Recenzje książki "Obiad z Bondem"

Dodaj swoją recenzję

Seksowny policjant i zwiastowania dziewczyna

16.01.2022

II tom serii to historia Elizy-przyjaciółki Natalii i Jacka Granickiego. Jacek to 32-letni policjant śledczy,który próbuje rozpracować sprawę napadów na kantory.Jego myśli są wokół brata,który nie daje znaku życia oraz Elizie. Eliza to zwariowana dziewczyna,która umawia się z chłopakami z Tindera,kocha swoje kaktusy i rozpacza po reakcji ze strony... Recenzja książki Obiad z Bondem

Kolejne perypertie bohaterów, z którymi pośmiejecie się nawet do łez.

7.04.2021

Eliza, przyjaciółka znanej czytelnikom z Kolacji z Tiffanym Natalii, zostaje sama w swoim wielkim przedwojennym mieszkaniu. I nawet byłoby jej to na rękę, gdyby nie to, że ktoś chyba się do niej włamał… Z pomocą śpieszy jej komisarz Jacek Granicki: zabójczo przystojny, o niewyparzonym języku i uroku Jamesa Bonda. Tyle że Eliza i Jacek mają już swo... Recenzja książki Obiad z Bondem

Kaktusy i inne nieszczęścia

26.03.2021

Który posiłek w ciągu całego dnia jest waszym ulubionym? Śniadanie, obiad czy kolacja? A może te momenty, gdy potajemnie można wcinać czekoladę w ukryciu przed dziećmi? :P Najpierw była kolacja z Tiffanym, która ubawiła mnie do łez! Ciapowata Natalia, potykająca się o własne nogi i zamaskowany Tiffany, to zdecydowanie para, która pozostaje w pa... Recenzja książki Obiad z Bondem

@justus228@justus228 × 2

Obiad z Bondem

10.03.2021

Uwielbiam filmy z agentem Jej Królewskiej Mości, dlatego zainteresowała mnie książka pod tytułem "Obiad z Bondem". To drugi tom serii, napisany przez Agnieszkę Lingas-Łoniewską. Polskie przysłowie "Kto się czubi, ten się lubi" idealnie pasuje do relacji jaka jest między bohaterami tej książki. Od chwili pierwszego spotkania, coś ich do siebie ... Recenzja książki Obiad z Bondem

Obiad z Bondem

9.03.2021

Kiedy przeczytałam @Link, poczułam się całkowicie zachwycona twórczością Agnieszki Lingas-Łoniewskiej. Wtedy już wiedziałam, że to nie będzie moje jedyne spotkanie z piórem autorki. Kiedy dowiedziałam się, że premierę będzie miała kontynuacja, skupiająca się jednak na najlepszej przyjaciółce Natalii (którą znamy właśnie z poprzedniego tomu), musia... Recenzja książki Obiad z Bondem

Obiad z Bondem

28.02.2021

"(..)na początku zawsze jest pięknie i ładnie, kwiatki, słoneczka i pluszowe misie, a później zostaje się rozjechanym przez zawiedzione nadzieje" "(..)wziąłem głęboki wdech i pokręciłem głową. Jasna cholera! Czeka mnie ciężki czas. Ale jednocześnie czułem się dobrze. Doskonale. Zajebiście! Obym tylko wszystkiego nie spieprzył. Bo to przychodziło ... Recenzja książki Obiad z Bondem

Czy to tylko obiad?

31.01.2021

Trzynastego stycznia miała miejsce premiera najnowszej książki Agnieszki Lingas-Łoniewskiej zatytułowana „Obiad z Bondem”. Jeśli ktoś czytał „Kolację z Tiffanym” to zna większą część bohaterów przewijających się w powieści, gdyż jest to jej kontynuacja. Niemniej jednak w tej pozycji na plan pierwszy wysuwa się charyzmatyczna Eliza, przyjaciółka Na... Recenzja książki Obiad z Bondem

@mag-tur@mag-tur × 2

Obiad? Tylko z Bondem!

18.01.2021

"Obiad z Bondem" to drugi tom serii i choć mogłabym powiedzieć, że można śmiało czytać bez znajomości pierwszego, to mimo wszystko lepiej po kolei. Pewne smaczki, dowcipy, a nawet imiona mogą być niekoniecznie zrozumiałe, jeśli nie poznało się Tiffany'ego. Tym razem ponownie spotykamy bohaterów pierwszego tomu. Choć na pierwszy plan wysuwają ... Recenzja książki Obiad z Bondem

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl