Recenzje książki "Panny roztropne"

Dodaj swoją recenzję

Magdalena Witkieiwcz - "Panny roztropne"

5.04.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak zapewne dało się zauważyć Magdalena Witkiewicz jest jedną z moich ulubionych pisarek, a to za sprawą rewelacyjnej "Szkoły żon". Nie dziwi więc fakt, że sukcesywnie staram się zapoznawać z pozostałymi powieściami tej autorki. Teraz przyszła pora na "Panny roztropne", czyli kontynuację debiutanckiego "Milaczka". Jak to w przypadku kontynuacji byw... {} Recenzja książki Panny roztropne

@makomt@makomt {}

Panny...

17.08.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Troszkę zaległa recenzja i bardzo muszę sobie ją przypominać.... Książka na pewno była bardzo zabawna i pełna zadziwiających sytuacji ;] Dużo wątków ze zwierzętami nawet odbył się pokaz psów rasowych. Panny roztropne to opowieść o trzech przyjaciółkach, które jak większość kobiet przeszły przez okres , w którym były same, zdradzone, albo nie kocha... {} Recenzja książki Panny roztropne

Roztropnie czy nie roztropnie

27.04.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Macie czasem tak, że zaczynacie czytać książkę z myślą „tylko chwilkę i biorę się do roboty”, a wy czytacie i czytacie… Czas mija, to co mieliście zrobić odchodzi w zapomnienie, nawet nie odbieracie telefonu… bo go najzwyczajniej w świecie nie słyszycie? Ja właśnie tak miałam przy Pannach roztropnych. Dopóki nie skończyłam nic dla mnie nie istniało... {} Recenzja książki Panny roztropne

I te macochy… to złe kobiety były….

16.04.2011

Przyznać się muszę, że mój plan, jak zwykle zresztą, wziął w łeb. Wszystkie książeczki, grzecznie poukładane w biblioteczce, precyzyjnie oznaczone i opisane, zostały poprzestawiane, bo pojawiła się Ona, niejaka Roztropna. Choć czy ona taka rzeczywiście roztropna jest? Tego ze stu procentową pewnością potwierdzić nie mogę:). A ja sama? Czy ja roztro... {} Recenzja książki Panny roztropne

@Sil@Sil {}

Panny Roztropne

17.08.2010

„Panny roztropne” to już druga książka Magdaleny Witkiewicz, a zarazem kolejna część „Milaczka”. Autorka poza pisaniem zajmuje się również firmą marketingową „Efekt Motyla”. Tytuł książki nawiązuje do przypowieści o pannach roztropnych i nieroztropnych z Pisma Świętego, które miały wyjść na spotkanie z Panem Młodym. Zarówno „Panny roztropne” i „M... {} Recenzja książki Panny roztropne

Panny Roztropne

4.08.2010
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czytając pierwszą część tzn. "Milaczka" śmiałam się w głos, to nic ,ze mąż patrzył jakbym nie całkiem normalna była....książka była świetna. ucieszyłam się na wieść,że wyszła kontynuacja . Z zakupionego ostatnio stosiku wzięłam właśnie na pierwszy rzut "Panny roztropne" i nie zawiodłam się . Pani Magda ma niesamowite poczucie humoru, ubawiłam się... {} Recenzja książki Panny roztropne

Wywiad z Magdaleną Witkiewicz

13.07.2010

Wiśniewska Agata: " Milaczek " jest Twoja pierwsza pozycja książkową jaką udało Ci się wydać. Skąd pomysł na nią oraz bohaterów ? Magdalena Witkiewicz: Zaczynając pisać książkę wiedziałam, że będzie o kobiecie, którą rzuca narzeczony. Wiedziałam, że narzeczony będzie mieć siostrę, wredną babę, która bruździ. Więcej nic nie wiedziałam. Wokół tego sz... {} Recenzja książki Panny roztropne

@agacia@agacia {}

Czy Panny roztropne jeszcze sa na tym świecie ???

30.06.2010

"Panny roztropne" to druga książka Magdaleny Witkiewicz a zarazem kontynuacja debiutanckiej powieści autorki: " Milaczek". Autorka długi czas była analitykiem marketingowym, co jednak nie przeszkodziło jej w odkrywaniu swojego zamiłowania do pisania. Najpierw był pamiętnik, potem blogi aż wreszcie spod piórka autorki wyszła fantastyczna książka. ... {} Recenzja książki Panny roztropne

@agacia@agacia {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe