Recenzje książki "O psie, który dał słowo"

Dodaj swoją recenzję

Pomerdany finał

16.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nasze życie niewątpliwie nie byłoby takie same, gdyby nie zwierzęta. Dlatego też nie powinna dziwić ogromna popularność wątków i książek opowiadających właśnie o nich. Serię Był sobie pies zdążyłam poznać już wcześniej, dlatego byłam ciekawa, jakie przygody czekać będą na psiego protagonistę tym razem. Uwielbiam psy i książki o nich czytam z zacie... {} Recenzja książki O psie, który dał słowo

⭐RECENZJA⭐

7.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Elo, elo 5, 2, 0 🖐🏻🖐🏻🖐🏻 Czytacie powieści, które napisane są z perspektywy zwierząt? Powiem Wam szczerze, że ja pierwszy raz czytałam taką książkę i było to ciekawe doświadczenie! 😁 ⭐RECENZJA⭐ Bailey to pies, który ma wiele wcieleń. Raz jest labradorem, raz owczarkiem, a innym razem jakąś inną rasą. Jednak to nie umniejsza mu w żaden sposób. W ... {} Recenzja książki O psie, który dał słowo

@szpaczek444@szpaczek444 {}× 1

Super psiak

31.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Mogłoby się wydawać, że ten psiak skończył swoje zadania. Okazuje się, że Ethan ma jeszcze jedną prośbę. Jednak jest pewien haczy, nie będzie pamiętał tym razem swoich poprzednich wcieleń. Bailey ponownie rodzi się jako szczeniak i musi odnaleźć sens swojej obietnicy. Tym razem nie będzie sam w swojej misji, pomoże mu Lacey. Bruce to młody i ambit... {} Recenzja książki O psie, który dał słowo

@paulina0944@paulina0944 {}× 1

Cooper, nowe wcielenie Bailey'a

22.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak tylko zobaczyłam, że W. Bruce Cameron wydał kolejną książkę “O psie, który dał słowo”, byłam ciekawa jaką historię tym razem nam przedstawi. Ogromnie zdziwiłam się, że znów będziemy towarzyszyć Bailey’owi, bohaterze poprzednich książek. Byłam pewna, że historia została zakończona na “Był sobie pies 2”, prędzej spodziewałabym się kolejnej książ... {} Recenzja książki O psie, który dał słowo

Zamerdaj ze mną :)

22.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Oprócz tego, że przychodzę do Was z recenzją to jeszcze do tego z poważnym pytaniem. Czy wierzycie reinkarnację? Odrodzenie się w drugim ciele człowieka lub zwierzęcia, mającym na celu wykonanie specjalnej misji, bądź obietnicy. Ja do tej pory nie zastanawiałam się nad tym, aż do teraz, po przeczytaniu tej książki. Bo to właśnie w niej, jak i w po... {} Recenzja książki O psie, który dał słowo

O psie

22.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pies Bailey zmuszony zostaje do zapomnienia swoich wszystkich wcieleń, aby jego przyszła misja odniosła sukces. Oczywiście nie jest to łatwe, jednak psiak zrobi wszystko dla swojego ukochanego właściciela. W kolejnym wcieleniu uroczy piesek poznaje swoją nowego właściciela - chłopca poruszającego się na wózku inwalidzkim. Zostaje jego pieskim pomo... {} Recenzja książki O psie, który dał słowo

FA
@faaibaa
{}× 1

Prześwietna i przesłodka!

20.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"𝑂 𝑝𝑠𝑖𝑒, 𝑘𝑡𝑜́𝑟𝑦 𝑑𝑎ł 𝑠ł𝑜𝑤𝑜 " 𝑊. 𝐵𝑟𝑢𝑐𝑒 𝐶𝑎𝑚𝑒𝑟𝑜𝑛 Jest to kolejna książka z serii przygód Bailey'a, psiaka o wielu różnych wcieleniach. Tym razem dostaje on misję specjalną- trafia do rodziny zamieszkującej na farmie. Ma pomagać Burke'owi- chłopcu, który porusza się na wózku inwalidzkim. W trakcie czytania poznajemy życie wszystkich bohaterów z punktu ... {} Recenzja książki O psie, który dał słowo

Psie słowo

17.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To już trzecia pomerdana historia najsympatyczniejszego psiaka w literaturze. Kto nie zna poprzednich przygód Baileya, ten nie musi ich nadrabiać, aby zrozumieć sens całej historii, jednak z pewnością warto zacząć tę przygodę od pierwszej części Był sobie pies. Pies, który dał słowo to Cooper, kolejne wcielenie naszego psiego bohatera. Tym raze... {} Recenzja książki O psie, który dał słowo

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl