Recenzje książki "Pocztówki z Portugalii"

Dodaj swoją recenzję

Pocztówki z Portugalii

17.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Pocztówki z Portugalii" Joanny Kosowskiej to wzruszająca historia Olgi i Konrada, którzy zerwali przed dziesięciu laty, ale teraz chcą zamknąć wszystkie karty. Oboje nie potrafią ruszyć do przodu i oglądają się za siebie. Pewnego dnia Olga poznaje Julię i jej trudną przeszłość. Zaprzyjaźnia się również z Wojtkiem, chorym chłopcem, który tylko cze... {} Recenzja książki Pocztówki z Portugalii

@jula7202@jula7202 {}× 1

Klimatyczna opowieść o Portugalii, miłości i wielkiej tajemnicy...

24.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

PORTUGALIA - piękny, skąpany w słońcu, niezwykle klimatyczny kraniec Europy... To właśnie w to miejsce zabiera nas najnowsza powieść Jolanty Kosowskiej pt. "Pocztówka z Portugalii", która ukazała się nakładem Wydawnictwa Zaczytani. Zabiera, a następnie serwuje wielkie emocje, wzruszenia i dreszczyk intrygującego napięcia... Główną bohaterką p... {} Recenzja książki Pocztówki z Portugalii

@Uleczka448@Uleczka448 {}× 1

Pocztówki z Portugalii

17.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sięgając po powieści pani Jolanty Kosowskiej, nigdy niepoczułam się znużona, ani rozczarowana. A widząc "Pocztówki z Portugalii" w wydawniczych zapowiedziach, wiedziałam, że i tym razem nie obejdzie się bez morza wylanych łez. Choć główną osią powieści jest historia Olgi i Konrada zeszła ona na dalszy plan gdy "poznałam" Wojtka i Julkę. Jak ni... {} Recenzja książki Pocztówki z Portugalii

Gdzie niebo spotyka się z oceanem

12.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jolanta Kosowska, to lekarka aktywna zawodowo, matka niepełnosprawnego syna, autorka dwunastu powieści i współautorka trzech antologii, podróżniczka wciąż poszukująca swego miejsca na ziemi. Ponoć najbardziej ukochała Włochy, a zwłaszcza Toskanię. Dzięki tej magicznej historii mogłam przenieść się, choć na chwilę do słonecznej Portugalii, tam, ... {} Recenzja książki Pocztówki z Portugalii

@coolturka104@coolturka104 {}× 9

"Pocztówki z Portugalii" Jolanta Kosowska

6.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie wiem, ja Wy, ale ja jeszcze nigdy nie otrzymałam żadnej pocztówki z Portugalii. Ogólnie mało w życiu dostałam pocztówek, ponieważ z czasem stały się one mało popularne. Aby mieć tego małą namiastkę, sięgnęłam po książkę "Pocztówki z Portugalii" Jolanty Kosowskiej. Oprócz chęci otrzymania takiej pocztówki, do sięgnięcia po tę książkę zachęciło ... {} Recenzja książki Pocztówki z Portugalii

@martyna748@martyna748 {}× 1

"Znamy za mało słów, by wyrazić nasze uczucia"

5.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czasami, kierując się szlachetną postawą, pomagamy komuś, kto nas o tę pomoc prosi. Bywa też i tak, że udzielając tej pomocy, wyrządzimy sobie wielką krzywdę. Tak właśnie było w przypadku Konrada, jednego z głównych bohaterów “Pocztówek z Portugalii”. Pewne niefortunne zdarzenie, w którym Konrad, na prośbę przyjaciela zresztą, bierze udział, niszc... {} Recenzja książki Pocztówki z Portugalii

Czy do Ciebie już dotarły Pocztówki z Portugalii?

25.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Piękny i uroczy krajobraz, słoneczne wybrzeże trącane krystalicznie czystą taflą błękitnego oceanu … Czy można marzyć o cudowniejszej scenerii? W takim klimacie toczy się spokojną tonią akcja najnowszej powieści Jolanty Kosowskiej Pocztówki z Portugalii. Olga, utalentowana artystka, prezentuje swoje zdjęcia na międzynarodowej wystawie, właśnie w L... {} Recenzja książki Pocztówki z Portugalii

@malgosialegn@malgosialegn {}× 4

Pocztówki z Portugalii

{} WYBÓR REDAKCJI
8.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Pocztówki z Portugalii" to pierwsza książka wydana pod szyldem Wydawnictwa Zaczytani. Tym razem autorka postanowiła zabrać nas do słonecznej Portugalii. Jolanta Kosowska w doskonały sposób ukazała ulotność pamięci i chwili. Mamy tu przeszłość i wspomnienia, o których trudno zapomnieć. Powraca ból, rozpacz, tęsknota, żal, gorycz. "Wspomnienia by... {} Recenzja książki Pocztówki z Portugalii

@iza.81@iza.81 {}× 4
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe