Recenzje książki "Paranormalne. Prawdziwe historie nawiedzeń"

Dodaj swoją recenzję

ZBŁĄKANI, ZAGUBIENI I MARTWI

14.06.2022

Gdy próbuję sobie przypomnieć od kiedy zacząłem interesować się zjawiskami paranormalnymi i od czego te zainteresowania się zaczęły, muszę cofnąć się o jakieś ćwierć wieku, no może niecałe ćwierć, ale powiedzmy, że do tej ćwiartki niewiele brakuje. A od czego się zaczęło? W sumie już nie pamiętam. Nie jestem pewien czy od serialu Z archiwum X czy ... Recenzja książki Paranormalne. Prawdziwe historie nawiedzeń

Wierzycie w duchy?

27.01.2022

„Najstraszniejsze we wszystkich opowieściach o zjawiskach paranormalnych jest właśnie to, że czasami po prostu łatwiej jest zwalić na duchy.„ Znacie jakieś historie o duchach? Czy w waszym regionie są miejsca, w których (podobno) straszy? Może sami mieliście do czynienia ze zjawiskami paranormalnymi. A może w ogóle nie wierzycie w takie rzeczy i ... Recenzja książki Paranormalne. Prawdziwe historie nawiedzeń

Trochę tego i tamtego

26.04.2021

Duchy, zjawy, kroki w pomieszczeniu, w którym nikogo nie ma, nagłe przesuwanie mebli, samoczynne gaszenie światła. Tak naprawdę ludzi można podzielić na dwie grupy. Jedni wierzą w paranormalne zjawiska, drudzy uważają, że to bujda i wymysł. Jak jest naprawdę? Czy dziwne i niewytłumaczalne przypadki to tylko efekt naszej bujnej wyobraźni? Pamiętam... Recenzja książki Paranormalne. Prawdziwe historie nawiedzeń

Bliżej niż mogliśmy się spodziewać

4.04.2021

Historie nawiedzeń często przejawiają się jako straszne opowieści opowiadane po zmroku. Zwykle w postaci przekazywanych z pokolenia na pokolenie legend, które z czasem wzbogacane są o coraz śmielszy opis zasłyszanej wcześniej wersji wydarzeń. I kiedy dotyczą miejsc położonych z dala od naszego domu, ciągle zachowujemy poczucie bezpieczeństwa. Nada... Recenzja książki Paranormalne. Prawdziwe historie nawiedzeń

@MichalL@MichalL × 7

Paranormalne

19.08.2020

Od dziecka uwielbiałam paranormalne historie, choć zarazem potrafiły mnie przerazić. Zglądałam kanały na youtubie, czy tematyczne blogi. I chociaż wiele razy przewijały się książki o podobnej tematyce, ta była pierwszą, którą postanowiłam zakupić. Książka jest podzielona na części, a ta na rozdziały, każda część dotyczy czegoś innego. Na początku... Recenzja książki Paranormalne. Prawdziwe historie nawiedzeń

Tajemnice kuszą

7.08.2020

Dziś chciałabym się z Wami podzielić kilkoma słowami o książce Michała Stonawskiego „Paranormalne”. W moje ręce wpadł wyjątkowy egzemplarz: dzięki dedykacji autora oraz pewnemu chochlikowi drukarskiemu, przez co czuję, że posiadam białego kruka. ;) Ale nie na tym wyjątkowość tej książki polega. Tajemnice kuszą, ich poznawanie ekscytuje, a jeśli w... Recenzja książki Paranormalne. Prawdziwe historie nawiedzeń

Prawdziwe historie nawiedzeń mnie nie nawiedziły

3.08.2020

Zacznę od tego że książkę przeczytałam w ramach booktour. Byłam niezmiernie ciekawa tej pozycji ni czytałam wcześniej opisu ale po samej okładce i tytule spodziewałam się czegoś mega dobrego. Bardzo lubie mocne ksiązki które zostają na dłużej w głowie, dają nowy pogląd na to co nieznane. Lubię jesli coś przeraża, jest nie do końca takim jakie wygl... Recenzja książki Paranormalne. Prawdziwe historie nawiedzeń

Paranormalne

29.07.2020

Czy wierzycie w duchy, zjawiska paranormalne i nawiedzenia? Jeśli choć na jedno pytanie odpowiedzieliście twierdząco, to jest to książka dla Was. Autor poświecił spory kawałek życia, aby sprawdzić, co tak naprawdę dzieje się w miejscach uważanych za nawiedzone i przeprowadził olbrzymią ilość rozmów z ludźmi, którzy twierdzili, że byli świadkami ... Recenzja książki Paranormalne. Prawdziwe historie nawiedzeń

@ReniBook@ReniBook × 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl