Recenzje książki "Oszukany czas"

Dodaj swoją recenzję

Bardzo ciekawa

6.06.2022

Wiecie co, koło takiej cudnej okładki nie da się przejść obojętnie, ręce same się do niej wyciągają. Jak tylko zobaczyłam to przepadłam i nie mogłam doczekać się, aż poznam historię ukrytą na łamach jej kart. Marta pokochała Kamila całym sercem, jednak ten porzucił ją i więcej się nie odezwał. Po latach udało jej się jakoś pozbierać, pragnąc ułoż... Recenzja książki Oszukany czas

@Izzi.79@Izzi.79 × 2

Oszukany czas

29.05.2022

Przychodzę dzisiaj do was z książką, którą czytali już chyba wszyscy. "Oszukany czas" jest debiutem literackim Kingi Tatkowskiej, który zebrał już mnóstwo pozytywnych opinii. Zaintrygowana tym faktem po prostu musiałam ją przeczytać. Nie było innej opcji. "Oszukany czas" to historia Marty, która wiedzie dość spokojne życie u boku Roberta. Dużo st... Recenzja książki Oszukany czas

Młodzieńcza miłość

21.05.2022

KINGA TATKOWSKA ⚜️ OSZUKANY CZAS ⚜️ Lubicie akcję tajniaków, złych facetów i wplataną w tę opowieść kobietę? To wszystko możecie znaleźć w książce. Marta ( moja imienniczka ) układa sobie życie ze starszym facetem, gdy nagle wraca jej zagubiony przed 8 laty Kamil i twierdzi, że wrócił dla niej by ją odzyskać. I tu zaczyna się tajemnica w ksią... Recenzja książki Oszukany czas

Oszukany czas

2.03.2022

Wierzycie, że pierwsza miłość może być dojrzała? Tak silnym uczuciem, że przetrwa lata? Jeśli macie wątpliwości musicie koniecznie sięgnąć po "Oszukany czas". Poznacie nie tylko jak jest kochać, ale jak bardzo można tęsknić, czuć ból złamanego serca. Niech Was nie zwiedzie spokojny, romantyczny, beztroski początek książki, bowiem z czasem napięci... Recenzja książki Oszukany czas

@iza.81@iza.81 × 5

Oszukany czas

13.12.2021

(..)prawdziwa miłość nigdy nie była czymś złym. Miłość była najpotężniejszym uczuciem na tym świecie. I jeśli kochało się kogoś naprawdę, to nic nie powinno stanąć na drodze do szczęścia” Czy uważasz, że prawdziwa miłość ma szansę przetrwać upływ czasu? Czy mając w pamięci żal oraz ból, jaki czuła Marta przed laty, gdy Kamil zerwał z nią kontakt ... Recenzja książki Oszukany czas

Miłość wraca, nawet jak tego nie chcemy

8.11.2021

Kinga Tatkowska w książce Oszukany czas przedstawia historię Marty. Dziewczyna jest w związku z dużostarszym od siebie mężczyzną Robertem. Dzięki niemu zapomniała już w dużej mierze o smutnej przeszłości. Robi to co kocha, nie martwi się o pieniądze, ma kochanego chłopaka, zrobiła w życiu coś niesamowitego. Jednak kolejna służbowa kolacja Roberta ... Recenzja książki Oszukany czas

Oszukany czas

21.10.2021

"Oszukany czas" Kingi Tatkowskiej to powieść obyczajowa połączona z romansem, ale co mnie zaskoczyło, także nutą kryminału. Myślałam, że historia Marty i Wilka mnie nie zaskoczy, a jednak. Czy uczucie może przetrwać kilka lat bez kontaktu z ukochaną osobą? Ciężko odpowiedzieć na to pytanie. Dowodem na to, że jest taka możliwość, jest historia Mar... Recenzja książki Oszukany czas

Miłość i pieniądze

19.09.2021

"Oszukany czas", to moje pierwsze spotkanie z twórczością autorki i od razu tak bardzo udane! Lekka, przyjemna książka, która jednak porusza wiele istotnych i zdecydowanie trudnych tematów. Niemniej jednak umiejętne wplecenie ich w losy bohaterów powodują, że uświadamiają nam jak wielkie znaczenie mogą one mieć w naszym życiu codziennym. Marta, to... Recenzja książki Oszukany czas

@Gosia@Gosia × 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl