje marzenia a zarazem wie co w życiu jest ważne. Jameson jest dyrektorem gene... Recenzja książki Nieznajomy z samolotu

Nieznajomy z samolotu ❤️❤️

6.06.2022

Witam, dziś mam dla was recenzje książki Nieznajomy z samolotu ❤️Bracia Miles#1 ❤️ autorki T.L. Swan ❤️. Emily Foster wraca ze ślubu koleżanki i właśnie, czekając na odprawę, trafia na pijanego mężczyznę, który niszczy jej bagaż. Obsługa lotniska w rekompensacie proponuje lot w pierwszej klasie. Wkurzona i zmęczona ma nadzieję na odpoczynek, lecz... Recenzja książki Nieznajomy z samolotu

Bracia Miles #1

3.06.2022

Żar rozpalany spojrzeniem tego mężczyzny mógłby rozświetlić całą planetę. Patrzy na mnie w sposób, którego nie zapomnę do końca moich dni.’’ Chemia, chemia i jeszcze raz chemia! Była między tą książką i mną a przede wszystkim między bohaterami. Bohaterami, których autorka wspaniale wykreowała. Dzięki nim nie sposób oderwać się od czytania. Emily ... Recenzja książki Nieznajomy z samolotu

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl