Recenzje książki "Obsesje"

Dodaj swoją recenzję

obsesje

4.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po nieprzyjemnych przebojach powracam dziś jak Feniks z popiołów na łono Instagrama który dziś ewidentnie mnie znielubił i dał blokadę nie wiem za co. Jak już wracać to z przytupem z recenzja książki "Obsesję "autorstwa Angela Santini od Prószyński i S-ka. Kiedy pierwszy raz zobaczyłam okładkę i przeczytałam opis coś mnie w nim uderzyło i wręcz mu... {} Recenzja książki Obsesje

Obsesje

17.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Swoją recenzję chciałabym zacząć od pytania do Was kochane moliki : Czy wierzycie w przeznaczenie ? W to, że każdemu zapisana jest jedna osoba? . Historia, jaką ostatnio przeczytałam opowiada o Andrei – młodej mamie, która samotnie wychowuje swoją córeczkę Lily. Kobieta prócz córki, mamy oraz przyjaciółki Liz nie ma nikogo bliskiego. Dodatkowo wyz... {} Recenzja książki Obsesje

Recenzja książki "Obsesje"

16.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

RECENZJA Cześć Kochani :) Dzisiaj mam natchnienie do pisania recenzji , więc tym razem mam dla Was ocenę ksiazki Angeli Santini "Obsesje" Bardzo dziękuję wydawnictwu Prószyński Media za możliwość przeczytania i zrecenzowani książki. "Obsesje" to debiutancka powieść Angelii Santini o losach dwójki dorosłych ludzi. Nicholas nie jest typem mężczyz... {} Recenzja książki Obsesje

Obsesje

16.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Obsesje” Angela Santini Ilu z nas brało udział w jakimś konkursie? Dlaczego – bo konkurs to świetna zabawa, ale przede wszystkim przyciąga nas nagroda, główna wygrana. Andrea Cherry nie brała udziału w żadnym konkursie, ale wygrała tydzień wakacji w pięcio- gwiazdkowym hotelu. Tu mogła zasmakować choć trochę luksusu, w który pławią się możni teg... {} Recenzja książki Obsesje

@ela_r22@ela_r22 {}× 16

Obsesje

14.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie pamiętam kiedy ostatnio tak bardzo wciągnęła mnie blisko 600-stronicowa książka! Nie dość, że jest romansem to jeszcze została napisana w wyjątkowo inteligentny i niebanalny sposób. Z pewnością nie można wrzucić jej do jednego worka z innymi pozycjami tego gatunku. Zacznę od wychwalenia autorki, która znakomicie zadebiutowała na rynku. Język ... {} Recenzja książki Obsesje

Wartość kobiety, jej szczęście, pozycja w społeczeństwie i bycie postrzeganą przez otoczenie ...

11.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Okładka oraz tytuł to połączenie idealne, choć po zapoznaniu się z opisem mój zapał został nieco ostudzony. Spodziewałam się tutaj zawiłych wątków psychologicznych, tajemnic, zwrotów akcji, a dostałam opasłe tomisko, na objętość którego w dużej mierze składają się niewiele wnoszące do życia postaci i czytelnika opisy. Te z czasem zaczęły irytować ... {} Recenzja książki Obsesje

"Obsesje" Angela Santini

5.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Długo czekałam na tę książkę i wreszcie nadszedł czas, że mogę ją zrecenzować. Do przeczytania jej zachęciła mnie piękna okładka oraz wydawnictwo, którego książki zawsze miło wspominam. Mowa o książce "Obsesje" Angeli Santini. Czy treść tej książki równie przypadła mi do gustu, jak ta piękna okładka? Aby się tego dowiedzieć, zapraszam do dalszego ... {} Recenzja książki Obsesje

Dobry debiut

2.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na wstępnie chciałam zaznaczyć, że książkę otrzymałam z Klubu Recenzenta nakanapie.pl. "ON nie wierzy w przypadki. ONA nie wierzy w miłość. Jednak los nie pyta ich o zdanie. Do czego zdolny jest człowiek, gdy w grę wchodzą najgłębiej skrywane obsesje?" Tajemnicza okładka i tytuł, który kusi już na starcie. I złota czcionka, bardzo mi się to spod... {} Recenzja książki Obsesje

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl