Recenzje książki "Pokaż mi"

Dodaj swoją recenzję

Szokująca czy nie?

12.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Łukasz pracuje w firmie związanej z marketingiem. Siedzi na kierowniczym stanowisku i odnajduje się w tym co robi. Ma stałą ukochaną od kilku lat i wszystko niby jest ustabilizowane, ale jednak czegoś mu brakuje. Wtedy jego najlepszy przyjaciel pokazuje mu aplikację Pokaż mi, w której rządzi bardzo ponętna Królowa, która życzy sobie za okazywanie ... {} Recenzja książki Pokaż mi

Pokaż mi

9.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kolejna książka Mossa, tym razem autor pokazuje nam, że internet może zniszczyć życie. I to każdemu kto nie ma umiaru w jego korzystaniu i ślepo wierzy w wirtualny świat. Poznajemy Łukasza, który z pozoru ma wszystko i wszystko osiągnął w swoim życiu. Ma dobrze płatną i lubianą przez siebie pracę. Prywatnie dziewczynę Jagodę, którą kocha i z kt... {} Recenzja książki Pokaż mi

Internetowa kochanka rozwiązaniem problemów?

26.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Łukasz zmaga się z problemami w życiu prywatnym i zawodowym. Jego związek wisi na włosku, a sytuacja w pracy jest coraz bardziej napięta z powodu ataków agresywnej szefowej. Przyjaciel Łukasza Wojtek pokazuje mu randkową aplikację „Pokaż mi” i namawia go, by ją zainstalował. Aplikacją kieruje Królowa, która kontaktuje się z użytkownikami. Istn... {} Recenzja książki Pokaż mi

,,Muszę posłusznie wykonywać jej polecenia. Inaczej upubliczni nagrania...”

18.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, Dzisiaj na celownik wzięłam sobie znowu twórczość jednego z moich ulubionych autorów - Marcela Mossa. Dzisiaj czas na pozycję „Pokaż mi”📚 Tradycyjnie opowiem pokrótce o fabule, a później o tym co mi się podobało, a co nie w tej lekturze🤓 Głównym bohaterem, a zarazem narratorem książki jest Łukasz - mężczyzna, który u swojego boku m... {} Recenzja książki Pokaż mi

Pokaż mi

5.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tę książkę warto przeczytać, ponieważ jest znakomitym thillerem erotycznym, który wzbudza w czytelniku emocje, które trudno opisać, to książka, która ma na celu przestrogę w sobie, autor w każdym rozdziale przywołuje statystyki w %, które są niestety prawdziwe, autor buduje bohaterów, którzy są jak najbardziej realni dla czytelnika, autor odsłania... {} Recenzja książki Pokaż mi

@Czytajka93@Czytajka93 {}× 1

Kolejna aplikacja randkowa... ale czy na pewno?

3.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cześć i czołem! Już od dłuższego czasu chciałam sięgnąć po twórczość Marcela Mossa, ale jakoś nie mogłam się zebrać. Ostatnio jednak udało mi się przeczytać "Pokaż mi" i, kurde, pochłonęłam tę powieść na raz. Łukasz Sierp jest menadżerem w jednej z większych warszawskich korporacji, ma narzeczoną - Jagodę - i jego życie wydaje się stabilne i pou... {} Recenzja książki Pokaż mi

Pokaż mi

11.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pokaż mi to książka, która mnie wciągnęła najbardziej odkąd hobbystycznie recenzuję książki. Mamy dwa wątki. Pierwszy dotyczy 30-letniego Łukasza, który osiąga sukcesy w pracy oraz ma cudowną kobietę z którą niedługo ma wziąć ślub. Chłopak regularnie spotyka się z kolegą, który nie stroni od alkoholu i zabawy i sam zaczyna tęsknić za życiem singla... {} Recenzja książki Pokaż mi

Prawdziwa strona naszego uzależnienia...

15.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Marcel Moss... To nazwisko zapamiętam na pewno na długo, zresztą nie bez powodu. To moje pierwsze spotkanie z tym autorem i zapewne nie ostatnie. Przyznam, iż dawno żadna książka nie wzbudziła we mnie tylu emocji od pierwszych stron. Moją uwagę przykuła okładka, ale na tym się nie skończyło. Z każdą przeczytaną stroną chciałam jeszcze więcej. Ksią... {} Recenzja książki Pokaż mi

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl