Recenzje książki "Płatki na wietrze"

Dodaj swoją recenzję

"Płatki na wietrze"

24.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cathy, Chris i Carrie po ucieczce z poddasza domu Dollangangerów trafiają pod opiekę doktora Sheffielda. Po latach spędzonych w zamknięciu powoli zaczynają odnajdywać się w nowym świecie. Jednak przeszłość cały czas nie daje o sobie zapomnieć. Zwłaszcza Cathy ogarnięta jest obsesją i chęcią zemsty. Pragnie wymierzyć sprawiedliwość znienawidzonej m... {} Recenzja książki Płatki na wietrze

Płatki na wietrze

14.08.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Virginia C. Andrews to nieżyjąca już od wielu lat autorka bestsellerowej serii o rodzinie Dollangangerów, która niedawno została w Polsce wznowiona przez wydawnictwo Świat Książki. Kwiaty na poddaszu czyli pierwsza część serii zachwyciła mnie i długo nie mogłam przestać o niej myśleć. Z ogromnym zapałem sięgnęłam po kontynuację z nadzieją na identy... {} Recenzja książki Płatki na wietrze

Płatki na wietrze

1.07.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Płatki na wietrze" to kontynuacja bardzo znanej książki "Kwiaty na poddaszu", opisującej losy rodziny Dollangangerów. Kontynuacja to zawsze duże wyzwanie, niełatwo jest dorównać czy nawet przebić sukces pierwszej części. Już niejeden autor, zachęcony zainteresowaniem czytelników napisał ciąg dalszy, który calkowicie ich rozczarował. Jak było w tym... {} Recenzja książki Płatki na wietrze

Płatki na wietrze

27.05.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Są takie książki, które nie powinny mieć swoich kontynuacji. Same w sobie są kwintesencją tematu, a zakończenie daje pole dla wyobraźni czytelnika. Mam dziwne wrażenie, że dalsze części serii o rodzeństwie Dollangangerów zniszczą obraz i niewinność tych osób uwięzionych na poddaszu. Płatki na wietrze mnie irytowały, przerażały i denerwowały swoją p... {} Recenzja książki Płatki na wietrze

Płatki na wietrze

20.02.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Różne się opinie słyszy o drugiej części sagi Virgini Cleo Andrews. Sagi, która w końcu zdobyła wielką popularność już jakiś czas temu… Niektórzy „Płatki na wietrze” chwalą tak samo co pierwszą część, inni są zdania, że niczym nie dorównuje swojej poprzedniczce, jest schematyczna i napisana jakby przez inną osobę. Ja właśnie miałam okazję przeczyta... {} Recenzja książki Płatki na wietrze

Płatki na wietrze

4.11.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Płatki na wietrze” to już drugi tom sagi Virginii C. Andrews. Szukając w Internecie opinii na temat kolejnych części, z przykrością czytałam negatywne recenzje tejże. Z przykrością – bo pierwsza część była dla mnie niesamowicie porywająca, więc liczyłam na to, że kolejne przedłużą mój zachwyt o kilkaset stron. Zasiadając do „Płatków na wietrze” ni... {} Recenzja książki Płatki na wietrze

@malaM@malaM {}

O tym jak można zepsuć dobrą historię...

6.09.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Od chwili, kiedy zaczęłam czytać „Kwiaty na poddaszu” dałam się opętać tej opowieści. Po skończeniu pierwszej części od razu zapisałam się w bibliotece na kolejny tom sagi o rodzinie Dollangangerów. Oczywiście musiałam odczekać swoje w jakże długiej kolejce. Tak to już jest z bestsellerami. Gorączkowo planowałam zbrodnie mającą na celu likwidację w... {} Recenzja książki Płatki na wietrze

@MarKo@MarKo {}

Płatki na wietrze

24.08.2012

To kolejna niesamowita książka o rodzeństwie z poddasza.Jest kontynuacją książki "Kwiaty na poddaszu" napisaną przez V.C. Andrews. Jak sam opis książki mówi, ucieczka rodzeństwa nie trwa długo, gdyż zaopiekuje się nimi lekarz Paul, bardzo samotny i również szukający w życiu szczęścia. Śledząc losy bohaterów można zauważyć jakie piętno wycisnąl na n... {} Recenzja książki Płatki na wietrze

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe