Recenzje książki "Pełnia wilka"

Dodaj swoją recenzję

"Pełnia wilka" Karolina Kaczyńska-Piwko - opinia

20.07.2020

Co takiego "Pełnia wilka" Karoliny Kaczyńskiej- Piwko miała w sobie, że zapragnęłam ją przeczytać? Fascynującą i pobudzającą wyobraźnię okładkę, tytuł oraz opis. Całą resztę dopowiedziała sobie moja fantazja i wiecie co? Poszła w kompletnie innym kierunku, niż zaprowadziła mnie autorka ;) "Co może się stać, jeśli zdecydujesz się zmienić swoje ży... Recenzja książki Pełnia wilka

Rzucić wszystko i wyjechać w Bieszczady

12.05.2020

"Pełnia wilka"to historia, która pokazuje nam, że przeszłości nie da się od tak uznać za niebyłej. "Mroczne, bieszczadzkie historie, poświęcenie, słowiański kalendarz, płomienny romans i przekraczanie granic – to dopiero początek opowieści o tym, dlaczego zabija się własnego ojca, co stało się ze sztandarem UPA i dlaczego kolejne tragedie zawsze d... Recenzja książki Pełnia wilka

Gdy księżyc okaże się w pełnej krasie...

11.05.2020

Pełnia wilka autorstwa Karoliny Kaczyńskiej Piwko jest pierwszą książką w tym roku, która mnie zawiodła. Nastawiałam się na rewelacyjny kryminał z nutą słowiańskich wierzeń, magicznym klimatem Bieszczad, a wątek romantyczny będzie się jedynie tlił – gdzieś tam w tle. Niewykorzystany potencjał tej książki być może zmieni się w kolejnej części, lecz... Recenzja książki Pełnia wilka

Recenzja

5.05.2020

#recenzja #pełniawilka #KarolinaKaczyńskaPiwko #waspos Tytuł: Pełnia wilka Autor: Karolina Kaczyńska-Piwko Tom: 1 Wydawca Wydawnictwo WasPos Troszkę się bałam tej książki, thriller, kryminał, sensacja z nutką romansu, i wierzenia słowiańskie, ich bałam się najbardziej, właściwie tego, że ich nie zrozumiem, że zepsują klimat książki. Tak się jedn... Recenzja książki Pełnia wilka

Pełnia wilka

30.04.2020

Co może się stać, jeśli zdecydujesz się zmienić swoje życie? Pola, początkująca pisarka z Warszawy, uciekając od nieudanego małżeństwa i kolejnych romansów, trafia do drewnianej chaty w Hoczwi. Szybko okazuje się, że w wynajętym domu doszło do zagadkowego morderstwa, którego wyjaśnieniem zajmuje się prokurator Leon Borecki. Trop prowadzi do histo... Recenzja książki Pełnia wilka

"Pełnia wilka"

22.04.2020

Rewelacyjna opowieść, całkowicie mną zawładnęła. Mroczne bieszczadzkie historie, słowiański kalendarz, morderstwa, pasja i namiętny romans. Ukazuje jak bardzo przeszłość ma wpływ na teraźniejszość. „Nadzieja przecież nigdy nie była sprzymierzeńcem rozsądku”. Pola Jakubczyk to trzydziestoletnia niezależna, błyskotliwa, z dużym poczuciem humoru ko... Recenzja książki Pełnia wilka

Mroczne sekrety połonin

WYBÓR REDAKCJI
5.06.2020

„Pełnia Wilka” Karoliny Kaczyńskiej-Piwko to mroczna powieść, nasycona słowiańskimi wierzeniami, krwawą historią pod sztandarem UPA i aromatem wiecznie zielonych połonin. Okraszona dodatkowo wątkiem o zabarwieniu romantyczno-erotycznym i zagadkami, rodem z najlepszych kryminałów. Pola, początkująca pisarka po rozwodzie oraz kolejnym zawodzie mi... Recenzja książki Pełnia wilka

@Anuszka@Anuszka × 4

Hipnotyzująca nie tylko okładka

WYBÓR REDAKCJI
29.05.2020

Chyba każdy człowiek zadaje sobie dość często pytanie: „Co by było, gdybym postąpił inaczej? Może lepiej zmienić coś teraz, niż się męczyć?". Taką książkę - o życiu, decyzjach, ale i miłosnych zachwytach - mam zamiar dziś Wam przedstawić. * „Pełnia Wilka" to książka, w której główna bohaterka, Pola, szuka swojego miejsca na ziemi. Ludzie, który... Recenzja książki Pełnia wilka

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl