Recenzje książki "Powiedz tak!"

Dodaj swoją recenzję

Powiedz tak

24.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Główna bohaterka - Stefania Trocka mieszka w Drzewicy wraz ze swoim chłopakiem Michałem oraz jego pięcioletnią córką Melą. Są bardzo szczęśliwi, a Stefcia idealnie odnalazła się w nowej roli. Para się zaręcza, a Mela traktuje Stefę, jak swoją mamę. Sielanka jednak nie trwa wiecznie, gdyż zaczyna ich dopadać przeszłość. Rodzina Michała nie akceptu... {} Recenzja książki Powiedz tak!

Powiedz Tak!

7.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jest to druga część historii o Stefani. Tym razem przeprowadza się do Drzewicy do Michała, który się jej oświadcza. Melania uwielbia naszą główną bohaterkę i zaczyna mówić do niej mamo. Wydawać by się mogło, że życie jak w bajce, jednak pojawiają się schody. Pierwszy z nich to rodzina Michała, ani siostra ani rodzice najwyraźniej nie polubili wybr... {} Recenzja książki Powiedz tak!

Zdecydowanie dla rozluźnienia!

11.10.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kto nie zna przygód związanych z potyczkami rodzinnymi. Boimy się teściów, boimy się ingerencji w nasze prywatne życie, obawiamy się, że awanturom nie będzie końca. Moim fartem są teściowie, którzy są wspaniałymi ludźmi, a nasze „wspólne” życie jest pełne uśmiechów i radości. Nie każdy jednak ma farta mieć tak jak ja. Panią Szafrańską czytałam p... {} Recenzja książki Powiedz tak!

Powiedz TAK

28.09.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Droga do prawdziwego szczęścia nie zawsze jest usłana różami. Nie zawsze też wygląda tak, jak byśmy sobie tego życzyli i wyobrażali. Czasami trzeba wiele przejść, wiele przeżyć i wycierpieć, aby być szczęśliwym i spełnionym, aby mieć u boku kochane osoby. Bohaterka powieści Anny Szafrańskiej Powiedz tak jest zadowolona ze swojego życia, ma wspania... {} Recenzja książki Powiedz tak!

Życiowa, szczera i zakręcona!

20.09.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Macie tak nieraz, że widzicie jakąś książkę i od razu chcecie ją przeczytać? Ja tak miałam w przypadku powieści naszej polskiej autorki Anny Szafrańskiej pt. ”Powiedz tak!”. Nie mam pojęcia co przyciągało mnie do tej pozycji – imponująca oprawa graficzna? A może moje podekscytowanie wzbudziło to, iż kilka miesięcy temu czytałam pierwszą część tej ... {} Recenzja książki Powiedz tak!

Powiedz tak ! recenzja :)

26.08.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Nie wszystkie rzeczy są tak nietrwałe, jak na pierwszy rzut oka wyglądają" Stefania Trocka to młoda kobieta, której życie nie oszczędziło atrakcji. Gdy ją poznajemy ma dwadzieścia sześć lat. Już w młodym wieku straciła matkę i ojca. Choć to drugie to tak nie do końca. Odszedł, zostawił ją gdy miała 16 lat, ale nie było to jego ostatnie słowo. W ... {} Recenzja książki Powiedz tak!

Pamiętaj: wychodząc za mężczyznę, żyjesz z nim, nie z jego rodziną ;)

13.08.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Powiedz tak!” to przykład literatury zdecydowanie kobiecej, lekkiej w odbiorze i przyjemnej w czytaniu. Gabaryty mogą trochę przerażać, wszak książka ma ponad 500 stron, ale lektura postępuje tak szybko, że zanim się obejrzymy, będziemy mieć ją przeczytaną. Jak sam tytuł na to wskazuje tematem jest miłość. Zatem macie przed sobą klasyczny roma... {} Recenzja książki Powiedz tak!

Uroczo i przesłodko.

10.08.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Stefania Trocka przyjmuje oświadczyny ukochanego i postanawia stworzyć z Nim idealne gniazdko rodzinne. Bezapelacyjnie zdobywa serce córki Michała, Melanii i gdy wszystko wydaje się być doskonałe na ich drodze stają demony przeszłości - była żona Malczewskiego oraz znienawidzony ojciec Trockiej. Zaczynają się kłopoty w raju! Nawet owe kłopoty nie... {} Recenzja książki Powiedz tak!

@Olaa_czyta@Olaa_czyta {}× 2
nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe