Recenzje książki "Pokochaj albo zabij"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja

25.09.2022

…]Nigdy nie ściągaj swojej maski. Nigdy. Prawdziwą sobą możesz być tylko w samotności, z dala od spojrzeń innych[…] Q: A czy Wy kiedykolwiek zakładaliście lub zakładacie maski? Isabelle Rodriguez, córka bossa mafijnego wyrusza do Nowego Jorku, żeby znaleźć dojście do bossa kolejnego mafijnego światka i przekazać te informacje swemu ojcu. Sprawa... Recenzja książki Pokochaj albo zabij

Pokochaj albo zabij

2.07.2022

Ależ to była historia! Isabelle Rodriguez jest córką największego mafiosa w Los Angeles. O małego wychowywana była tak, aby nie przynieść wstydu swojemu ojcu. Handlowanie narkotykami, morderstwa – dla niej była to codzienność. Kiedy więc kończy 21 lat i dostaje pierwsze poważne zadanie jest wniebowzięta. Wierzy, że nareszcie pokaże ojcu na co ją t... Recenzja książki Pokochaj albo zabij

Pokochaj albo zabij

27.06.2022

Isabelle to córka mafiosa. Dziewczyna od najmłodszych lat szkolona była na egzekutora i idealnego żołnierza, który bez sprzeciwów wypełnia wszystkie rozkazy ojca. Tak jest i tym razem, gdy dziewczyna dostaje kolejne zadanie. Wyjeżdża do Nowego Jorku, gdzie pod zmienioną tożsamość, jako Inez, ma udawać studentkę i rozpracować nowojorską mafię, któr... Recenzja książki Pokochaj albo zabij

Pokochaj albo zabij - Weronika Ancerowicz

15.02.2022

💓RECENZJA💓 Dziękuję @Link za egzemplarz do recenzji 🥰 Naszą bohaterką jest Izabellę Rodriguez. Przez lata była przygotowywana do pewnej misji. Wreszcie nadszedł ten dzień, w którym musi wykonać powierzone Jej zadanie. Jej rodzina ma na tym sporo zyskać, a więc przegrana nie wchodzi w grę. Kobieta musi rozpracować narkotykowe podziemie. To z kole... Recenzja książki Pokochaj albo zabij

,,Pokochaj albo zabij"

13.02.2022

Ig:literacka_wkretarcia ▪︎Isabella Rodriguez przez większość życia była wychowywana przez ojca Hectora, choć sposób tego wychowania mogłabym śmiało porównać pod szkolenie, ponieważ Isa miała stać się doskonałym zabójcą. Wszystko poszło ku planowi Hectora i tak też się stało jednak tak naprawdę kobieta nigdy nie była doceniana przez niego. I tutaj ... Recenzja książki Pokochaj albo zabij

Pokochaj albo zabij

9.02.2022

„To ludzie są najstraszniejsi, Isabelle. To oni są największymi potworami.” Czy to możliwe, że debiut może okazać się doskonały? Oczywiście, że tak. Czy może mieć coś w sobie co sprawi, że nie można będzie się od niego oderwać? Jasne, że tak. Czy romans mafijny może okazać się, że nie ma w sobie zbyt dużo z romansu? Oj, tak. Isabelle od ma... Recenzja książki Pokochaj albo zabij

"Pokochaj albo zabij"

5.02.2022

„Czasem największe potwory nie skrywają się pod łóżkiem, tylko śpią tuż obok.” Isabelle Rodriguez to córka bezwzględnego mafiosa, dziewczyna jest mu całkowicie posłuszna i oddana, pragnie jego aprobaty i uznania. Została wszechstronnie wyszkolona, posługuje się pięcioma językami, kiedy potrzeba potrafi być okrutna i bezwzględna. Budzi postrach ja... Recenzja książki Pokochaj albo zabij

Ufać.. jak i komu?

4.02.2022

Widząc okładkę i tytuł od razu nasuwa się myśl o romansie mafijnym.. i się nie mylimy! Historia jest niby oczywista ale z drugiej strony bardzo tajemnicza i zawiła. Każdy szczegół jest istotny a zaufanie staje się przekleństwem. W tym świecie nie ma czasu na sympatie, decyzje zapadają tylko raz i często są tragiczne w skutkach. Isabelle Rodriguez ... Recenzja książki Pokochaj albo zabij

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl