Recenzje książki "Pocztówki z Portugalii"

Dodaj swoją recenzję

Piękna historia

25.04.2022

Czasami dobre intencje nie są wcale takie dobre. Mogą doprowadzić do niechcianego konfliktu, zostać źle odebrane, w ostateczności wyrządzić ogromną krzywdę. Później ciężko odbudować czyjeś zaufanie. Pojawiają się wątpliwości, podejrzenia, a na braku zaufania ciężko zbudować trwały i długi związek. Piękna, intrygująca, smutna, ale zarazem optymi... Recenzja książki Pocztówki z Portugalii

Tajemnicze pocztówki z Portugalii — kto je wysyła i co tak naprawdę oznaczają?

16.04.2022

Prawdziwa miłość Konrada i Olgi kończy się nagle przez błąd jednego z nich i nieumiejętność wybaczenia drugiego. Przez lata żyją osobno, na swój sposób przeżywają koniec związku i próbują zamknąć drzwi do przeszłości. Olga to dziennikarka, która zajmuje się trudnymi społecznie tematami. Pasją kobiety jest fotografia, jej zdjęcia podobają się w... Recenzja książki Pocztówki z Portugalii

@viki_zm@viki_zm × 11

Pocztówki z Portugalii, Jolanta Kosowska

16.03.2022

Jestem świeżo po lekturze powieści Pocztówki z Portugalii Jolanty Kosowskiej. I jedyne, co teraz przychodzi mi do głowy to: "Czujemy więcej, niż potrafimy nazwać. Nasz język jest ubogi w stosunku do naszych emocji." Jolanta Kosowska W głowie mam jeden wielki chaos wywołany różnymi emocjami, które trudno mi jest uporządkować. To właśnie zrobiła z... Recenzja książki Pocztówki z Portugalii

Ulotne chwile, jak motyle...

31.10.2021

Pocztówki z Portugalii, to pozycja, która co rusz pojawiała się przed moimi oczami na Instagramie, czy też innych stronach poświęconych czytelnictwu. Nie byłam pewna, czy tak naprawdę chcę się z nią zaznajomić, gdyż tak naprawdę od dłuższego już czasu wole fantasy, thrillery i kryminały a sentymentalne powieści obyczajowe są tylko miłym przerywnik... Recenzja książki Pocztówki z Portugalii

@mag-tur@mag-tur × 4

Pocztówki z Portugalii

17.09.2021

"Pocztówki z Portugalii" Joanny Kosowskiej to wzruszająca historia Olgi i Konrada, którzy zerwali przed dziesięciu laty, ale teraz chcą zamknąć wszystkie karty. Oboje nie potrafią ruszyć do przodu i oglądają się za siebie. Pewnego dnia Olga poznaje Julię i jej trudną przeszłość. Zaprzyjaźnia się również z Wojtkiem, chorym chłopcem, który tylko cze... Recenzja książki Pocztówki z Portugalii

@jula7202@jula7202 × 1

Klimatyczna opowieść o Portugalii, miłości i wielkiej tajemnicy...

24.08.2021

PORTUGALIA - piękny, skąpany w słońcu, niezwykle klimatyczny kraniec Europy... To właśnie w to miejsce zabiera nas najnowsza powieść Jolanty Kosowskiej pt. "Pocztówka z Portugalii", która ukazała się nakładem Wydawnictwa Zaczytani. Zabiera, a następnie serwuje wielkie emocje, wzruszenia i dreszczyk intrygującego napięcia... Główną bohaterką p... Recenzja książki Pocztówki z Portugalii

Pocztówki z Portugalii

17.08.2021

Sięgając po powieści pani Jolanty Kosowskiej, nigdy niepoczułam się znużona, ani rozczarowana. A widząc "Pocztówki z Portugalii" w wydawniczych zapowiedziach, wiedziałam, że i tym razem nie obejdzie się bez morza wylanych łez. Choć główną osią powieści jest historia Olgi i Konrada zeszła ona na dalszy plan gdy "poznałam" Wojtka i Julkę. Jak ni... Recenzja książki Pocztówki z Portugalii

Gdzie niebo spotyka się z oceanem

12.08.2021

Jolanta Kosowska, to lekarka aktywna zawodowo, matka niepełnosprawnego syna, autorka dwunastu powieści i współautorka trzech antologii, podróżniczka wciąż poszukująca swego miejsca na ziemi. Ponoć najbardziej ukochała Włochy, a zwłaszcza Toskanię. Dzięki tej magicznej historii mogłam przenieść się, choć na chwilę do słonecznej Portugalii, tam, ... Recenzja książki Pocztówki z Portugalii

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl