Recenzje książki "Przyjdę, gdy zaśniesz"

Dodaj swoją recenzję

Gdy ty śpisz w innych budzą się demony

6.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Oj głupia ty, głupia ty… No właśnie. Głupia ja :) Czy dacie wiarę, że przy tak obszernym dorobku pisarskim Agnieszki Lingas-Łoniewskiej to pierwsza jej książka jaką przeczytałam? Chwytliwy tytuł i mroczna okładka sprawiły, że sięgnęłam po pierwszą w życiu książkę Pani Agnieszki. Zaczęłam wieczorem, skończyłam o 4:45. Książka mi się podobała. Cieka... {} Recenzja książki Przyjdę, gdy zaśniesz

@alicante@alicante {}× 1

"Przyjdę, gdy zaśniesz"- Agnieszka Lingas-Łoniewska

14.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bardzo cienię twórczość Agnieszki Lingas-Łoniewskiej za te emocje, jakie dostarczają mi Jej książki. I nie ma znaczenia, że jest to powieść typowo kobieca z nutką pikanterii czy też doskonały thriller psychologiczny. W każdym tym wydaniu jest moc i ekscytacja. "Przyjdę, gdy zaśniesz" to historia o młodej kobiecie, którą dosiąga trauma. Zrozpacz... {} Recenzja książki Przyjdę, gdy zaśniesz

Dawno nie miałam takiego problemu z napisanie opinii o książce...

15.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przyznam się szczerze, że nie czytałam nigdy żadnej książki pani Agnieszki Lingas - Łoniewskiej. Dlaczego? Nie wiem. Ta pozycja zwróciła moją uwagę tytułem. "Przyjdę, gdy zaśniesz" - zobaczyłam ten tytuł i pomyślałam, że to jakiś mroczny thriller, który wciągnie, nie pozwoli zasnąć i zapadnie w pamięci. Co dostałam? Hmm... dobrą książkę. Dawno nie... {} Recenzja książki Przyjdę, gdy zaśniesz

@edyta.kyziol@edyta.kyziol {}× 1

Przewidywalna historia

6.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zanim sięgnęłam po książkę Agnieszki Lingas-Łoniewskiej byłam przekonana, że thriller psychologiczny o nazwie "Przyjdę, gdy zaśniesz" jest debiutem wschodzącego autora. Dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że Pani Agnieszka napisała 30 książek a ja dziwnym trafem nie wpadłam na żadną z napisanych przez nią pozycji! Będąc szczerą - ogromnie cieszyłam... {} Recenzja książki Przyjdę, gdy zaśniesz

@wfotelu@wfotelu {}× 1

Przyjdę gdy zaśniesz

27.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po wczorajszym spotkaniu z bohaterami "Gdyby miało nie być jutra" autorstwa Agnieszki Lingas Łoniewskiej dziś przyszła pora na bardziej mroczną odsłonę twórczości dilerki emocji w książce pt. "Przyjdę gdy zaśniesz" nie wiem jak u was ale u mnie już sam tytuł wywołał gęsią skórkę. Jak tu zasnąć ze świadomością że ktoś w mroku tylko czeka aż zamknie... {} Recenzja książki Przyjdę, gdy zaśniesz

Wina wina

25.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Życie codziennie przynosi Idze coraz więcej przykrych niespodzianek. Rodzinne tragedie idą w parze z problemami natury sercowej, a z czasem robi się coraz niebezpieczniej, pojawia się nawet policja. W otoczeniu Igi grasuje "drapieżnik" - czy w porę rozpozna, kto to taki? Wciągnęła mnie ta historia. Mniej więcej od połowy słuchałam jej jako audiob... {} Recenzja książki Przyjdę, gdy zaśniesz

Recenzja książki "Przyjdę, gdy zaśniesz"

12.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry Kochani. Mam dzisiaj dla Was recenzję książki Agnieszki Lingas-Łoniewskiej "Przyjdę, gdy zaśniesz". Dzięki uprzejmości wydawnictwa Słowne miałam okazję ja przeczytać i zrecenzować, za co bardzo serdecznie dziękuję. "Przyjdę , gdy zaśniesz" to historia dwudziestojednoletniej studentki Igi Frąckowiak,, której życie od samego początku ni... {} Recenzja książki Przyjdę, gdy zaśniesz

Przyjdę gdy zaśniesz ♥️♥️

3.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witam, dziś mam dla was recenzję książki Przyjdę gdy zaśniesz autorki Agnieszki Lingas-Łoniewskiej ♥️. Iga młoda kobieta, studiuje filologię mieszka ze swoją przyjaciółką w mieszkaniu po babci. Jej poukładany świat burzy pewien wypadek, w którym ginie macocha na domiar złego wypadkowi ulega także jej ojciec. Iga zmuszona jest zająć się swoim młod... {} Recenzja książki Przyjdę, gdy zaśniesz

@monika032890@monika032890 {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl