Recenzje książki "Przyrzeczeni"

Dodaj swoją recenzję

Beth Fantaskey - Przyrzeczeni

26.02.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Szczerze powiem, że na „Przyrzeczonych” miałam chętkę już od bardzo długiego czasu, a to za sprawą naprawdę pozytywnych recenzji. Pokładałam więc w niej wysokie oczekiwania i liczyłam, że cała opowieść mnie pozytywnie zaskoczy. Jest mi niezmiernie miło ogłosić, że książka, nie dość że spełniła moje wygórowane wymogi to jeszcze oczarowała mnie bezpo... {} Recenzja książki Przyrzeczeni

Przyrzeczeni

12.11.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kupiłam tą książkę bez żadnego zastanowienia, po wielu pozytywnych recenzjach. Trafiła się wyprzedaż, więc z niej skorzystałam i nie żałuję choć też nie uważam tej książki za wybitne dzieło. Czytało mi się ją przyjemnie bo trzeba przyznać, że chociaż jest ona o wampirach to znajduje się w niej nowy, świeży pomysł. Choć muszę także przyznać, że mome... {} Recenzja książki Przyrzeczeni

Przyrzeczeni

12.08.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Beth Fantaskey studiowała dziennikarstwo, a teraz pracuje jako wykładowca. Pisarstwo jest dla niej zajęciem dodatkowym, ma na swoim koncie wiele różnorakich tekstów, od oficjalnych mów, a na powieściach dla starszej młodzieży kończąc. Jeżeli chodzi o jej hobby, to jest nim podróżowanie po świecie pomimo panicznego lęku przed lataniem. „Przyrzeczen... {} Recenzja książki Przyrzeczeni

@tala86@tala86 {}

Przyrzeczeni

10.08.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kilka tygodni temu obiecałam sobie, że już nigdy więcej nie rozpocznę żadnej serii o wampirach. Zajmują one człowiekowi zbyt wiele czasu, który można byłoby spożytkować w nieco bardziej ambitny sposób. Niestety życie lubi nam płatać różne figle i zazwyczaj bywa tak, że chęć sięgnięcia po lekką i odprężającą lekturę jest zbyt silny by móc nad nią za... {} Recenzja książki Przyrzeczeni

"Jesteśmy sobie Przyrzeczeni od dnia narodzin!"

1.08.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Przyrzeczeni" to książka na którą nigdy nie zdecydowałabym się, gdybym nie miała okazji nabyć jej w promocji. Opis był średnio zachęcający i nie za bardzo oryginalny, ale zaryzykowałam i to głównie dlatego, że chciałam coś grubego, a ta książka trochę stron ma. Nie postawiłam Jessice i Lucjuszowi poprzeczki wysoko, bo nie lubię zawodów, a nie była... {} Recenzja książki Przyrzeczeni

@Pria@Pria {}

Przyrzeczeni

7.05.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wampiry to temat całkowicie wyeksploatowany w literaturze młodzieżowej. Przez kilka ostatnich lat spotykaliśmy się z wampirami dobrymi i złymi, ładnymi i brzydkimi, a nawet świecącymi. Jeszcze kilka dni temu wierzyłam, że nic nie jest w stanie przełamać rutyny. Jakże się myliłam! Jessika to zwyczajna nastolatka żyjąca w świecie, którego granice wy... {} Recenzja książki Przyrzeczeni

Przyrzeczeni...

4.05.2011

Szczerze powiedziawszy, to miałam się za tę książkę w ogóle nie zabierać. Byłam do niej sceptycznie nastawiona, jednak po pewnej entuzjastycznej recenzji skusiłam się na zakup. Czy żałuję? Absolutnie! No bo kto powiedział, że kolejna książka o wampirach nie może być już dobra? Ta jest i to bardzo. Pewnego dnia, tuż po wakacjach, świat Jessiki, ame... {} Recenzja książki Przyrzeczeni

@alma@alma {}

,,Przeznaczeni"

25.04.2011

Beth Fantaskey wychowała się w Montoursville, małym miasteczku w Pensylwanii. Studiowała dziennikarstwo i obecnie pracuje jako wykładowca. Pisała w życiu wszystko: od oficjalnych mów po internetowe newslettery, artykuły i krótkie opowiadania, a ostatnio stworzyła dwie powieści dla starszej młodzieży. Jej hobby to podróżowanie po świecie, mimo że ok... {} Recenzja książki Przyrzeczeni

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe